Sunday, November 18, 2018

Artdeco Galaxy Glam

Pidude hooaeg on ukse ees ja meigiletid täituvad sädelevate toodetega. Artdeco töötab igaks hooajaks välja trendidega kaasas käivad uudistooted ja selleaastane talvekollektsioon kannab nime Galaxy Glam, kust leiab sädelevaid tooteid nii tagasihoidlikule maitsele kui eriti efektsete glamuursete jumestuste tegemiseks. Rosalind e-pood saatis mulle valiku tooteid proovimiseks ja tänases postituses neid teile tutvustangi. November on Rosalindi sünnipäevakuu ja kogu kaup on selle tähistamiseks 20% soodsam. Ka Galaxy Glam sari on seega saadaval eriti heade hindadega.

Katsetasin järgi sellised tooted:

Crystal Beauty Dust särapuuder



Elegantses pakendis särapuuder toob vana Hollywoodi glamuuri iga naise meigilauale. Ülipeeneid sädelevaid osakesi sisaldav puuder on mõeldud juustele ja kehale. Vaid paari pihustusega saab soengule glamuurse lõppviimistluse anda, või naha kaunilt särama panna. Imeilus pudelike, mille kasutamine teeb tuju nii heaks ning loob erilise ja piduliku meeleolu. Hetkel saadaval soodushinnaga 15. 92 EUR.

Liquid Glitter Eyeshadow



Need vedelad lauvärvid said minu jaoks uue kollektsiooni staarideks. Saadaval on kolm tooni ja kõik neist üliilusad:


Rose Gold ja Moonstone on heledad sädelevad toonid, mida saab kasutada ainsa lauvärvina, et luua lihtne sädelev päevane jumestus, või lisada neid viimase lihvi andmiseks puudriliste lauvärvidega tehtud silmameigi juurde. Neid on väga lihtne kasutada - kanna paar täpikest soovitud alale ja hajuta näpuga. Isegi pintslit ei ole vaja ja pole mingit pudisemise ohtu. Värvid saavad väga hästi läbi nii kreemjate kui puudriliste toodetega, nii et neid saab absoluutselt kõigi teiste silmameigitoodetega edukalt kombineerida.

Kõige tumedam toon Purple Sky on intensiivse pigmendiga sügavlilla värv, mille teevad ekstra huvitavaks türkiissinised sädelevad osakesed. Vaid selle ühe toote abil on võimalik luua väga efektne tume silmameik. Värvid püsivad hajumata ja lauvakku kogunemata terve pika päeva. Lilla on tavaliselt mu lemmikvärv, kuid sel korral tekitasid suurema vaimustuse hoopis heledad toonid ja olen neid nüüd igapäevaselt kasutanud, sest ilus jumestus valmib nende abil ilma igasuguse vaevata ja pole vaja muretseda meigi püsivuse või pudisemise pärast. Ühe värvi hind praeguse sooduskampaania ajal: 11.92 EUR.

Särapuuder Glow Time



Soojatooniline särapuuder on väga pehme ja lihtsalt hajutatav. Ta annab nahale ilusa õrna kuma. Sobib jumekale kasutajale ja minu heleda naha jaoks jäi liiga tumedaks. Hind: 18.32 EUR.

Uues kollektsioonis on ka üks pintsel, mis on mõeldud särapuudri peale kandmiseks. Lehvikpintslis on kombineeritud lühikesed kitsekarvad pikemate sünteetiliste kiududega ja selline paigutus aitab puudrit väga õrna kihina peale kanda, et saavutada loomulik kaunilt kumav tulemus. Hind: 11.12 EUR.

Galaxy Eye Powder



Švammaplikaatoriga varustatud sädelevaid lauvärvipulkasid on uues kollektsioonis kaheksas toonis ja mina sain proovimiseks rohekaskuldse värvi Golden Moss. Lauvärv on siidise tekstuuriga ja väga hea pigmendiga. Sobib julgete meikide tegemiseks, sest tema ilu tuleb välja just tugeva kihina peale kandes. Proovisin temaga ka õrnaks hajutatud meiki teha, aga siis muutus ta hallikaks ja rohekaskuldne küütlus kadus.

Värvi on lihtne kasutada, sest kaasasolev aplikaator on väga hea suuruse ja kujuga. Toode ei pudise pealekandmisel, kuid päeva jooksul hakkavad säraosakesed ringi lendama ja silma alla kukkuma. Toon Golden Moss nahal:


Novembri lõpuni on lauvärvipulgad saadaval hinnaga 10.32 EUR.

Calligraphy Dip Eyeliner



Artdeco Calligraphy Dip lainerit olen varemgi kasutanud ja tema täpse otsiku ning hästi püsiva koostise kohta jätkub mul vaid kiidusõnu. Galaxy Glam kollektsioonis on lainereid lausa viies toonis - must, sinine, lilla, roheline ja vaskne. Mina sain järgi proovida rohelise tooni Cosmic Green ja lilla Galactic Violet. Cosmic Green sobib ideaalselt kokku eelmisel pildil oleva Galaxy Eye Powder lauvärviga. Neil on mõlemal sees kuldne sädelus, mis valguse käes kaunilt mängib.

Galactic Violet on sügavlilla läikiv värv, mille abil saab silma kenasti rõhutada. Värviline lainer on hea viis silmameigile särtsu lisada. Lilla lainerijoon on kiire abiline lihtsa nude toonidega tehtud silmameigi huvitavamaks muutmiseks.


Lainerid nahal:


Calligraphy Dip lainerid püsivad väga hästi ja ka nende eemaldamine on mugav ja puhas - meigieemaldajaga kokkupuutel rullub lainer nahalt maha, mitte ei lähe laiali. Väga meeldivad! Hind: 10.32 EUR.

Liquid Lip Pigments



Vedelad huulepigmendid on tekstuurilt huuleläike ja vedela huulepulga vahepealsed. Nad on väga püsivad ja metallikviimistlusega, meenutades seega vedelaid huulepulki, kuid nende koostis on pehmem ja kreemisem ning ei kuiva matiks, nii et selles osas on nad pigem huuleläike sugulased. Valikus on neli tooni. Minule saadeti rahulik roosakaspunane Rosy Starlight ja erkpunane Sparkling Kiss. Mõlemad on sädelevad metallikud, mis katavad huuled läbipaistmatu kihiga. Pikemal kandmisel kipuvad nad tekitama kuivatava tunde, nii et igapäevaseks kandmiseks pole seega mugavad. Hind hetkel 10.32 EUR.



Kas oled midagi Artdeco valikust proovinud? Millised tooted uue kollektsiooni hulgast sulle enim silma jäid?

1 comment:

  1. _väga_ ilus värvigamma! silm jäi kohe peale - need sobivad mullegi :)

    ReplyDelete