Sunday, October 21, 2018

Nacomi


Nacomi on Poola ettevõte, kelle valikust leiab väga huvitavaid tooteid. Näiteks dušiželeed ja -vahud, kehajogurtid, savimaskid ja massaažiküünlad. Hinnaklass on neil meeldivalt sõbralik ja enamus purke-pudeleid maksab vähem kui 10 eurot.
L-Cosmetics saatis mulle proovimiseks mõned Nacomi tooted ja kohe, kui nende mõnusad lõhnad mu nina puudutasid, oli selge, et tegemist on uute suurte lemmikutega.

Nacomi healõhnaliste kehahooldustoodetega on duši all käimine tõeline aroomiteraapiline elamus. Kõigis nendes imearmsa pakendidisainiga purgikestes sisaldub suud vett jooksma panevalt lõhnav sisu.

Nacomi tooted ei sisalda parabeene, mineraalõlisid ega kahjulike säilitus- ja värvaineid. Neis on kasutatud puhtaid taimseid õlisid ja sheavõid. Valikus on sobilikud tooted veganitele ja tundliku nahaga inimestele.

Katsetasin järgi sellised tooted:

Mangolõhnaline dušiželee




Purgi sees on üks suur roheline želeeketas, mis näeb välja täpselt nagu Jänksi kiivitarretis. Tema imehea mangolõhn on nii värske ja ehtne, et raske on uskuda, et tegu ei ole magustoiduga. Pesemiseks võib želee küljest murda sobivas suuruses tüki, või kasutada kogu tarretist. Ta ei vahuta oluliselt, kuid keha saab sellest hoolimata puhtaks. Hästi lahe toode, mis kohe laste uueks lemmikuks sai, sest neile pakkus suurt lõbu end rohelise tarretisega pesta. Tore vaheldus tavalistele dušigeelidele.

Vetika näomask



Mask on purgis pulbri kujul ja üheks korraks vajalik ports tuleb vahetult enne kasutamist valmis segada. Vaja läheb 20 grammi maskipulbrit ja 60 ml leiget vett. Saadud segu tuleb 15 minutiks näole kanda, kus ta muutub kilejaks ja lubab end peale mõjuaja lõppu nahalt maha koorida. Tema puhul on huvitav see, et pulber on täiesti valge, aga valmis maskisegu muutub siniseks. Mask on mõeldud tundlikule nahale, ta rahustab, vähendab punetust ja tugevdab nahka. Pulbri kujul olevad maskid sobivad eriti hästi inimestele, kel ei ole harjumust regulaarselt maskitada. Säilivusaeg on pulbrilisel tootel nimelt pikem kui kreemjatel ja ei ole ohtu, et avatud purgis toode vahepeal ära kuivab, kui kasutuskordade vahele pikem aeg jääb.

Kooriv kehapesuvaht




Jälle kord imehea lõhnaga toode, mis näeb välja ja lõhnab nagu hõrk magustoit. Vahuline kreem on mõeldud nii keha pesemiseks kui ka koorimiseks. Ta sisaldab suhkruterakesi, mis annavad päris tugeva kooriva efekti. Nahale hõõrudes läheb toode vahule ja teda on hästi mõnus kasutada. Väga meeldib!

Mitsellaarvesi



Nacomi mitsellaarvesi on mõeldud meigi eemaldamiseks kogu näolt ja tegu on tõeliselt tõhusa tootega, mis saab vaevata jagu nii veekindlasti ripsmetušist kui kauapüsivast lainerist. Nahk jääb peale selle kasutamist värske ja niisutatud ning nagu teisedki Nacomi tooted on ka mitsellaarvesi väga hea lõhnaga.

Nacomi tooted on müügil L-Cosmetics kauplustes. Üle Eesti on neil olemas tervelt 25 esindust. Poodide asukohad leiad L-Cosmetics kodulehelt http://www.lcosmetics.ee ja nende Facebooki lehelt.

L- Cosmetics pani samasuguse tootekomplekti välja ka ühele mu blogilugejale, nii et külasta kindlasti ka Force of Beauty facebooki lehte, kus auhinnamäng kohe käima läheb.

No comments:

Post a Comment