Thursday, September 5, 2019

Hooldav dekoratiivkosmeetika Eisenbergilt

Eisenberg on siiani tuntust kogunud oma tõhusate nahahooldustoodete poolest, kuid hiljuti otsustasid nad oma tootevalikut laiendada ja töötasid välja hooldava dekoratiivkosmeetikasarja. Le Maquillage sarjas on vaid kuus toodet ja see on suunatud naisele, kes hindab kosmeetika kõrget kvaliteeti, soovib välja näha hoolitsetud, kuid ei taha meikimisele liialt aega kulutada. Nende kuue tootega saab luua kauni klassikalise päevameigi, mis rõhutab loomulikku ilu ja tänu toodetes sisalduvatele väärtuslikele toimeainetele on samal ajal ka nahka hooldava toimega.

Tuljaku restoranis toimus augusti lõpus uusi tooteid tutvustav pressipäev, kus Eisenbergi koolitaja meile sarjast põhjaliku ülevaate andis. Saime kaasa ka mõned tooted kodus kasutamiseks ja selles postituses räägingi oma kasutuskogemusest.

Le Maquillage sari koosneb jumestuskreemist, peitekreemist, praimerist, kahest erinevast ripsmetušist ja toonivatest huulepalsamitest. Pakendid on lihtsad, kuid mõjuvad luksuslikena:




Pressipäevalt kaasa saadud kinkekotist leidsin järgmised tooted:

Eisenberg Youth Elixir



See toode ei kuulu uue Le Maquillage sarja hulka, vaid on Eisenbergi valikus juba pikemat aega olnud. Tegu on jumet parandava nahahooldustootega, mis omab pinguldavat efekti ja paneb naha värskelt kumama. Seda tuleb kasutada peale kreemitamist ja enne jumestuse näole kandmist.  Youth Elixir ei sisalda sädelevaid osakesi, nii et tema tekitatud kuma on tagasihoidlik, värske ja loomulik. Geel imendub hetkega, kuid jätab naha paariks minutiks kergelt nakkuma, nii et selle peale hakkab jumestuskreem seetõttu väga hästi kinni ja püsib kauem. Ta sobib kõige paremini kokku just selliste kergemate meigipõhjatoodetega nagu BB kreemid ja keskmise katvusega jumestuskreemid, et luua ühtlane, kirgas, nooruslik ja loomulikuna näiv meigipõhi. Ennekõike on Eisenbergi "Nooruse Eliksiir" nahahooldustoode, kuid täiustab ka meigitulemust. Kõigist proovitud toodetest saigi just see minu lemmikuks. Ma armastan igapäevaselt kanda võimalikult loomulikuna näivat meigipõhja, kuid paraku ei ole sellised jumestuskreemid enamasti kauapüsivad, nii et juba poolest päevast hakkab meigikiht lõualt ja ninalt maha kuluma. Kui oma õrna ja läbikumava jumestuskreemi all Eisenbergi Youth Elixiri kasutanud olen, püsib meik näol märgatavalt paremini, nahk on prink ja niisutatud, näeb värskem välja ning ei ole mingit ohtu, et toode poore ummistaks nagu osad meigialuskreemid seda tegema kipuvad. Hind: 85 EUR.

Eisenberg Makeup Praimer



Kui Youth Elixir on mõeldud kumava meigipõhja tegemiseks, siis Eisenbergi praimer saab just mati naha soovijate lemmikuks. Tema on just vastupidi eelkõige meigitoode, kuid omab ka nahka hooldavaid omadusi, nii et "Nooruse Eliskiiriga" on nad teineteise vastandid, kuigi teevad laias laastus sama asja, ehk siis aitavad jumestusel pikemalt püsida ja naha eest hoolt kanda. Praimer on näpu all mõnusalt siidine ja muudab nahapinna ühtlaseks ning pehmeks. Poorid tunduvad seda kasutades väiksemad ning igasugune läikimine kaob. Meigialuskreem on läbipaistev ja naha tooni ei muuda. Minul on poore hajutavate praimeritega alailma see mure, et pideval kasutamisel kipuvad nad poore ummistama ja tekivad punnid. Eisenbergi praimerit olen nüüd nädal aega järjest iga päev kasutanud ja hetkel olen temaga küll väga rahul, sest mingit punniprobleemi sellega tekkinud ei ole.   Hind: 45 EUR.

