Thursday, May 24, 2018

Forme.ee Ilukaubamaja

Hiljuti võeti minuga ühendust Forme Ilukaubamajast ning pakuti võimalust proovida Earthly Body tooteid. Earthly Body on USA ettevõte, mis toodab kanepiseemneõlil põhinevat 100% looduslikku kosmeetikat. Kõik nende tooted on vegan ning ettevõte tegeleb agaralt ka heategevusega, suunates osa iga-aastasest tulust erinevatesse heategevusprogrammidesse. Sealjuures jälgivad nad hoolikalt, et kogu annetatud raha ka abivajajateni jõuaks, mitte poolel teel administratsioonikuludena õhku ei haihtuks. Nii et tegu on ühe väga sümpaatse ja suure südamega ettevõttega.

Earthly Bodyl on mitu erinevat tooteliini ja kaks neist - Marrakesh ja Hemp Seed on müügil ka Forme.ee Ilukaubamajas. Marrakesh keskendub rohkem juuksehooldusele ja Hemp Seed kehahooldustoodetele. Sain katsetamiseks järgmised tooted:


Marrakesh silendav šampoon ja palsam



Kõik Marrakeshi tooted sisaldavad kanepiseemneõli, mis on suure rasvhapete sisaldusega ning kasulik nii juustele kui nahale. Lisaks kenepiseemneõlile kuulub nii šampooni kui palsami koostisse hinnatud argaaniaõli. Marrakeshi pakendid on väga ilusa disainiga ja lisaks idamaisele välimusele on ka nende lõhn väga eksootiline. Tooted lõhnavad veidi viirukite moodi ja nendega pead pestes täitub terve vannituba rahustava ja soojendava lõhnaga. Täitsa aroomiteraapia eest!

Šampoone ja palsameid on Marrakeshi valikus erinevate otstarvete jaoks ning mina valisin välja silendavat toimet lubava paari. Kui oleksin teinud pimetesti, siis pakuksin, et tegu on hoopis kohevustandva sarjaga. Juuksed on neid kasutades märgatavalt kohevamad ja seda ka siis, kui lasin neil lihtsalt õhu käes kuivada ning omalt poolt föönitamisega kaasa ei aidanud. Väga muljetavaldav! Veel rõõmustas mind see, et juuksed püsisid neid tooteid kasutades kauem puhtad. Kui tavaliselt pesen pead ülepäeva, siis Marrakeshi silendavat šampooni-palsamit kasutades sai peapesude vahele kaks päeva jätta. 

Palsam on sügavniisutav ja peale selle kasutamist on selline tunne nagu oleksin hoopis maski teinud. Sobib mu juustele ülihästi. Kui enamasti hoian juuksehooldustooteid vannitoariiulil kõigile vabaks kasutamiseks, siis selle palsami peitsin kappi ära, sest ei raatsi teda ülejäänud pereliikmetega jagada. 


Marrakesh Miracle Masque



Marrakeshi palsam valmistas mulle sügavat muljet, niisiis olin nende maski kasutamise eel põnevil, et kui toitev ja niisutav see veel olla võib. Paraku ei saanud ma maski kasutamisest sama suurt elamust. Ja see ei tähenda kindlasti mitte seda, et mask oleks halb, vaid lihtsalt palsam tõstis lati nii kõrgele, et mask ei suutnud temaga samaväärselt esineda.

Tegu on klassikalise kreemja maskiga, mis sarnaselt palsamile sisaldab argaania- ja kanepiseemneõli. Tal on niisutavad ja silendavad omadused, kuid kui kasutasin ka Marrakeshi imelist palsamit, siis ei tundnud ma juuste seisukorras erilist vahet. Läikivad ja pehmed olid nad küll, kuid väga ilusad olid juuksed ka vaid palsamit kasutades. Ka maskil on šampoonile-palsamile sarnane idamaine viirukilõhn.


