Wednesday, October 10, 2018

Essence sügis/talv 2018

Essence taskukohase hinnaga kosmeetikast olen blogis korduvalt kirjutanud, sest paljud minu meigikoti hitt-tooted on pärit just selle sarja hulgast. Essence saatis mulle paki värskelt lettidele jõudnud sügistalvise kollektsiooni toodetega ja ootused olid katsetama asudes kõrgel. Sügiskollektsioonides on alati täpselt minu värvid, sest just sel ajal jõuavad palettidesse lillad, kuldsed ja küpse marja punased toonid, mis mulle eriti hästi meeldivad ja sobivad.

Sain proovimiseks sellised tooted:

Instaperfect jumestuskreem



Pakendi kirjeldus ütleb, et tegu on mati, veekindla ja kauapüsiva jumestuskreemiga. Saadaval on neli tooni ja mina leidsin oma pakist keskmise tooni Funny Ivory, mis minu nahaga täpipealt klappis. Toode on ühe kihina peale kandes keskmise katvusega, aga kui lisada nahale teinegi kiht, saavutab tugeva katvuse. Kirjeldus lubab küll matti lõpptulemust, aga mina iseloomustaksin teda hoopis kui värsket ja loomulikku. Ei ole mingit märgatavat kuma, kuid täismatt ka kindlasti mitte. Igal juhul jääb selle kreemiga tehtud meigipõhi väga kena ja loomulik ning ilus tulemus püsib terve pika päeva. Väga meeldib! Hind: 4.99 EUR.

Camouflage Matt peitekreem



Selle peitekreemi vanast versioonist olin siiras vaimustuses ja olen seda lugematu hulk kordi teistelegi soovitanud, sest hinna-kvaliteedi suhe oli tal lihtsalt uskumatult hea. Nüüd on Camouflage peitekreemi aga täiustatud ja uus matt versioon on veelgi parema katvuse ja püsivusega. Toon Light Rose sobib hästi ka minu väga heledale nahale ja lisab silmade alla märgatavalt kirkust. Super toode! Sellise hinna eest lausa uskumatu kvaliteet. Soovitan väga soojalt proovida.
Hind: 2.79 EUR.

Too Glam to Give a Damn meigipalett





Uus kollektsioon tõi Essence riiulitele kaks uut lauvärvipaletti. Ühes neist domineerivad roosakad ja virsikukarva toonid ja teine, Too Glam to Give a Damn, on kokku pandud erinevatest lillakatest toonidest, mida toetavad kuldne, sinakasroheline ja roosa. Lilla on mu lemmikvärv, nii et olin oma pakist seda paletti leides väga rõõmus. Essence suudab toodete hinnad nii taskukohasena hoida just seetõttu, et pakendid on neil enamasti üsna lihtsad, aga see sügispalett näeb küll väga luksuslik välja. Lauvärvide kvaliteet on väga hea ja võrdselt hästi esinevad nii matid kui pärlmutrised toonid. Värvid on tugeva pigmendiga, kuid lihtsalt hajutatavad ning püsivad kulumata ja lauvakku kogunemate terve pika päeva. Peale kandes pudisevad minimaalselt, nii et ka erksate värvidega meiki tehes võib julgelt enne meigipõhja valmis teha ja alles siis asuda silmade jumestamise kallale. Kõige suuremas ringikeses olev hele virsikutoon sobib jumekamale kasutajale ka highlighteriks, aga minule jääb ta selleks otstarbeks pisut tumedaks, nii et leiab kasutust ka lauvärvina.

Minu kõige lemmikumat Essence paletti "My Shell Is My Castle" uus palett troonilt tõugata ei suutnud, kuid paigutub minu üsna suures Essence lauvärvide kollektsioonis auväärsele teisele kohale. Hind: 7.79 EUR.

Colour Boost vedel huulepulk



Toon Mad Matters on väga hea "sobib kõigega" huulevärv, mida on lihtne erineva silmameigi juurde sobitada. Matte vedelaid huulevärve on uues kollektsioonis saadaval seitse ahvatlevat tooni heledast nudest särtsaka punaseni välja. Vedelad matid huulevärvid kipuvad tekitama kuiva tunde ja seetõttu pole mina nende püsikasutajaks saanud, aga Essence Colour Boost huulepulk oli täielik üllataja - see on nii mugav, et unustasin üldse ära, et huuled värvitud on. Püsib väga hästi, elab üle ka söömise-joomise ja on igas kulumisetapis ilus. Üks parimaid matte huulevärve, mida ma üldse proovinud olen.
 Hind: 3.09 EUR.

Siin meigis ongi kõik uued tooted käigus. Silmadel kasutasin Too Glam to Give a Damn paleti lillakaid toone ja huultel on Mad Matters huulevärv:


Küünelakid



Hõbedane Cosmic Lights küünelakk sisaldab väga peeneid erivärvilisi säraosakesi. Väga huvitav kooslus - matt hõbedane värv koos külmades toonides sillerdusega. Midagi sellist ei olegi varem näinud. Suur pluss selle laki juures on kiire kuivamine, nii et tänu sellele hakkab kindlasti sageli kasutust saama. Hind: 2.79 EUR.

Roosakaskuldne "Glitter on, Glitter off" lakk on midagi täiesti uut - selle eemaldamiseks ei ole vaja küünelakieemaldajat, vaid lakikihti on võimalik küüntelt lihtsalt maha koorida. Kes glitterlakki kunagi kandnud on, siis teab kindlasti seda igavikuna näivat sulatamist, mis laki eemaldamiseks teha tuleb. Essence on nüüd glitterisõprade elu lihtsamaks teinud ja seda lakki saab tõepoolest küüntelt lihtsalt maha tõmmata. Äärtesse jäi pisut jääke, mida ma eraldi ära nokkida ei viitsinud ja käisin küüned ikka pärast lakieemaldajaga üle ka, aga ikkagi oli kogu eemaldamisprotsess kordades kiirem kui teiste glitteritega. Selleks, et küüned täielikult sädelusega katta läks vaja 3 lakikihti. Hind: 2.79 EUR.

