Thursday, November 1, 2018

Põhi peal!

Uus kuu käes ja aeg hüvasti jätta oktoobris otsa lõppenud toodetega.

Sel korral ei ole mul teile anda ühtegi halva toote hoiatust - kõigi nendega olin väga rahul.


Whamisa Organic Seeds šampoon - Väga huvitav looduslik toode, mis sisaldab 28 fermenteeritud köögivilja ekstrakti.  Põnev nii sisult kui vormilt - šampooni sees ujusid suured ingveritükid. Pesemise ajal oli tunda mõnusat õhetavat tunnet. Meeldis väga! Suurest 500-ml pudelist jätkus pikaks ajaks. Hind: 35.99 EUR.

Pulanna Caviar mitsellaarvesi - Väga tõhus mitsellaarvesi, mis sobis meigi eemaldamiseks kogu näolt. Võttis lahti nii veekindla ripsmetuši kui kauapüsiva laineri, olles samal ajal naha vastu väga õrn. Põneva välimusega toode, mille sees ujusid punased "kaaviaripallikesed", mis naha sisse sulasid. Toode on niisutav ja teeb ära ka tooniku töö. Soovitan väga soojalt! Hind: 19.58 EUR.

Linea mandli juuksekreem - Juuksekreemi saab kasutada nii palsami kui maskina. Kui hoiad peas lühikest aega, siis töötab ta nagu palsam, aga kui jätad juustele pikemaks, siis annab kreem välja maski efekti. Tegi juuksed hästi pehmeks ja kergesti kammitavaks ning sai kogu meie pikajuukselise naispere suureks lemmikuks. Pooleliitrisest tünnist jätkus kauaks, nii et hinna-kvaliteedi suhe ka igati hea. Hind: 16 EUR.

Avoni roosa meigišvamm - Avoni munakujuline meigikäsn on originaalsest Beauty Blenderist pisut kõvem, kuid kandis jumestuskreemi nahale üsna sarnaselt. Hinnalt on ta oma kuulsast sugulasest kordades soodsam, nii et minu meelest väga hea leid. Hind: 3.79 EUR.

Tony&Guy soolasprei - Väga mõnus soolasprei - kasutusel juba mitmes pudel. Võimaldas vormida erineva tugevusega lokke-laineid. Tulemus püsis hästi ja oli käega katsudes mõnus - ei muutnud kiharaid kõvadeks soolapulkadeks. Ma ei leidnud kahjuks netist selle väikeses pakendis toote hinda, aga kui suur pudel maksab 10 euro ringis, siis väike kindlasti alla selle.

Mossa näokoorija - Sütt sisaldav koorija teeb poorid hästi puhtaks ja pakub samal ajal tõhusat koorimist. Ei kuivata nahka. Väga meeldis! Hind: 13.49 EUR.

Natura Siberica Caviar Gold seerum - Suur-suur lemmik! Luksuslikus kuldses tuubis peitis end sama kaunis sisu. Geelja läbipaistva seerumi sees hõljusid pisikesed kullaterad. Niisutas tõhusalt ja nahk oli seda kasutades väga kena. Hind: 34.55 EUR.

Provida Organics öökreem - Rikkalikult niisutav kreem toetab naha öist loomulikku taastumisprotsessi. Viie lilleõie ekstrakt tasakaalustab ja niisutab nahka ning on mõeldud esimeste vananemisilmingute vastu võitlemiseks. Kuivale nahale väga hästi sobiv. Hind: 37 EUR.

Sebastian Re-Shaper juukselakk - Üks parimaid lakke, mida ma kasutanud olen. Käigus juba mitmes pudel. Tugev hoidvus, aga selline mõnus koostis, mis lubab end kergesti juustest välja kammida ja soengut muuta. Hind: 25 EUR.

Collistar huulekoorija - Mõnusalt magusa maitsega toode, mis sisaldas koorivate osakestena suhkruterasid. Talvel, kui huuled ketendama kippusid, oli ta suureks abiks. Õrn, kuid tõhus. Kahjuks seda enam ühestki veebipoest müügilt ei leidnud.

Dr Irena Eris Provoke jumestuskreem - Hea katvusega jumestuskreem sisaldas pisut sädelevaid osakesi, mis nahal kaunilt valgust püüdsid. Püsis hästi. Minu heledale nahale sobis toon Ivory. Hind: 20.77 EUR.

The Body Shop sheavõi huulekreem - Isuäratavalt magusa lõhnaga rikkalikult niisutav huulepalsam. Oli suur lemmik! Hind: 8.50 EUR.

Sellised tühjad totsikud siis oktoobrikuus. Kas oled midagi neist proovinud? Millised on sinu muljed?

No comments:

Post a Comment