Thursday, May 31, 2018

WonderBox

Kahju, et sünnipäev on ainult üks kord aastas ja muul ajal kipub meeldivaid üllatusi liiga vähe olema. Aga juba klassikud on öelnud, et igaüks on oma saatuse sepp ja oma õnne valaja, nii et kui elu liiga harva rõõmsaid üllatusi pakub, siis saab ohjad enda kätte võtta ja Wonderbox üllatuskarbi abiga neid enda ellu tuua täpselt nii sageli kui soovi on.



Wonderboxi valikus on kolme erineva sisuga karpe - Beauty box on täidetud erinevate kosmeetikatoodetega, Gentleman's boxist leiab tooteid härrasmeestele ning Baby box on mõeldud pere pisemaile - sobides hästi näiteks katsikukingiks.

Selleks, et uutel tellijatel säiliks üllatusmoment, pandi minu jaoks kokku eriline karp, mis annaks aimu, mis sorti tooteid Wonderboxist leida võib, kuid Wonderboxi tellides ei ole teie karp täpselt sama sisuga.

Beauty Box sisaldab 4-6 toodet. Hetkel on box saadaval soodushinnaga 25 EUR (tavahind 29.90), kuid karbis sisalduvad tooted on alati väärt vähemalt 50 EUR. Kuna tegu on kodumaise ettevõttega, siis pannakse pakk teele samal päeval, nii et ooteaeg ei ole üldse pikk. Karbist võib leida nii kodumaiseid kui välismaiseid tooteid ning sageli ka selliseid brände, mida Eestis müügil ei olegi. Wonderboxi koostööparteriteks on näiteks Morphe ja Wet n Wild - brändid, mida välismaised ilugurud väga kiidavad, aga mida Eestis saada ei ole. Võimalus proovida täiesti uusi tooteid teeb iluboxi tellimise veel eriti põnevaks.

Wonderbox on väga kenasti pakitud, nii et seetõttu sobib ta hästi ka kinkimiseks.

Minule saatis Wonderbox ilutooteid sisaldava karbi ja vaatame nüüd, mis sealt välja tuli:


Signe Seebid Apelsini kehakoorija




Signe Seebid on mul juba vana tuttav ja olen nende valikust päris palju tooteid järgi proovida jõudnud. See kehakoorija sai mu suureks lemmikuks. Lihtsalt täiuslik - super hea lõhnaga, intensiivset koorimist pakkuvate suhkruterakestega, läbinisti loodusliku koostisega ja piisavalt niisutav, nii et peale duši all käimist ei ole vaja enam keha kreemitadagi. Väga-väga meeldib!

Rimmel kontuurimispalett




Meigipõhjatooteid ilukarbist saada on paras loterii, sest nahatoonid on ju nii erinevad. Minul seekord vedas - kreemjas kontuurimispalett sobib heledale nahale ning on minu jaoks ideaalne klapp. Karbikeses on kolm tooni, mis peaksid olema peitekreem, highlighter ja varjuvärv, kuid tegelikkuses on peitekreem ja highlighter äravahetamiseni sarnased ja heledanahalisele sobivad mõlemad peitekreemina kasutamiseks. Jumekam kasutaja saab neid highlighterina kasutada. Varjuvärv on üsna hele ja sellega saab teha kergeid igapäevaseid modelleeringuid. Efektsema foto- või lavameigi jaoks jääb tema pigment nõrgaks. Kõik toonid on lihtsalt hajutatavad ja jäävad nahal siidised ja ilusad.

Maybelline huulepulk



Toon Plushest Pink on küll täitsa naelapea pihta. Selline lillakas-roosakas sobib kõigile nahatoonidele ja annab meigile särtsu. Huultel jääb värv mahedam kui pulgas paistab, aga katab kenasti ja ühtlaselt. Mõnusalt niisutav koostis, mis on huultel väga mugav ja jätab kergelt läikiva tulemuse. Püsib hästi ning elab kulumata üle ka kergema söömise-joomise.

L'Oreal Color Riche küünelakk



Väga hea katvusega küünelakk, mis juba ühe õhukese kihiga 100% katvuse annab. Jääb küüntel hästi sile ja kergelt läikiv. Minu suureks rõõmuks kuivab ka ülikiiresti. Mul polegi vist varem nii kiiresti kuivavat lakki olnud, nii et väga meeldib!

Gliss Kur palsam



Keratiinisisaldusega palsam tugevalt kahjustatud juustele. Väikesest pakendist jätkub 2-3 kasutuskorraks, olenevalt juuste paksusest. Täidab juuksekarva katkised kohad vedela keratiinikompleksiga.

Fabulash & Brow studio sooduskupong



Kupong kehtib nii ripsmete paigaldusele kui hooldusele. Volüümripsmete paigaldus on sellega 30 EUR (tavahind 45 EUR) ja hooldus 20 EUR (tavahind 30). Nii et päris korralik soodustus.

Wonderboxi sisu uueneb iga kolme kuu tagant ja karpi saab tellida üksikult, kvartali, poole aasta või aasta kaupa. Mida pikemaks perioodiks tellid, seda soodsam tuleb hind. Hetkel on Wonderboxi ilukarp saadaval soodushinnaga 25 EUR ja tellitud box pannakse teele juba samal päeval. Vaata lähemalt nende kodulehelt Wonderbox.ee.

No comments:

Post a Comment