Monday, August 30, 2021

Põhi Peal!

Augustis sai lõpuni kasutatud väga palju head ilukraami. Ühtegi halva toote hoiatust mul sel korral anda ei olegi - kõik otsa saanud tooted olid sellised, mida kasutaksin rõõmuga teinekordki. Oma lõpliku arvamuse panen täna kirja selliste toodete kohta:


Essence Pretty Natural jumestuskreem - Pretty Natural on keskmise katvusega jumestuskreem, mis ühtlustab nahatooni ilusti ära, kuid ei jäta maskilikku efekti. Sulab nahaga väga kenasti ühte, niisutab ja jätab värske välimuse. Minu toon on Neutral Champagne. Ma tõesti ei tea teist nii hea hinna-kvaliteedi suhtega jumestuskreemi. Uus tuub juba olemas ka. Hind: 5.59 EUR.

Clochee Reservatol Care öökreem - Rammus öökreem toidab ja niisutab ning suudab ka näo kõige kuivemad kohad pehmeks ja elastseks muuta. Sisaldab tõhusaid vananemisvastaseid komponente, mis aitavad peeneid kortse vähemmärgatavaks muuta. Kogu Clochee sari on läbinisti looduslik, vegan, keskkonnasõbralikult pakendatud ja üldse saan sellest rääkida vaid ülivõrdes. Hetkel saadaval soodushinnaga 55.93 EUR.

Clochee Stevio Lift eliksiir - Vananemisvastane eliksiir on tugevalt pinguldava efektiga ja juba peale esimest kasutamist oli näha, kuidas see naha rohkem trimmi tõmbas ja elastsemaks muutis. Ta on kreemja konsistentsiga ja väga niisutav, nii et enamasti ei olnud mul selle peal enam kreemi kasutada vajagi - juba ainult seerum tegi naha nii mõnusaks. Ideaalne kasutada meigi all, sest ta silub nahka ning ei jäta rasvast kihti, mille peal jumestustooted ujuma hakkaks. Hetkel on Clochee e-poes suured soodukad ja ka eliksiir on saadaval soodushinnaga 69.93 EUR.

Coffee Break kehakoorija - Seda mõnusat kohvi baasil kehakoorijat olen ära kasutanud juba ei tea kui mitu purgikest. Koorib tõhusalt ja samal ajal niisutab nahka, nii et peale selle kasutamist pole keha kreemitamine enam vajalik. Väga meeldib! Hind: 15.90 EUR.

Dead Sea SPA Magik šampoon - Surnumere SPA sarja avastasingi alles augustis, aga juba olen mitu toodet jõudnud lõpuni kasutada ja kogu sarjast on jäänud väga hea mulje. Surnumere mineraalidega šampooni kasutades on juuksed kohevad, püsivad kauem puhtad ja lisaks toob see väga ilusti välja mu loomuliku loki. Lokid hoiavad konkreetsetesse tugevatesse kihataresse, ei lähe kahuseks ja seda kõike ainult seda šampooni kasutades - ei pea mingit lokke rõhutavat toodet lisaks juustesse panemagi. Hind: 14.90 EUR.

Dead Sea SPA Magik savimask - Savimask on väga meeldiva kreemja tekstuuriga, nii et seda on lihtne ühtlase kihina näole kanda. Mask puhastab poore, tõmbab naha rohkem pingule ja aitab rasueritust vähendada, nii et eriti hästi sobib see just rasuse naha hoolduseks. Hind: 12.90 EUR.

Mossa näotoonik - Mossa toonik on mõeldud naha rasusust taltsutama, niisutama ja sobib hästi ka vistrike vastu võitlemiseks. Ostsin selle suvise kuumalaine ajal, mil nägu kippus kiiresti läikima hakkama ja see tõmbas rasueritust vähemaks küll. Samas ei kuivata ta nahka ja on hästi meeldiva õrna lõhnaga. Mul on kombineeritud nahk ja toonik sobib võrdselt hästi nii näo kuivematele kui rasusematele piirkondadele. Suurest pudelist jätkus pikaks ajaks, nii et ostan seda kindlasti tulevikuski.  Hind:13.99 EUR.

The Body Shop Coconut Bronze päikesepuuder - Üks parimaid päikesepuudreid, mida iial kasutanud olen. Toon Fair on heledale nahale imehästi sobiv värv, mille abil saab nägu nii modelleerida kui ka päikesesuudeldud jume kinkida. Hästi ilus neutraalne toon, mõnusalt siidine koostis, mis hästi hajub ja ei jäta puudrilist muljet ning pikk püsivus. Kasutasin seda igapäevaselt ning puudrit jätkus rohkem kui aastaks. Väga soojalt soovitan! Hind: 19.50 EUR.

Jeffree Star Magic Star peitekreem - Tellisin selle netist ja toon C2 osutus minu jaoks kahjuks pisut liiga heledaks, nii et igapäevaselt seda seetõttu ei kasutanud ja käiku läks toode vaid siis, kui tegin tugevalt modelleeritud meigipõhja. Peitekreem on väga hea katvusega ja püsib hästi. Kasutasin seda ka lauvärvide praimerina, sest tema abil sai luua laugudele ühtlase heleda baasi, mille peal lauvärvide intensiivsus paremini esile tuli. Makemyday veebipoes on Magic Star peitekreemid hetkel saadaval suure soodukaga ja maksavad vaid 14. 28 EUR. Kahjuks on järgi vaid väga heledad ja väga tumedad toonid.

Lavandais detox näomask - Roosa savi baasil kreemmask sisaldab imetillukesi koorivaid osakesi, mis peale vaadates üldse välja ei paista, kuid nahale meeldivat õrna massaaži pakuvad. Mask ei kuiva nahal ära, nii et seda on mugavam kasutada kui teisi savimaske. Ta pakub nahale niisutus ja puhastab poore. 75-milliliitrisest tuubist jätkus üllatavalt pikaks ajaks. Hind: 25.90 EUR.

Lavandais mitsellaarvesi - Lavandais mitsellaarvesi võtab maha ka veekindlad meigitooted, kuid on silmade vastu väga õrn. Peale sellega näo puhastamist jääb täiesti puhta naha tunne - ei mingit kleepumist. Soovitan! Hind: 21.90 EUR.

Eleven Australia Miracle juuksemask - Üks parimaid juuksemaske, mida kunagi proovinud olen. Kohe, kui see mask juukseid puudutas, vajusid kõik pusad ja sasid iseenesest juustest välja. Peale selle kasutamist olid juuksed väga hästi kammitavad, hästi niisutatud ja läikivad. Mask sulgeb juuksesoomuse ja peale seda ei ole enam vaja palsamit kasutada. Hind: 22 EUR.

Sellised tooted said siis otsa augustikuus. Kas oled midagi neist kasutanud? Millised on sinu muljed?

No comments:

Post a Comment