Friday, September 27, 2019

Catrice sügis/talv 2019

Catrice sügistalvine kollektsioon hullutab kullasära ja kaunite soojade toonidega. Nende tooted on müügil suuremates Selverites ja hinnaklass on erakordselt rahakotisõbralik - enamus tooteid saab kätte 5-10 euroga, või veelgi soodsamalt. Catrice meeskond saatis mulle rikkaliku paki uue kollektsiooni toodetega. Olen jõudnud need kõik nüüd järele proovida ja saan teilegi soovitusi jagada, mida nende seast kindlasti osta tasuks ja millised on parem poodi jätta.

Ten!Sational praimer



Pakendi peal on kirjas lausa 10 punkti, mida see praimer teha lubab. Nende seas näiteks niisutamine, pooride hajutamine, päikesekaitse ja nahatooni parandamine. Toode on beežikat värvi, kuid märgatavat katvust tal ei ole ja nahatooni ta ei muuda - peale selle kasutamist jääb nägu vaid kergelt kumama. Väga suurt efekti ma seda kasutades kahjuks ei märganud - poorid olid võibolla pisut vähem näha, aga sellist vahet, mis mind selle toote järgi ikka ja jälle kätt sirutama paneks, jumestuse välimuses ei olnud.

Luminice särapuudrite palett




Kõik kolm särapuudrit on kuldse alatooniga, lihtsalt erinevas tumeduses. Kõige heledam neist sobib ka väga heledale kasutajale, nii et põhjamaisele jumele igati sobilik trio. Kahte heledamat kasutan näol ja kolmas, mis jääb minu jaoks pisut tumedaks, on ilus silmameigi tegemiseks, nii et seisma ei jää ükski. Heledaim toon on kumav ja sisaldab lisaks ülipeenikesi sädelevaid osakesi. Teised toonid on rohkem sädelevad kui kumavad, aga kõik nad on hea pigmendiga, hajuvad hästi ja jäävad nahal väga ilusad.

High Glow särapuuder




See särapuuder on samuti kuldne ja oma toonilt võrdlemisi sarnane paletis oleva keskmise tooniga. Ta sisaldab rikkalikult ülipeeneid erivärvilisi säraosakesi, mis nahal kaunilt valgust püüavad. Jääb väga efektne ja sobib pigem julgema meigi juurde.

Põsepunad



Ma olen paadunud roosa põsepuna sõber, kuid üllatuslikul kombel hakkas Catrice uutest toodetest rohkem meeldima just virsikukarva. Ta sisaldab kuldseid sektoreid ning koos sama kollektsiooni kuldsete särapuudritega moodustavad nad lihtsalt imeilusa paari. See põsepuna sulab kuldse highlightiga väga sujuvalt üheks ja jumestus näeb välja selline nagu oleks temaga pikalt vaeva nähtud, kuigi tegelikult saab kõik valmis vaid paari kiire pintslitõmbega. Oma tekstuurilt on põsepunad kuivad ja puudrised ning pintsliga võttes tolmavad päris palju, kuid õnneks hajuvad nad väga hästi ja nahale ei jää mingit ebaloomulikku puudrilist kihti.

Olen viimasel ajal tundnud jälle soovi rohkem jumestamisega tegelema hakata, sest kui 10 kuud oma elust on jumestaja-grimeerija ameti omandamisele pühendatud, siis oleks patt ju lasta meigipintslitele sammal peale kasvada ja oskused täiesti rooste lasta. Tänase postituse näidismeigi jaoks kutsusin modelliks Liisa-Carmeni ja uute Catrice toodetega tuli jumestus välja selline:


The Spicy Rust lauvärvipalett




Praktilistest toonidest kokku pandud lauvärvipalett sai mu suureks lemmikuks. Täpselt sellised toonid, mis igapäevaselt kasutust leiavad. Pruunidele ja heledatele värvidele lisaks on paletis kaks roostekarva tooni, mis siin pildil tunduvad roosakad, aga tegelikult on tumedamad ja sügavamad kui pilt edasi annab. Neid nude toonidega kombineerides saab pilkupüüdva, kuid samas väga kantava silmameigi.

Ma hakkasin hiljuti vaatama sarja Peaky Blinders, kus kõik naised igapäevaselt suitsusilmaga ringi käivad ja kuidagi on see meik nüüd hiilinud ka minu ellu, nii et teen endale iga päev suitsust silma ja ei pääsenud sellest ka Liisa-Carmen. Värvid tunduvad paletis kuivad ja puudrised nagu ka eelpoolkirjeldatud põsepunad ning pintsliga võttes tolmutab päris palju värvi lahti, aga õnneks toimub kogu pudisemine ära paletilt värvi võttes ja hajutamise ajal jääb silmaalune puhtaks, mis võimaldab teha jumestust just nii nagu mulle kõige rohkem meeldib, ehk alustada meigipõhjast. Lauvärvid hajuvad lihtsalt ja püsivad lauvakku kogunemata terve päeva. Selle meigi tegemisel kasutasin The Spicy Rust paleti tumedaid matte pruune:


Demi Matt huulepulgad



Demi Matt huulepulgad on eriti moodsa ja luksusliku disainiga. Nende pind on huvitava tekstuuriga ja tundub sametine. Huultel on nad väga mugavad ning katavad hästi juba ühe õhukese kihiga. Mulle saadeti toonid Boss Up! ja Warm Sandstone - viimast kasutasin ka Liisa-Carmenile tehtud jumestuses. Värvid püsivad hästi, jätavad mati viimistluse, kuid ei tekita ebamugavat kuivatavat tunnet.

