Tuesday, May 22, 2018

Natural Beauty Revolution

Artdeco suvekollektsioon kannab nime Natural Beauty Revolution ja nagu nimest eeldada võib, koosneb see naturaalsetest toonidest, mis loodud oma loomuliku ilu rõhutamiseks. Rosalind e-poest jõudis minuni valik uue kollektsiooni toodetest ja tänases postituses neist juttu teengi.


Natural Beauty Revolution valikust leiab hulgaliselt erinevaid vahendeid meigipõhja tegemiseks, sest eks ilus nahk olegi hea jumestuse aluseks. Tooteid testima tuli mulle seltsiks jumestaja Anna Murulauk, kes oma meigis nad kõik käiku lasi. Inspireerituna Natural Beauty Revolution teemast valmis selline jumestus:


Käiku läksid järgmised tooted:

Instant Skin Perfector BB kreem/praimer



Instant Skin Perfector kreem väljub tuubist valgena, kuid nahale kandes muutub ta soojuse mõjul nahatooniliseks. Värv on ilus ja neutraalse alatooniga, mis klappis ideaalselt nii minu näole kui ka Annale. See kreem sai meie mõlema suureks lemmikuks. Igapäevase kerge meigi tegemiseks piisab heas korras nahaga kasutajal ainult sellest ühest tootest. Ta muudab nahapinna siledaks, mahendab poorid ja annab kerge BB kreemile omase katvuse. Paari tunniga kipub Instant Skin Perfectoriga tehtud meigipõhi läikima hakkama, nii et mina soovitaksin seda alati ka õhukese puudrikihiga kinnitada. Tootel on meeldiv värske lõhn, mis kasutamise veel eriti mõnusaks teeb. Poore peitva toime tõttu sobib Instant Skin Perfector ideaalselt ka jumestuskreemi all praimerina kasutamiseks. Töötab hästi nii vedelate jumestuskreemidega koos kui ka Artdeco uue kollektsiooni Multi Stickidega. Hind: 22.90 EUR.


Multi Stick meigipulgad




Meigipulkasid on saadaval kuues toonis ja mina sain neist järgi proovida neli. Stickid näevad välja nagu peitepulgad ja toone on seal nii meigipõhja tegemiseks, kontuurimiseks kui ka põskedele õhetuse andmiseks. Toodete tutvustus ütleb, et Multi Stickid sobivad kasutamiseks nii lauvärvi, peitepulga, highlighteri, põsepuna kui huulepulgana, kuid minu meelest teevad nad oma tööd kõige paremini siiski näonaha jumestamisel. Lauvärvina kasutamisel ei olnud ma rahul toodete püsivusega. Isegi eelnevalt praimerit kasutades püsis värv omal kohal vaid paar tundi ja hakkas seejärel lauvagudesse kogunema. Huultel proovisin roosakat tooni numbriga 60, kuid toode kippus huulte tekstuuri väga rõhutama ja jättis kuiva mulje. Nii et minul leidsid heledad toonid 10 ja 20 kasutust peitepulga ja jumestuskreemina, tumepruun nr 40 kontuurijana ja roosakas 60 kreemja põsepunana.

 Iga sticki hind 15.90 EUR.

Toonid nahal:


Tänase postituse näidisjumestuses kasutasime üle kogu näo Instant Skin Perfector kreemi ja tugevamat katmist vajavates kohtades läks käiku kõige heledam Multi Stick toonis 10. Näo külgedel ja põsesarnade all sai kasutatud pruuni Multi Sticki modelleerimise eesmärgil ning põskede kõige kõrgemasse kohta hajutasime roosakat tooni nr 60.

Roosakas Multi Stick nr 60 sobib siiski pigem jumekale kasutajale, sest heledale nahale ei anna ta piisavalt värskust, nii et selle peal läks käiku veel ka roosa puuderjas põsepuna, et jumele särtsu lisada.

Toonid number 10 ja 20 on võrdlemisi sarnased ja mõlemat neist saan kasutada nii peitepulgana kui jumestuskreemi asemel. 10 on neutraalse alatooniga ja 20 roosakas. Jumekama nahaga inimestel sobiksid nad aga modeleerimisel näo kõrgemate osade rõhutamiseks või silmade aluse tumeduse peitmiseks.

Toonid 40 ja 60 on üsna tumedad ja väga pigmenteeritud ja sobivad mõlemad keskmisest tumedamale nahale. Mina sain neid oma heleda nahaga küll kasutada, sest nad hajuvad hästi, kuid nende pehmeks hajutamine võtab minu heleda jume juures lihtsalt väga kaua aega.

All in One silmameigi praimer



Kreemjas praimer on heleda tooniga ning katab laud peitekreemi laadse siidise kihiga. Ei kleepu ja lihtsustab lauvärvide hajutamist. Heleda põhja peal jäävad lauvärvid erksamalt peale. Kahjuks ei pikendanud ta lauvärvide püsivust. Katsetasin tema peal nii uue kollektsiooni Multi Sticki, kui ka juba olemasolevaid lauvärve ja juba paari tunniga oli näha, et värv oli hakanud lauvagudesse kogunema. Hind: 11.90 EUR.

Huulepigmenti rõhutav palsam



Color booster huulepigmenti rõhutav palsam toonis Nude muudab huultel värvi ja olenevalt kasutaja naha pH tasemest jätab erineva intensiivsusega roosa tulemuse. Hästi pehme ja mõnus ning ühendab huulepulga ja palsami parimad omadused. Sai nii minu kui Anna suureks lemmikus. Anna huultel muutus ta maheroosaks, minul erksamaks roosaks. Hind: 11.90.

Luminous Stick kreemjas highlighter



Highlightereid on mu meigikohvris palju, aga selline oligi veel puudu. Youth Reflection nime kandev särapulk ei tekita nahale heledat laiku, vaid jätab niiske efektiga kuma. Toode on läbipaistev ja kreemjas ning sisaldab ülipeenikesi sinaka helgiga säraosakesi. Enamus highlightereid on mul soojatoonilised - kas kuldsed, või šampanjatooni, nii et külm sinaka helgiga särapulk pakub mõnusat vaheldust. Fotomeigi jaoks jääb ta pisut tagasihoidlikuks ja piltidelt eriti välja ei paista, aga sobib ideaalselt päevameigis kasutamiseks ning ei mõju mingi nurga alt ülepakutuna. Tema niiske efekt jätab hästi värske mulje. Hind 14.90 EUR.

Natural Beauty Revolution kollektsiooni toonid on mahedad ja tagasihoidlikud ning lasevad loomulikul ilul särada. Kas oled mõnda neist juba jõudnud proovida?


No comments:

Post a Comment