Friday, September 20, 2019

Artdeco Cross The Lines sügiskollektsioon

Aastaaegade vaheldumine toob uued tuuled ka meigilettidele. Artdeco annab neli korda aastas välja uue kollektsiooni ja värskelt ongi poodidesse jõudnud nende Cross The Lines sari, mis annab hästi edasi sügisesi värvitrende. Rosalind e-poest jõudis minuni pakk uue kollektsiooni toodetega ja selles postituses räägingi oma esmamuljetest.

Cross The Lines lauvärvitrio



Iga erikollektsioon on Artdecol isemoodi kujundusega ja sel korral on pakendid kaunistatud abstraktsete joonemustritega. Artdeco lauvärve on võimalik osta ühekaupa ja paigutada magnetpõhjaga karpi. Cross The Lines sarja hulka kuulub kolmekohaline karbike, mille sisse saab ise meelepärase lauvärvitrio kombineerida. Lauvärve on väga laias valikus, nii et sobivad leiab nende seast küll igale maitsele. (Kogu valikut näeb SIIT.) Uus kollektsioon tõi veel kuus uut tooni lisaks ja minule saadeti nendest kolm:


Tühja karbi hinnaks on 9.50 ja iga lauvärv maksab 4.90 EUR.

Värvid on oma omaduste poolest päris erinevad. Kõige heledam toon Glam Golden City ei ole väga tugeva pigmendiga, kuid sisaldab rikkalikult säraosakesi, nii et sobib rohkem kasutamiseks teiste lauvärvide peal sädeleva efekti andmiseks. Säraosakesed kipuvad pealekandmisel lendu minema, nii et meigi tegemisel kaitsesin silmade alust salvrätiga, sest muidu oli põsk pärast sädelusega kaetud.

Pearly Emerald on hea pigmendiga pärlmutrine toon ja Matt Brick ülitugevalt pigmenteeritud täismatt toon. Nende kasutusmugavus on Glam Golden Cityst parem ning nad ei pudise pealekandmisel. Tumedad toonid on võrdlemisi lihtsalt hajutatavad ja püsivad väga hästi.


Minu lemmikuks sai punane toon Matt Brick. Mul on keerulise kujuga silmad, nii et punaseid ja roosasid lauvärve kasutan alati suure ettevaatlikusega. Sügaval koopas olevaid kergelt allapoole suunatud nurgaga silmi on lihtne valede meigivõtetega kurvaks muuta. Kui Matt Bricki alumisele ripsmepiirile kandsin, oli selline mulje nagu oleks silmad äranutetud. Aga kui hoidsin seda värvi vaid ülemisel laul ja suunasin hajutused julgelt üles kulmu poole, siis meeldis ta mulle väga. Siin meigis sai kasutatud toone Glam Golden City ja Matt Brick:


Pildistas Irmeli Anspal

Cross The Lines põsepuna



Artdeco põsepunad on alati väga tugeva pigmendiga ja erand ei ole ka Cross The Lines kollektsiooni oma. Toosis on kolm tooni, mida segades saab täpselt oma maitsele vastava puna kokku miksida. Värv jääb nahale sama tugevalt kui karbis, nii et mina saan neist kasutada vaid kõige suuremat virisikukarva sektorit - heledal nahal jäävad need erksamad roosa ja lilla isegi väga õrna kihina liiga särtsakad. Algajale meigihuvilisele seda põsepuna ei soovitaks, sest temaga on väga lihtne üle pingutada - sobib rohkem julge ja tugeva meigi sõpradele. Hind:19.90 EUR.

Volume Sensation ripsmetušš



Artdeco laiast tušivalikust olen leidnud endale mõned väga suured lemmikud. Eriti hea sõnaga pean meeles Curling tušši ja Ultra Deep Black tušši, mis mõlemad andsid tublisti juurde nii pikkust kui tihedust, kuid jätsid samal ajal väga korrektse ja puhta tulemuse. Volume Sensation tušš võimaldab samuti ripsmeid edukalt üles ehitada ja kingib nii pikkust kui tihedust, kuid mitme kihina peale kandes kipub ta ripsmeid kokku kleepima. Iseenesest hea tušš, mille kindlasti lõpuni kasutan, kuid minu meelest mitte Artdeco parim. Hind: 14.90 EUR.

Kauapüsivad lainerid



Vedelaid kauapüsivaid lainereid on uues kollektsioonis neli - must, pruun, roheline ja sinine. Mina sain järgi proovida kaks:


Klassikaline must lainer on väga kasutajasõbralik - jätab intensiivse joone juba ühe kerge tõmbega ja sellega on tõesti lihtne täpset tööd teha. Roheline lainer on temast palju kuivem. Ma ei tea, kas mulle sattus lihtsalt kehv eksemplar, või on nad kõik sellised, aga temaga ühtlase tugevusega lainerijoone tegemiseks tuleb ühte kohta ikka mitu-mitu korda üle teha. Kui joon juba nahal on, siis püsib ta suurepäraselt ja toon on ka väga ilus, aga selle saavutamine võtab päris palju aega ja vaeva. Ühe laineri hind: 14.90 EUR.

Perfect Color huulepulk



Sügav lillakaspunane toon Offbeat sisaldab ülipeeneid sädelevaid osakesi, mis annavad huulevärvile metalse helgi. Ta on meeldivalt kreemjas ja huultel väga mugav. Enamasti on metallikvärvid kuivatavad ja vahest on need säraosakesed lausa karedate tükkidena tunda, aga Artdeco omaga seda muret pole - väga mõnusalt niisutav, täiuslikult kattev ja kauapüsiv. Uues kollektsioonis on kaks julget punast tooni, mõlemad saadaval hinnaga 10.90 EUR.

Hydra Lip Booster huuleläige



Hydra Lip Booster läige on läbipaistev ja sisaldab rikkalikult roosakaskuldseid säraosakesi. Mulle meeldib seda eriti kasutada mõne kauapüsiva mati huulevärvi peal, et kandmist mugavamaks muuta ja huultele niisutatud välimust anda. Ta jätab hästi sileda mulje ning kaotab kõik huultel olevad jooneksed. Ei kleepu ning on huuleläike kohta väga hea püsivusega. Hind: 9.90 EUR.


Kas oled Artdeco tooteid kasutanud? Millised on sinu lemmikud?

No comments:

Post a Comment