The Graphic Mascara



Eisenbergil on kaks erinevat ripsmetušši - hõbedases tuubis on pikendav ja mustas kõik-ühes tušš, mis annab nii pikkust kui tihedust. Mõlemad neist on ka ripsmeid hooldavad ja sisaldavad aineid, mis muudavad ripsmeid tugevamaks ja panevad nad kiiremini kasvama. Mina sain endale pikendava The Graphic ripsmetuši. Kahe kihiga suudab ta ripsmed tõesti märgatavalt pikemaks muuta, aga kahjuks ei ole ta veekindel ja seega mina teda kasutada ei saa. Mul on sügava silmakoopaga silmad ja ripsmed puutuvad vastu kulmuluud. Naha niiskus ja soojus hakkab ripsmetušši lahti sulatama ja see jätab nahale hallid plekid. The Graphic ripsmetušš oli värskelt peale kantuna väga ilus - andis juurde nii pikkust kui tihedust ja jättis hästi puhta ja korrektse tulemuse, kuid päeva jooksul hakkas värv kulmuluule kanduma, nii et sügava silmakoopaga kasutajale ei ole ta hea valik. Sellest on hästi kahju, sest olin väga põnevil, et kas tõesti hakkavad ripsmed tušši kasutades paremini kasvama. Hind: 35 EUR.

Toonivad huulepalsamid



Eisenbergi meigitooted on mõeldud tegusale naisele kiire ja lihtsa igapäevase jumestuse tegemiseks, mitte meigikunstnikele oma oskuste ja fantaasia näitamiseks ja seetõtu ei leia nende  huulevärvide seast meeletut värvivalikut ja sajaprotsendiliselt katvaid tooteid. Huulte jaoks on Le Maquillage sarjas hoopis 4 palsamit - üks neist klassikaline läbipaistev ja kolm tooniandvat. Minu pakis oli tester, kus topsikeste sees olid kõigi värvide näidised olemas. Esmapilgul olin kindel, et mu lemmikuks saab ülevalt poolt kolmas toon nimega Cardinal, sest sellised sügavad veinipunased värvid on mul alati kindla peale minek olnud. Palsamid valmistasid aga üllatuse ja lemmikuks sai hoopis kõige ebaminulikum toon, ehk siis see kärtspunane. Ta ei jää huultel üldse nii säravana kui ta purgis või selle kõrval oleval pildil paistab, vaid märksa mahedam ja teeb huuled lihtsalt nii ilusaks! Kõik Eisenbergi palsamid on väga niisutavad ja toonitud variandid ei jää klassikalisele läbipaistvale palsamile hooldavate omaduste poolest üldse alla. Nii et saabki nautida mõlemat koos - huulepalsami pehmus ja huulepulga kaunis värv. Palsamid kaotavad huultel olevad joonekesed ja tulemus jääb imeilus, nooruslik ja värske. Palsami niisutav mõju kestab kuskil 4-5 tundi, aga värv kulub kiiremini, nii et kui tahad tooni erksana hoida, siis peaks palsamit umbes iga kahe tunni tagant juurde lisama.

Punased toonid sobivad kasutamiseks ka kreemja põsepunana ja nende puhul on huvitav see, et isegi kui nahale on juba kantud puuder, siis sulab värv sinna peale ikka täiesti veatult ja ei aja enda all olevat meigipõhja laiali. Ta ei rõhuta naha tekstuuri ja annab kerge läike ning põskedel näeb see värv välja täpselt sama kaunis kui huultel. Nii et väga nutikas kaks ühes toode. Ühe huulepulga hind: 34 EUR.

Kas oled Esienbergi valikust midagi proovinud? Millised on sinu muljed?

No comments:

Post a Comment