Friday, August 6, 2021

Dead Sea SPA Magik

Dead Sea SPA Magik on pereettevõte, mis on juba 40 aastat välja töötanud Surnumere muda ja soola sisaldavaid kosmeetikatooteid. Algselt loodi sari SPAdes hoolduste tegemiseks, kuid praeguseks on nad kättesaadavad ka kodukasutajatele, et igaüks võiks kodus SPA-väärilisi protseduure teha. Dead Sea SPA Magik tootevalik on väga lai ning nende hulgast leiab head-paremat nii keha-, näo- kui juuksehoolduseks. 

Eestis on Surnumere SPA sari müügil Rosalind kauplustes. Ma ei olnud neist varem midagi kuulnud, kuid etteruttavalt võin öelda, et tooted võlusid mind oma headusega ära juba esimesel kasutamisel ja leidsin nii mõnegi uue lemmiku.

Proovisin järgi sellised tooted:

Näopuhastus



Pro- Cleanser puhastuskreemi saab kasutada nii silmameigi eemaldamiseks kui näojumestuse maha võtmiseks. Ta võtab vaevata lahti ka veekindlad silmameigitooted ning ei pane silmi kipitama. Toode on peaaegu lõhnatu, sobides seega ka lõhnade suhtes tundlikule kasutajale. Näo puhastamiseks tuleb kreemi kanda vatipadjale ja sellega jumestus maha pühkida, kuid kuna see kulutab palju vatipatju, siis eelistan Pro-Cleanser kreemiga maha võtta vaid silmameigi ja ülejäänud näolt jumestuse eemaldada teise tootega, milleks on Gentle Cleansing Facial Wash näopesukreem. Pesukreem väljub tuubist kreemi kujul, kuid niiskele näole kandes hakkab kergelt vahutama. See sulatab lahti ka kauapüsivad meigitooted, kuid ei kuivata pesemise ajal nahka.  Pro-Cleanser on hetkel saadaval soodushinnaga 8.90 EUR ja näopesukreem maksab 10.90 EUR.

Näovesi



21 Surnumere mineraali sisaldav veesprei pakub nahale niisutust ja värskendust. Pritsuga pudelist on mugav toodet otse näole pihustada. Arvasin millegipärast, et sprei on soolaka maitsega ja kui toode huultele satub, siis võib olla ebameeldiv, kuid tegelikult on sprei täiesti lõhnata ja maitseta ning seda on väga mõnus kasutada. Tootekirjeldus ütleb, et seda võib kasutada nii puhtal nahal tooniku asemel kui ka jumestuse peal meigikinnitajana, kuid mulle see meigi peal kasutamiseks ei meeldi, sest ta teeb näo ikka üpris märjaks ja võib jumestusele veetäpid peale jätta. Nii et minul läheb sprei käiku vaid näoveena, mis ongi tema algupärane eesmärk. Hind: 12.90 EUR.

Mudamask



Surnumere muda raviomadused on laialt teada. Mudamask on tumehalli värvi ning hästi kreemise-siidise tekstuuriga, nii et seda on mugav ühtlase kihina näole kanda. Maskil on poore puhastav, rasueritust reguleeriv ning pinguldav mõju, mida märkab juba peale esimest kasutuskorda. Peale maskitamist on nahk kuivavõitu ja nõuab kohe kreemi, niisiis tundub, et see sobib pigem rasusele või kombineeritud nahatüübile. Minul on kombineeritud nahk ja peale selle maski kasutamist ei hakka T-tsoon enam nii kiiresti läikima kui muidu, nii et soovitan neile, kes kimpus naha liigse rasususega. Hind: 12.90 EUR.


Huulepalsam



Kreemjas huulepalsam on pakitud pigistatavasse tuubi. Ta sisaldab sheavõid ja kookosõli, mesilasvaha ning surnumere mineraale, mis huuli niisutavad, rahustavad ja parandavad. Palsam paneb huuled kergelt õhetama ja tekitab jahutava efekti - kuumal suvepäeval väga mõnus. Hind: 8.90 EUR.

Juuksehooldustooted



Juuksehooldustooteid ostes püüavad mu pilku alati need pudelid, kuhu peale on kirjutatud märksõnad nagu "sügavniisutav, taastav, kohevustandev või kahusust vähendav". Sea Magik juuksehooldustoodete pudelitelt ei leia ühtegi neist lubadustest, seega ei oleks ma ilma selle postituse kirjutamiseta üldse nende toodeteni jõudnud, aga oi kui rahul ma olen, et need nüüd mu vannitoariiulit kaunistavad. Tõesti täielikku wow-efekti tekitavad tooted! Pakenditel on kirjas, et tegu on peanahka rahustava sarjaga ja kuna mul ei ole peanahaga mingeid probleeme, siis poleks ise taibanud neid tooteid osta, sest tootekirjelduses ei ole sõnagi selle kohta, millist hooldust need juustele pakuvad. Nii et esimene peapesu nendega möödus ilma igasuguseid eelarvamusi omamata ning olin väga meeldivalt üllatunud, kui peale juuste pesu olid need kohevad, kergelt kammitavad ja püsisid kauem puhtad kui tavaliselt.

Tooted tõid juuste loomuliku loki tugevamalt esile, kaotasid kahususe ja muutsid lained paremini defineerituks. Olen nii šampooni kui maskiga rohkem kui rahul - need on mu viimase aja parimad avastused juuksehoolduse vallas. Kindlasti on tulevikus plaanis järgi proovida ka teised Sea Magik juuksehooldustooted. Soovitan väga soojalt! Šampooni hind on 14.90 EUR ja mask maksab 15.90 EUR.


Kehakoorija


Niisutav soolakoorija sobib ka tundlikule nahale, sest pisikesed soolaterad pakuvad õrnalt koorivat efekti. Kui suurte graanulitega koorijad on su naha jaoks varem liiga tugevalt kraapivad tundunud, siis on see õrn toode kindlasti see, mida proovida võiksid. Koorijaid on saada nii väikestes ühekordseks kasutamiseks mõeldud kotikestes kui ka suures purgis. Hind: 4.90 EUR.

Millised on sinu lemmiktooted koduste SPA protseduuride jaoks? Kas oled Dead Sea SPA Magik sarjast midagi proovinud?

No comments:

Post a Comment