Friday, October 12, 2018

Profusion meigipaletid

Profusion Cosmetics sarjast leiab väga praktiliselt kokku pandud meigipalette, millest osad on nutikad "kõik-ühes" näopaletid kodukasutajale ja teised efektse valikuga komplektid, mis sobivad ka elukutselise jumestaja meigikohvrisse. Rosalind e-pood saatis mulle kolm Profusion paletti, mille hulgast leiab värve nii silmade kui näo jumestamiseks.

Eye & Cheek palett



See palett sobib ideaalselt inimesele, kes meigimaailmas alles esimesi samme teeb ja ei orienteeru veel väga hästi selles lauvärvide-põsepunade ja highlighterite tohuvapohus. 18 värvi hulgast leiab  4 põsepuna, millest kaks on mahedad ja mõeldud rahuliku päevameigi tegemiseks ja teised särtsakad mida sobitada efektsema jumestuse juurde.

Nude võtmes lauvärvivalik on samuti väga hästi läbimõeldult kokku pandud. Leidub nii sooje kui külmi toone, osad neist matid, teised pärlmutrised. Lauvärvide pigment on väga hea ja olgugi, et matid toonid on kriidise tekstuuriga ja kipuvad pintsliga võttes tolmama, ei pudise nad pealekandmisel pea üldse, nii et ei ole ohtu, et silmameiki tehes ülejäänud meigi ära mäkerdad. Ainus toon, millega ma rahul ei olnud on kõige heledam matt värv, sest see kippus pudisema. Kõigi teistega oli jumestuse tegemine mugav ja kiire.

Paletis olevaid matte pruune toone saab kasutada ka kulmude värvimiseks.


Paletist leiab veel kaks särapuudrit, mis oma tumeduselt mõeldud pigem jumekale kasutajale. Minu jaoks jäid nad pisut tumedaks, aga olid silmameigis väga ilusad, nii et seisma nad kindlasti ei jää.

Usun, et see palett sobiks väga hästi kingituseks teismelisele tütarlapsele, kes tahab omal käel jumestuskunsti õppima hakata. Värvid on lihtsalt kombineeritavad ja võimaldavad teha nii kerget päevameiki kui efektset suitsusilma, nii et mängulusti jagub selle komplektiga pikaks ajaks.

Paleti hind: 18.90 EUR.

Pro Highlight särapalett




Pro Highlight luksuslik palett on mõeldud rohkem professionaalse jumestaja meigikohvrisse, sest toone on nii heledale kui tumedale nahale ja kui nendega ainult endale meiki teed, siis kõik toonid ei sobi.  Komplekti kuulub 8 särapuudrit ja 4 kreemjat highlightitooni. Särapuudreid on väga erinevas tumedusastmes, nii et sobiva leiab nende hulgast nii põhjamaiselt heleda kui ka väga jumeka naha jaoks. Alatoonide valik varieerub kargest sinakast kuni sooja pronksini välja, nii et selle paleti omanikul ei tohiks küll ühegi sädeleva meigiidee elluviimine sobiva toote puuduse taha jääda.

Pigment on särapuudritel väga hea. Tõmbasin mõned heledamatest toonidest prooviks nahale:


Kreemjad säravärvid on pigmendilt tagasihoidlikumad ja nendega saab anda kergemat ja loomulikumat kuma, mis eriti hästi õrna päevameigi juurde sobib.

Komplektiga tuleb kaasa kolm pintslit. Kõige parempoolsem lapik pintsel on põsesarna tabamiseks täpselt paraja suurusega ja leiab mul kõige rohkem kasutust. Lehvikpintsel on särapuudri täpseks pealekandmiseks liiga pehme, nii et see sobib kasutamiseks näiteks lauvärvipudide minema pühkimiseks, kui midagi on silmameiki tehes põskedele kukkunud. Vasakpoolne väike pintslike sobib täpsema töö tegemiseks, kui soovid näiteks amori kaarele või ninaseljale heledust lisada.


Kolmest proovitud paletist saigi särapalett minu lemmikuks. Väga rikkalik toonide valik ja elegantse kujundusega pakend, mis sobib ideaalselt ka kauniks kingituseks. Hind: 21.90 EUR.

Mixed Metals Glam



Mixed Metals kinkekomplektid on Profusioni uudistooted ja neid on saadaval kolm erinevat: Nude, Peach ja Glam. Tooted on pakitud ilusasse kinkekarpi ja komplektist leiab üheksa tooniga lauvärvipaleti, huulepliiatsi, huuleläike ja hajutuspintsli.

Mina sain endale Mixed Metals Glam paleti, mis võlus mind oma ilusa toonivalikuga, mille hulgast leiab head matid värvid silmade kontuurimiseks või kerge päevameigi tegemiseks ja efektsed metallikud pilkupüüdva õhtumeigi jaoks.



Lauvärvidel on tugev pigment ja võrdselt hästi esinevad nii matid kui sädelevad toonid. Tekstuurilt on pärlmutrised toonid kreemjamad ja hajuvad lihtsamalt. Matid vajavad ilusate sujuvate üleminekute saavutamiseks rohkem vaevanägemist, aga õnneks nad ei pudise, nii et nendega on lihtne töötada. Värvide püsivus on esmaklassiline ja õhtulgi näeb nendega tehtud silmameik välja sama värske kui hommikul peale kantuna.

Toonid nahal:


Mixed Metals Glam komplektiga kaasas olnud huuletooted mulle erilist muljet ei avaldanud. Huulepliiats oli kõva ja mitte kuigi pigmenteeritud ning huuleläige kleepuva koostisega ja seetõttu mitte eriti mugav kanda.


Nii et seda komplekti tasub osta hea püsivuse, pigmendi ja värvivalikuga lauvärvipaleti pärast - huuletooted ei ole minu meelest talle väärilised kaaslased. Mixed Metals komplektide hind: 18.90 EUR.

Kasutasin selles jumestuses Mixed Metals paleti lauvärve, Pro Highlight komplekti särapuudrit ja Eye & Cheek paleti heleroosat põsepuna. Kõigi nende püsivus on väga hea. Õhtul ei raatsinud meiki kuidagi maha pesta, sest  jumestus oli päevale nii veatult vastu pidanud.


Lisaks neile komplektidele, millest tänases postituses juttu tegin on Profusionil veel lai valik teisigi palette. Kontuurimiseks, kulmudele ja väga erinevate silmameigistiilide tegemiseks. Tutvu kogu valikuga Rosalind e-poes.

No comments:

Post a Comment