Lip Glow Glamourizer huulepulk




See sai kõigist proovitud huuletoodetest mu lemmikuks. Toon One Gold Fits All on selline huvitav värv, mis vastavalt kasutaja huulte pH tasemele värvi muudab. Minu huultel muutub värv pisut roosakamaks kui ta pulgas paistab. Huulepulgal on ülihea hapukas puuviljalõhn, ta sisaldab peeneid kuldseid osakesi ja jääb huultel pehme nagu palsam. Enamus värvist imendubki huulte sisse ja seetõttu püsib ta väga hästi ning elab kulumata üle ka söömise-joomise. Väga soojalt soovitan - üks parimaid huulepulki, mida ma üldse proovinud olen!

Plump & Shine huuleläiked



Klassikalised huuleläiked Golden Zircon ja Shiny Gamet jäävad läbikumavad ning annavad huultele väga efektse läike. Golden Zircon on läbipaistev ja Shiny Gamet õrna vaskse tooniga. Mõlemad läiked sisaldavad rikkalikult sädelevaid osakesi. Kuigi nimes sisaldub sõna "plump", ei tekita läiked õhetavat tunnet, küll aga muudavad nad huuled väga siledaks ning kaotavad ära kõik joonekesed, mis huulepinnal on.

Eyeconista ripsmetušš



Super hea ripsmetušš! Annab tugevalt juurde nii pikkust kui tihedust, ei määri, ei pudise. Tema ülim püsivus on samal ajal ka väike miinus, sest iga silmameigieemaldaja selle maha võtmisega hakkama ei saagi, vaid tuleb hankida mõni õlisemat sorti meigieemaldaja. Väike pontsakas kummihari oli esimesel kasutamisel pisut harjumatu, sest sellist harjakest polegi varem näinud, kuid sellega värvimine sai kiiresti käppa.

Glam & Doll ripsmetušš



Ka see tušš meeldis väga - ta on nagu Eyeconista väike õde - teeb sama, mis teinegi, aga kõike pisut tagasihoidlikumalt. Sobib rohkem loomulikuma meigi päevadeks - annab kenasti nii pikkust kui tihedust ja eraldab ripsmed veel väga ilusti ära, nii et tulemus jääb puhas ja korrektne. Lisaks on Glam & Doll tušil ka kerged püsivärvivad omadused ja pideval kasutamisel muudab ta ripsmed toonivõrra tumedamaks.

Brow Comb micro pen kulmuvärv



Sellised kolmeharulise otsaga kulmuvärvid on turul olnud juba pikalt, aga minu meigilauale jõudis esimene alles nüüd.  Haruline otsik joonistab ühe tõmbega kolm kulmukarva imiteerivat joonekest ja peaks andma microblading tehnikas tehtud kulmu efekti. Mina selle tootega paraku sõbraks ei saanud - viltotsik on võrdlemisi kõva ja ei ima kuigi palju toodet endasse, nii et ühte kohta peab korduvalt üle tegema ning lõpuks olid kulmud sellest kratsimisest päris hellad. Toon Medium Brown on lisaks veel  üsna soe, nii et ei jäta loomulikku tulemust.

Calligraph Pro lainer



Mugava ja täpse viltotsikuga lainer jätab juba ühe tõmbega tugeva ning ühtlase joone, mis püsib hajumata terve päeva. Silma sisenurgast kippus pisut laiali minema, aga see on mul peaaegu kõigi laineritega nii ja õnneks sobibki mu silmakujule rohkem selline lainerijoon, millega päris sisenurka välja ei lähe, nii et kui laineri paar millimeetrit enne ära lõpetan, siis püsib ta veatult.

Gold Effect küünelakid



Kuldne lakk on klassikaline säraosakestega kuldne toon, mis katab täielikult juba ühe kihiga ja kuivab võrdlemisi kiiresti. Lillas lakis sisalduvad natuke suuremad kullahelbed, mis järavad väga ilusa säbrulise efekti. Helbed on nii õhukesed, et ei ole küüsi katsudes karedalt tunda, vaid küüneplaat jääb mõnusalt sile. Täielikuks katmiseks vajab kahte kihti, kuivab ruttu ja püsib hästi. Väga ilus toon, mis kindlasti tihedalt kasutust saama hakkab.

Enamus tooteid meeldisid mulle väga, nii et jäin pakiga üle ootuste rahule. Minu TOP 3 uuest kollektsioonist on  Eyeconista ripsmetušš, oranž põsepuna ja Lip Glow huulepulk. Kulmuvärv oli ainus, mis üldse ei meeldinud ja praimer jättis lihtsalt külmaks, sest ma ei näinud seda kasutades olulist vahet.

Kas oled Catrice valikust midagi proovinud? Millised on sinu lemmikud?

No comments:

Post a Comment