Saturday, September 21, 2019

BioNike deodorandid

BioNike on Itaalias toodetud apteegikosmeetikasari, kelle valikust leiab kõike alates juuksevärvidest ja kehakreemidest kuni meigitoodeteni välja. Olen neist blogis varem korduvalt kirjutanud ja sarja hulgast väga suuri lemmikuid leidnud. Muidugi leiab BioNike lettidelt ka nii hädavajalikud kosmeetikatooted nagu deodorandid, mida on saadaval nii sprei- kui pumbaga pudelis ja rullikute kujul. Tänases postituses kõigist neist juttu tulebki.

Rulldeodorandid



Rulldeodorante on BioNikel kahte sorti - eriti pikaajalise toimega Active ja õrnale nahale mõeldud Sensitive. Active on karge ja natuke nagu meestekosmeetikale omase lõhnaga ning Sensitive peaaegu lõhnatu. Higistamise eest kaitsevad mõlemad võrdselt hästi, nii et selles osas ei oska üht teisele eelistada. Rulldeodorandid on Apotheka Beauty poes saadaval hinnaga 8.56 EUR.


Deodorantspreid



Koostise poolest on just see roosa deodorant parim, sest ta on alumiiniumivaba ja kui on võimalik saada sama tõhusat kaitset ja kehasõbralikumat koostist, siis muidugi valin selle. Higistamise eest kaitseb ta ilusti 24 tundi, nii et just sellest saigi mu kindel lemmik!


Rohelise korgiga Fresh deodorandi pudelil on eraldi ära märgitud, et toode ei jäta riietele valgeid rante. Tegelikult ei pannud ma ühegi BioNike deodorandiga määrimist tähele ja enamasti kannan tumedaid riideid, mille pealt see kohe silma oleks paistnud. Fresh deodorant meeldis mulle kõigist proovitutest oma värske lõhna poolest kõige enam. Deodorantspreide hind on 9.04 EUR.

BioNike andis komplekti tooteid ka mu lugejate vahel välja loosimiseks, nii et kui tahad endale saada need 3 deodoranti, siis kiika Force of Beauty Facebooki lehele, kus loosimäng kohe käima läheb:


No comments:

Post a Comment