Thursday, August 12, 2021

Gamila Secrets

Gamila Secrets looduskosmeetikasari on nii puhas ja naturaalne kui üldse olla saab. Toodete baaskoostisosaks on orgaaniline oliivõli, mida on rikastatud vähemalt 15 ravimtaime tervistavate omadustega, et saada igale nahatüübile ideaalselt sobiv koostis. Nende tootevalikust leiab erinevaid seepe, kreeme ja näoõli. Eestis on Gamila Secrets sari saadaval looduskosmeetika müügile spetsialiseerunud Sicare e-poes. Kõik Gamila Secrets tooted sobivad tundlikule ja probleemsele nahale, nii et kui tavapoes müüdavad näohooldustooted kipuvad su nahka ärritama, siis võid just selle sarja hulgast leida uued lemmikud, mis su nahaprobleemid lahendavad.


Kõige rohkem on Gamila Secretsi valikus erinevaid seepe. Need ei ole mõeldud lihtsalt käte või keha pesuks, vaid sobivad ideaalselt ka näo puhastamiseks, meigi eemaldamiseks ja seebivahuga on võimalik teha ka näomaski. Igal seebil on erinevad omadused - lavendli seep on mõeldud probleemsele nahale ja aitab leevendada ekseemi ja psoriaasi, jasmiini seep rahustab, piparmündi seep võitleb akne ja liigse rasususe vastu ning roosi seep sobib eriti hästi vananevale nahale. Minule saadeti vanilje seep, mis on mõeldud kuivale nahale ning sisaldab ekstra niisutavaid komponente.

Seep on väga tõhus puhastaja ning saab vaevata jagu ka kauapüsivatest meigitoodetest. Nahk on pesu järgselt niisutatud ja ei karju kreemi järele. Sellega pesemine teeb naha kuidagi tugevamaks. Seda on raske sõnadesse panna, aga nahk on seda kasutades kuidagi nagu tihedam, elastsem ja tugevam. Väga huvitav, ükski teine näopuhastustoode ei ole mul sellist efekti tekitanud. Kuna seebid on üsna krõbeda hinnaga, siis ei raatsi seda käte ja keha pesuks raisatagi, vaid hoian seda vaid näo puhastamiseks. Vanilje seebi hind on 29 EUR.

Seepide hoidmiseks on Sicare poes müügil täpselt õige suurusega ilusad kivist seebialused. Valikus on lihtne ruudukujuline variant, kuhu peale mahub ainult seep ja suurem alus, mille peal on süvend ka näoõli pudelikese jaoks.



Sicare saatis mulle lisaks seebile veel minisuuruses Gamila Secrets käte- ja jalakreemi, mis mõlemad said hoobilt suurteks lemmikuteks, sest on väga kiiresti imenduvad ja meeldiva õrna ravimtaimede lõhnaga. 

Kõigi Gamila Secrets toodetega saab tutvuda Sicare veebipoes. Kas oled sellest sarjast varem kuulnud? 

No comments:

Post a Comment