Wednesday, September 18, 2019

Mossa Derma+ näohooldus

Mossa loodusliku kosmeetika sõber olen olnud juba pikalt ning need armsad marjapiltidega pudelid pakuvad alati tõeliselt meeldiva kasutuskogemuse. Mossa tootevalik uueneb pidevalt ning värskelt on nende ridadesse lisandunud Derma+ rahustav näohooldussari, kuhu kuuluvad seerum ja kreem. Mossa tooted sisaldavad põhjamaistest marjadest saadud väärtuslikke toimeaineid - Derma+ näiteks on rikastatud pohladest saadud resveratrooliga, mis on põletikuvastaste ja antibakteriaalsete omadustega tugevatoimeline antioksüdant.


Derma+ seerum



Nahka rahustava toimega seerum pakub tänu hüaluroonhappe sisaldusele ka mõnusa niiskusesüsti. Seerum on kerge kreemi kujul, mis imendub kiiresti ja on ülimalt meeldiva naturaalse marjalõhnaga. Ta on loodud sobima kõigile nahatüüpidele, sealhulgas ka tundlikule ja ärritunud nahale. Mul on kombineeritud nahk, mis kaldub rohkem kuiva poole ja seerum sobis mulle väga hästi - pakkus kuivadele kohtadele parajalt niisutust, kuid ei muutnud rasuseid piirkondi rasvasemaks. Hind: 14.99 EUR.

Derma+ päevakreem



Ka Derma+ kreem sisaldab samu toimeaineid, mis seerum - resveratrool, hüaluroonhape, E ja C vitamiin - kõik selleks, et kokku saaks nahka rahustav ja taastav kokteil. Kreemi infoleht ütleb, et ta peaks sobima kõigile nahatüüpidele, kuid minu näo kuivemad piirkonnad on harjunud toitvama ja niisutavama kraamiga, nii et kuivale nahatüübile jääb temast natuke väheks ja pigem soovitan seda rasusepoolse nahaga inimestele. Mul on praegu tänu oma kombineeritud nahale hea kreeme testida, sest rasusem T-tsoon ja kuivad näo küljeosad oskavad hinnata erinevaid tooteid. Derma+ kreem oli T-tsooni jaoks igati sobiv, kuid ülejäänud nägu oleks midagi rammusamat tahtnud. Hind: 14.99 EUR.

Mossa tooted on saadaval Kaubamajas ja Natural Goods Company esinduses Kalamajas. Kas oled neist juba midagi proovida jõudnud?

No comments:

Post a Comment