Monday, May 14, 2018

Aldo Vandini kehahooldustooted

Rosalind ilukaubamaja saatis mulle paki Aldo Vandini kehahooldustoodetega. Aldo Vandini on Saksamaal toodetud kehahooldussari, mille valikust leiab hulgaliselt kreeme, maske ja vannitooteid. Rosalindi e-poes sarja kohta lähemalt uurides jäid eriliselt silma nende kinkekomplektid. No vaadake vaid seda romantilise laternaga komplekti - on ju ilus?

Minule saadeti proovimiseks Optimistic ja Joyful sarja tooted:


Mõlemasse sarja kuulub ihupiim, kätekreem ja dušigeel. Kõik tooted on vegan.

Optimistic ihupiim



Ihupiim on mõeldud normaalsele ja kuivale nahale. See sisaldab aloe verat ja granaatõuna ekstrakti. Ta ei jäta nahale rasvast libedat tunnet ja imendub hästi kiiresti. Kreemil on õrn magus lõhn ja ta muudab naha mõnusalt pehmeks. Küünarnukid ja põlved, mis kipuvad mul ülejäänud nahast kuivemad olema, vajavad siiski mõnd rasvasemat kreemi ja nendele jäi tema niisutusest väheks. Kreemi hind: 6.80 EUR.

Optimistic dušigeel



Optimistic sarja dušigeel on roosat värvi tarretist meenutav ja samasuguse kergelt magusa lõhnaga kui ihupiimgi. Sisaldab samuti aloe verat ja granaatõuna ekstrakti. Vahutab tublisti ja ei kuivata nahka. Hind: 5.90 EUR.

Optimistic kätekreem



Kiirsti imenduv kätekreem, mis ei jäta nahale libedat kihti. Peale sellega kreemitamist saab kohe toimetama hakata, kartmata igale poole rasevaseid näpujälgi jätta. Väga meeldib! Hind: 4.90 EUR.

Joyful ihupiim



Ka jojobaõli sisaldav Joyful sari on mõeldud normaalsele ja kuivale nahale. Niisutavatelt omadustelt on mõlemad Aldo Vandini ihupiimad väga sarnased ja ainus erinevus ongi lõhn. Mulle meeldis Joyfuli kerge lilleline aroom isegi enam kui Optimisticu magus lõhn. Hind 6.80 EUR.

Joyful dušigeel



Jojobaõli on lisatud ka dušigeeli koostisse, et see nahka pesemise ajal ei kuivataks. Õrna ja meeldiva lõhna annab geelile freesia. Hind 5.90 EUR.

Joyful kätekreem



Varem olin alati hästi rõõmus, kui leidsin kiiresti imenduva kätekreemi, mis ei jätnud kätele tükiks ajaks libedat kihti, sest enamus olid minu meelest sellised, mille imenduvuse kiirus soovida jättis. Huvitav, kas vahepeal on kõik kreemitootjad uusi väärt retsepte avastanud, sest nüüd on pigem harv juhus, kui kätekreem käed libedikuks jätab. Ka Joyfuli kätekreemi kasutusmugavuse kohta jätkub mul vaid kiidusõnu - see imendub tõesti hetkega. Hind: 4.90 EUR.

E-esmaspäeva raames on Rosalind e-poes palju väga magusaid pakkumisi ja ka Aldo Vandini tooted on saadaval 20% soodsama hinnaga. Rosalindi e-esmaspäeva pakkumisi näeb SIIT.

No comments:

Post a Comment