Marrakesh juukseõli



Juukseõlid on mu lemmikud. Olen kasutanud väga paljude erinevate brändide õlisid ja Marrakeshi paks toitev õli saab minult väga kõrged punktid. Juukseotsad muutuvad nii pehmeks ja läikivaks. Mul on praegu hädasti juuksurikülastust vaja, sest juukseotstes on juba valged täpid, mis kääridega kohtumist ootavad, aga Marrakeshi õli suudab kuidagi imeväel need katkised otsad ära siluda, nii et peale selle kasutamist tundub olukord hoopis teine. Õli võib niisketesse juustesse panna umbes 2 pumbatäit ja mul ei ole veel kordagi juhtunud, et see juukseid rasvaseks või raskeks teeks. Väga meeldib!


Marrakesh Smoothing Treatment



Smoothing Treatment on silendav soenguvedelik, mis sobib ideaalselt koos silendava šampooni ja palsamiga kasutamiseks. Seda tuleb kanda rätikuivadesse juustesse ja lapikharja ning fööniga siludes võimaldab soenguvedelik saada siledad kahuvabad juuksed ilma sirgendustange kasutamata. Annab läiget ja muudab juuksed pehmemaks. Olgugi, et ka tema kootises on kanepiseemne- ja argaaniaõli olemas, ei tundu ta üldse rasvane ja olen seda pannud ka kuivadesse juustesse, kui peale pikemat päikese käes viibimist juuksed karedad ja tuhmid tunduvad. See ei muuda juukseotsi rasvaseks ka kuivades juustes kasutades.


Marrakesh MOD juuksekreem



Juuksekreem on nii tuliuus toode, et seda veel Forme.ee veebipoes üleval ei olegi. Stiliseerimiskreem pakub niisutavat hooldust ja aitab juukselõikust paremini välja tuua. Seda võib kasutada nii märgadel kui kuivadel juustel. Kui peale kreemi kasutamist juukseid lapikharjaga siludes kuivaks föönitada, aitab MOD soengut siledana hoida. Kui aga difuuserotsikuga kuivatada, vormib toode juuksed lainelisse soengusse. Kuivades juustes kasutades saab tema abil järgulist lõikust rõhutada ning juustele läiget ja tervet välimust anda. Toode ei jää juustes tunda ning käega katsudes ei saa üldse aru, et mingit viimistlusvahendit pähe pandud on.

Marrakesh juukselakk



Marrakesh juukselakk sisaldab juukseid hooldavaid komponente ning aitab ka värvil paremini püsida. Tal on keskmine hoidvus. Lakk ei jää juustes näha, küll aga on teda käega katsudes tunda. Teda ei ole kuigi lihtne juustest välja kammida, nii et sobib kasutamiseks täitsa soengu tegemise lõpus, et kiharad omale kohale kinnitada. Kui poole soengutegemise pealt seda lakki pähe lasta, siis on keeruline midagi muuta. Lakil on samasugune viirukilaadne lõhn kui ülejäänud Marrakeshi toodetel, mis on tavalistele lakilõhnalistele lakkidele päris tore vaheldus.


Earthly Body Hemp Seed liinist sain järgi proovida ühe kreemi.

Hemp Seed Dreamsicle kreem



Mõnusa kerge lõhnaga kreem imendub hetkega ja ei jäta mingit libedat kihti. Samas on ta väga niisutav ja suudab kustutada ka väga kuiva naha janu. Nii küünarnukid kui põlved saavad selle kreemi abil siidiselt pehmeks. Sobib kasutada kogu keha niisutamiseks ja ka kätekreemina. Nii nagu Marrakesh, on ka Hemp Seed sari 100% vegan ja valmistatud vaid looduslikest koostisosadest.


Lisaks Marrakesh ja Hemp Seed sarjadele pakub Forme.ee Ilukaubamaja veel mitmeid põnevaid brände. Marrakesh sarja toodetest sain nüüd küll päris põhjaliku ülevaate, olen neist lausa vaimustuses ja julgen neid teilegi väga soojalt soovitada. Kuivadele värvitud juustele on Smoothing palsam ning juukseõli ideaalsed niisutajad, nii et kui lai valik silme eest kirjuks lööb, siis nendest alustades ei saa küll mööda panna.

No comments:

Post a Comment