Velvet Matte huulepulk



Poolmatt huulepulk annab erksa läbipaistmatu värvikihi, mis püsib pikalt ja on huultel mugav. Väga mõnus magus lõhn teeb kasutamise kohe eriti meeldivaks. Hind: 2.59 EUR.

Mina sain endale tooni Unredsistible, mis annab meigile efektse värvisärtsu ja muudab hambad kohe eriti valgeks:



Go For the Glow särapuudripalett




See palett on saadaval kahes variandis -  külmades ja soojades toonides ning mõlemad on hästi julgete värvidega. Minul on soojemates toonides palett ja selle toonid jäävad mu heleda naha juures klassikalise põsesarna highlightina kasutamiseks liiga tumedaks, nii et olen neid hoopis lauvärvidena kasutanud. Kõik toonid sisaldavad rikkalikult säraosakesi ja eriti huvitav on keskmise roosa toon, milles on sinakaslillad sädelevad osad. See jääb silmameigis nii ilus ja väga efektne. Hind: 6.69 EUR.

Melted Chrome lauvärv



Sellist pigmenti nagu sel hõbedasel värvil kohtab harva. Ülimalt intensiivne ja katab laud sulametalli moodi kihiga. Tekstuurilt on ta nii siidine, et lausa lust kasutada. Saadaval kuues imeilusas värvitoonis. Kibelen juba poodi, et vaadata, kas valikus olev lilla värv on sama ilus kui see hõbedane, sest suure lilla värvi armastajana leiaks selline intensiivne lilla metallik kindlasti sageli kasutust. Hind: 3.39 EUR.

Selleks, et postitus ei tunduks liiga hea, et olla tõsi, siis olid pakis ka mõned tooted, mis minus vaimustuskilkeid esile ei kutsunud:

Melted Chrome vedel huulepulk



See huulepulk viib mõiste "kauapüsiv" uuele tasemele. Ta katab huuled läbipaistmatu mati kihiga, millel on efektne metalne läige ja on täiesti puudutus- ja kulumiskindel. Ka tugevalt salvrätiga pühkides ei tule värv huultelt lahti ja ainus viis seda eemaldada on mõne õlisema meigieemaldusvahendiga. Copper Dropper on ilus vaskne toon, mis mulle iseenesest väga hästi sobis, aga ilmselt ei hakka ma teda eriti kasutama seetõttu, et ta toob kõik huultel olevad jooned välja ja tekitab kandmise ajal kuiva tunde. Hind: 3.09 EUR.

I Need A Miracle ripsmetušš



Mul on lühikesed ripsmed ja tuššidelt ootan nii pikendavat kui tihendavat efekti. I Need a Miracle tušš oli tihendavate omadustega, kuid pikkust ei lisanud, nii et minu jaoks jäi temast väheks. Ülalpool olevatel meigipiltidel kasutasin lisaks hoopis kunstripsmeid, et pilgule sügavust lisada. Annab intensiivse musta värvi ja eraldab ripsmed kenasti ära, nii et kellel on loomulikult pikad ripsmed, siis neile võib paremini sobida. Hind: 3.99 EUR.

Matistav ja poore vähendav praimer



Selle tootega ma sõbraks ei saanud. Proovisin teda nii uue Instaperfect jumestuskreemiga kui ka mitme vana lemmikuga ja ei märganud ei püsivuses ega naha tekstuuris mingit vahet. Mul on muidugi kuivemat sorti nahk ja jumestuskreemide püsivusega üldjuhul erilisi probleeme ei ole, nii et äkki on see praimer mõeldud hoopis rasuse nahaga inimestele ja nemad näevad seda kasutades erinevust. Hind: 3.99 EUR.

Essence suudab oma ülihea hinna-kvaliteedi suhtega alati üllatada. Ka sügistalvises kollektsioonis on tõelisi pärleid, mis juba esimesest kasutamisest minu superlemmikute ridadesse pääsesid. Essence tooted on müügil suuremates Selverites, nii et väga mugavalt saab igapäevaseid oste tehes seal ka meigikoti sisu värskendada. Kas oled Essence tooteid kasutanud? Millised on sinu lemmikud?

2 comments:

  1. Minu arvamus neist toodetest võrdlemisi kattub Sinu kirjapanduga, juba nende toonisobivuste osas, aga ma samamoodi väga heleda jumega. Mulle väga meeldib see Color Boost vedel huulepulk - selle püsivus on AMAZING! Kandsin sead huultel hommikul 8 õhtul 20ni ja 1x värskendasin lõunapaiku ja uskumatu, kui kena ta terve päeva oli, sh ilma huulepliiatsita jne! Jumestuskreem on ka mõnus ja toon oli samamoodi super - kena matt jume siin talvehooajaks. Kui nuriseda, siis selle pakendi üle - eelmine Fresh&Fit oli kaunis klaaspudelis ja see nüüd siis ... Absoluutne lemmik on ka minu jaoks see concealer - olin selle juba jõudnud ise ka poest osta ja niii rahul ja nüüd ka tagavara olemas :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jaa, ma loodan väga, et nii uus peitekreem kui ka Colour Boost huulepulgad jäävad püsivalikusse, sest mõlemad on ülihead ja hind muidugi uskumatult soodne.

      Delete