Sunday, May 27, 2018

Madara City CC kreem

Suvel ei taha nägu tugeva meigikihiga katta ja matistavate jumestuskreemide asemel leiavad meigilauale tee hoopis kergemad tooted. Natural Goods Company saatis mulle ühe multifunktsionaalse toote, mis on ideaalne kerge suvise meigipõhja tegemiseks.



Madara City CC kreem on kolm ühes - see niisutab, ühtlustab nahatooni ja pakub kaitset päikese ning linnaõhu saastatuse eest. Saadaval on kaks tooni: hele- ja tumebeež. Minule saadeti proovimiseks heledam toon:


Helebeež toon on neutraalse alatooniga ja jääb nahal hästi loomulik. Katvuse poolest on ta ühe kihina peale kandes võrreldav BB kreemiga - ühtlustab nahatooni, kuid jätab läbikumava tulemuse. Lühend CC tähendab Color Correction ning kreemi eesmärk ongi nahatooni korrigeerimine. Kreemis sisalduvad erivärvilised pigmendid neutraliseerivad punast, kollast ja lillat tooni, et tulemuseks oleks ühtlane nahk.

Kahe kihina peale kandes saavutab Madara CC kreemiga keskmise katvuse. Esimestel kasutuskordadel proovisin kreemi püsivust ilma puudrita, kuid juba paari tunniga hakkas nahk läikima ja silmade ümber kippus kreem ka miimikakortsudesse kogunema. Nii et edaspidi olen alati näo ka puudrikihiga üle käinud ning siis püsib City CC kreem nahal terve päeva veatuna. Ta jätab kerge ja värske mulje ning ka lähedalt vaadates mõjub väga loomulikuna.

Madara City CC kreem sisaldab päikesekaitset SPF 15 ja tema koostises on tähtsal kohal aaloe mahl, mistõttu on kreem ka niisutaja eest. Rasuse nahatüübi puhul ei olegi tema all päevakreemi kasutamine vajalik, kuid mina oma kuiva nahaga eelistan siiski enne CC kreemi näole kandmist ka niisutavat kreemi kasutada.

Madara on mainekat Ecocert sertifikaati omav looduskosmeetikafirma ning nende tooted ei sisalda organismile kahjulikke sünteetilisi aineid. City CC kreem leidis kohe koha mu igapäevaste lemmikute seas. Enamasti kasutan seda ühe kerge kihina, kinnitan läbipaistva puudriga, värvin ripsmed musta tušiga ja rohkem meigile aega ei raiskagi. Kui on viitsimist jumestusega rohkem vaeva näha, kannan CC kreemi peale kahe kihina ning siis annab ta piisavalt hea katvusega põhja, et selle juurde ka tugevamat silmameiki sobitada.

Müügil on Madara City CC kreem näiteks Kaubamajas hinnaga 29.99 EUR.

No comments:

Post a Comment