Friday, August 20, 2021

Catrice sügis-talv 2021

Catrice sügiskollektsiooni ootan alati põnevusega, sest igal aastal olen nende uudistoodete hulgast leidnud mõned eriti hea hinna-kvaliteedi suhtega pärlid. Suurimateks lemmikuteks on mulle saanud erinevad Catrice meigipõhjatooted - jumestuskreemid, peitekreemid, põsepunad ja särapuudrid. Ka 2021. aasta kollektsioon esines tuntud headuses ning sain endale jälle mitu uut lemmikut, mis tõestavad, et head meigitooted ei pea olema kallid - Catrice toodete hinnad jäävad enamasti 5-10 euro vahele ning mõned saab kätte soodsamaltki. Mulle saadeti katsetamiseks sellised meigivahendid:


Ultimate Camouflage peitekreem - Paksu koostisega peitekreem on väga tugeva katvuse ja hea püsivusega. Seda on kõige parem peale kanda sõrmedega, mitte švammiga, sest näppude soojus aitab paksu kreemi vedelemaks muuta ning paremini nahaga ühte sulatada. Sobib hästi nii silmade aluse tumeduse varjamiseks kui lauvärvide praimeriks.

All Matt jumestuskreem - Tugeva katvusega jumestuskreem jätab mati tulemuse. See püsib väga hästi - ei kulu maha ega hakka päeva jooksul miimikakurdudesse kogunema. Boonusena on tal hästi mõnus värske lõhn, mis meenutab kurki. Ootamatu lõhn jumestuskreemi puhul, aga väga meeldiv. Siiani on mu lemmikud Catrice meigipõhjatooted olnud HD Liquid Coverage ja True Skin niisutav jumestuskreem, nüüd lisandus sellesse nimistusse ka uus All Matt kreem. 



Sügiskollektsioonist leiab küüsi parandava ja tugevdava Nail Repair laki, mida võib kasutada nii värvilise laki all kui ka omaette. Ta on heledat läbikumavat värvi, mis teeb küüneplaadi pisut heledamaks ning annab kerge läike. Ilma pealislakita kasutades teeb küüned ilusamaks ja tugevamaks, aga on hästi tagasihoidlik.

Klassikaliste värviliste lakkide hulka on lisandunud šikk hall toon ja sädeluse armastajate jaoks on nüüd saadaval kaunis läbikumav roosa sädelev lakk. Selle roosa puhul väärib ära mainimist see, et teda on palju lihtsam eemaldada kui teisi glitterlakke. Tuleb maha sama hõlpsalt kui sädeluseta lakid ja ei pea kaua sulatama.



Catrice Blush Boxe võrreldakse Hourglass luksuslike ja kallite põsepunadega. Nad annavad kerge läikega kauapüsiva puna, mis muudab näo siledamaks ja ei rõhuta nahatekstuuri. Mul on see toode juba virsikuvärvis olemas ja nüüd lisandus uue toonina ilus lillakas-roosakas värv. Väga ilus, lihtsalt hajutatav ning hakkab kindlasti tihti kasutust saama.


Lash Changer ripsmetušš omab nii pikendavat kui tihendavat efekti. Peenikese harjaga saab ripsmed täpselt ja puhtalt värvitud. Pakendil on kiri, et tušš on veekindel ja viimase nädala vihmased päevad on selle väite proovile pannud ning kahjuks ümber lükanud. Tušš ei lähe küll niisketes oludes laiali, kuid jätab kulmuluule hallikad plekid. Kuiva ilmaga püsib õnneks eeskujulikult.


Volume Extreme huuleläige tekitab piparmündiselt jahutava-õhetava tunde ning muudab huuled lopsakamaks. Ta annab tugeva läikeefekti ning muudab oma huulevärvi pisut intensiivsemaks roosaks, nii et hambad tunduvad seda kasutades valgemad. Läige ei kleepu, lõhnab hästi ja sai kohe suureks lemmikuks.


Catrice huuletooted on mulle alati meeldinud ja erilised lemmikud on olnud nende toonivad palsamid. Ka uus vaarikapalsam on tuntud headuses. Pulgas on ta erkroosa, kuid huuletele jääb alguses täiesti labipastvana ning paari minuti jooksul annab kerge roosaka tooni, mis igal kasutajal jääb pisut erinev - vastavalt oma huulte värvile. Niisutav palsam on piparmündilõhnaga, kergelt jahutava toimega ja imendub täielikult huulte sisse. Kuna ta huulepinnale mingit kihti ei jäta, siis on värv täiesti kulumiskindel, püsib hästi ning on huultel ülimugav. Suur-suur uus lemmik!!!

Catrice tooted on müügil suuremates Selverites. Millised uudistooted sina endale soetada tahaksid?


No comments:

Post a Comment