Friday, November 9, 2018

The Beauty of Nature looduskosmeetika ilukarp

Aasta lõpp hakkab kätte jõudma ja mõtted lähevad juba Jõuludele. Tundub, et ma ei ole ainus, kes vaimu pühadeks valmis seab - Pure Cosmetics e-pood on samuti juba jõulumeeleolus ning kokku pannud ühe erakordselt magusa kinkekarbi, mis kõiki looduskosmeetikasõpru kindlasti rõõmustab.

Erakordselt hästi läbi mõeldud sisuga looduskosmeetikakarp on Pure Cosmetics poes saadaval alates tänasest ja jääb müügile kuni 24. detsembrini, või seni kui kaupa jätkub. Minul õnnestus aga juba varem karbi sisuga tutvuda. Olen kõik tooted ise järgi proovida jõudnud, nii et täna saan teilegi kogu seda headust tutvustada.

The Beauty of  Nature karbis sisaldub 9 toodet, mis kõik on Pure Cosmetics klientidelt ülimalt positiivse tagasiside saanud. Kõik tooted on täissuuruses ja e-poes ka eraldi soetatavad, kuid kinkekomplekti teebki eriti ahvatlevaks see, et komplektina ostes tuleb hind väga palju soodsam. Kinkekarp maksab 65 eurot, aga tooteid on seal 150 euro väärtuses. Transport on Pure Minerals e-poes kõigile üle 49 EUR tellimustele tasuta, nii et postikulu ei lisandu.

Aga kergitangi nüüd saladusteloori ja näitan teile ette, milliseid tooteid The Beauty of Nature karp sisaldab.

Komplekt on pakitud ilusasse kinkekarpi ja sellest leiab tooteid nii välismaistelt brändidelt kui ka meie oma tootjatelt.






HOIA säravaht



HOIA säravaht Golden Goddess oli mulle oma erakordselt luksusliku välimuse poolest juba varem internetis silma jäänud ja olin väga rõõmus, kui selle kingipakist leidsin. Laimi-tangeriini lõhnaline  kehapalsam sisaldab porgandiõli, mis annab kerge jume. Ta niisutab nahka sügavuti jättes selle peale kasutamist pehmeks, siidiseks ja kuldselt sädelevaks. Kehavaht sisaldab rikkalikult rafineerimata sheavõid, kookosrasva, kakaovõid, E-vitamiini ja taimseid õlisid, mis aitavad ennetada ja vähendada venitusarme ning stimuleerivad kapillaarset vereringet. Kehavaht parandab naha elastsust ja tekstuuri, vähendab punetust ja ketendust ja toidab nahka asendamatute rasvhapetega. Vahus sisalduvad sädelevad osakesed on mineraalset päritolu ning ei reosta keskkonda. Kreem on paks ja rammus, kuid imendub üllatavalt kiiresti. Nahale ei jää peale tema kasutamist mingit libedat kihti - väga mõnus!

HOIA sidrunheina kehakoorija



Suhkruterakestega koorija puhastab ja toniseerib ning eemaldab surnud naharakud. Ta sisaldab sheavõid ja kookosrasva, nii et lisaks tõhusale koorimisele pakub ka rikkalikku niisutust ja peale selle kasutamist ei karju nahk kreemi järgi. Väga hea lõhnaga, mis teeb duši all käimisest tõelise aroomiteraapilise elamuse.

BonMerite taastav kätekreem



Veel üks võrratu kodumaine toode, mis sai sel aastal pärjatud Buduaari lemmiku tiitliga. Kreemi staarkoostisosadeks on astelpajuõli, ylang ylang ja makadaamia pähkli õli. Väga hea kiirestiimenduv kätekreem, mis ei jäta rasvast kihti ja võimaldab kohe peale kreemitamist edasi toimetada. Värske hapuka lõhnaga ning üliniisutav.

Good Boom huulepalsam



Orgaaniline vegan huulepalsam aprikoosi, virsiku ja aloe veraga niisutab ja annab huultele õrna roosaka tooni ning ilusa läike. Good Boom huulepalsamid baseeruvad päevalilleseemne vahal, õiglase kaubanduse kakaovõil ning orgaanilistel taimeõlidel- ja ekstraktidel. Imehea lõhnaga palsam on siidise tekstuuriga ja teeb huuled pikaks ajaks pehmeks. Sai hetkega suureks lemmikuks!

OMA mudamask rohelise teega



Detox-näomask põhjamaisest ravimudast koos rohelise teega aitab stimuleerida naha vereringet, puhastada, niisutada, ahendada poore, uuendada naharakke, eemaldada kahjulikke jääkaineid ning varustada nahka vitamiinide- ja antioksüdantidega. Mask on trimmivate omadustega ja nahk näeb peale selle kasutamist väga värske välja. Poorid tunduvad palju väiksemad ja nahapind siledam. Mask ei tekita kipitust või punetust - täielik koduse SPA elamus!

Berrichi silmakreem



Berrichi kreemidest olen nii palju head kuulnud ja suur rõõm oli üks nende hulgast nüüd ka omal nahal järgi proovida. Ühinen kiidukooriga. Kreem on nii siidine, kiiresti imenduv ja rikkalikult niisutav! Juba peale esimest kasutamist nägi silmaümbrus värskem välja. Lihtsalt täiuslik!

Evolve näoõli



Näoõli sisaldab kibuvitsa-, argaania- ja mustköömneõli ning sobib kõigile nahatüüpidele. Toitev, kuid kerge õli sisaldab looduslikku mahedast kibuvitsast pärinevat retinooli ja maheda argaania õli antioksüdante, mis nahka taaselustavad. Mahe mustköömne õli toidab ja vähendab nahaärritust. Õrna roosi-vanilje lõhnaga õli on üsna kiire imendumisega ning muudab näo siidpehmeks. Minu kuiv nahk sai temaga kohe sõbraks.

Sampure Minerals mineraalpuuder ja silmapliiats



Mineraalsed jumestustooted on juba pikka aega mu meigilaual aukohal olnud. Sampure põhjapuudrit olen varem kasutanud ja tegu on lihtsalt suurepärase tootega! Ta katab hästi, kui tundub nahal nii kerge. Ei ole üldse sellist tunnet, et midagi näole kantud on. Üks toode teeb ära nii peitepulga, jumestuskreemi kui kinnituspuudri töö. Kinkekomplekti ostes saab valida seitsme erineva tooni seast. Minu heledale nahale on ideaalne klapp Light Beige.

Sampure Minerals klassikaline must silmapliiats on pehme ja rikkaliku pigmendiga ning jätab tugeva joone juba kerge tõmbega. Mugav kasutada ja sobib ka tundlikele silmadele või läätsekandjatele.

Olen The Beauty of Nature kinkekarbiga rohkem kui rahul. Kohe näha, et see on hoole ja armastusega komplekteeritud ja mitte ükski toode ei ole karpi pandud lihtsalt näiliselt mahu suurendamiseks. Nii et julgen seda väga soojalt soovitada ja olen kindel, et karbike toob kõigile looduskosmeetikasõpradele naeratuse näole. Ilus kingitus iseendale või kallile inimesele.

Komplektid on alates tänasest saadaval Pure Cosmetics e-poes ja tellimuse saad teele panna SIIT.


No comments:

Post a Comment