Friday, June 4, 2021

Suvised meigilemmikud

Viimased kuud on mu meigikotti toonud palju uusi tooteid ja nii mõnedki neist on saanud mu uuteks superlemmikuteks, mida kasutan igapäevaselt. Tänases postituses näitan ette oma praegused lemmikud meigitooted, mille suurepärasele püsivusele ja heale kasutusmugavusele võib alati kindel olla. Kui oled uute jumestusvahendite otsingul, siis igaüht selles postituses olevaist toodetest julgen väga soojalt soovitada.


Meigipõhi



Charlotte Tilbury Airbrush Flawless Finish puuder - Nagu toosist näha võib, siis on see puuder saanud nii sagedat kasutust, et alles on veel vaid viimased riismed. Flawless Finish puuder on tõhus meigi kinnitaja ja matistaja, mis muudab nahapinna siledaks ja kauniks. Ka siis, kui pead palaval päeval korduvalt puudrit juurde lisama, ei muutu meigikiht ebaloomulikult paksuks, vaid uued puudrikihid hajuvad nahal täiesti märkamatuks. Kindlasti üks parimaid puudreid, mida kunagi proovinud olen. Minule sobib toon Fair.  Hind: 42 EUR.

The Body Shop Coconut Bronze päikesepuuder - Erakordselt loomuliku tooniga matt päikesepuuder annab nahale jumet ning aitab näokontuure paremini esile tuua. Puuder jääb nii loomulikku tooni, et seda võib vabalt ka üle terve näo kasutada, et päevitust matkida. Toosikesest jätkub väga pikaks ajaks - ma olen seda ligi aasta aega pea igapäevaselt kasutanud ning ikka ei ole see mul veel otsa saanud. Hind: 19.50 EUR.

Essence Pretty Natural jumestuskreem  - Pretty Natural jumestuskreem on kerge kuni keskmise katvusega ja sulab nahaga nii ilusti ühte, et ei jää mingit märgatavat meigikihti. Püsib hästi ja pakub nahale niisutust. Minu heledale neutraalse alatooniga nahale sobib toon Neutral Champagne. Hind: 5.59 EUR.

Moira Mega Concealer - Ülihea katvusega peitekreem suudab ära katta ka suuremad nahatooni erinevused. Ta on kergelt nakkuva koostisega, mistõttu kinnitub tugevalt naha külge ja on vaja vaid imeõhukest kihti, et kõik vead ära katta. Püsib väga hästi ja ei hakka päeva jooksul nahakurdudesse kogunema. Minule sobib kõige heledam toon Vanilla. Hind: 18.90 EUR.

Moira Timeless Setting Power - Fikseerimissprei pikendab meigi püsivust ja aitab seda kauem matina hoida. Spreid kasutades on kõik perfektses balansis - meigipõhjatooted sulavad tema abil hästi ilusti üksteise sisse ja kaob igasugune puudriline välimus, samal ajal on jumestus siiski matt ja ei hakka päeva jooksul läikima. Hind: 16.90 EUR.

Ontic Minerals Mystery of Venus pealispuuder - Seda puudrit kasutades ei näe lähedalt vaadates erilist vahet, sest ta sulab nahal täiesti märkamatuks. Tema efekt tuleb välja kaugelt vaadates või fotodel, sest puudri valgustpeegeldavad omadused tekitavad näole nagu noorendava ja silendava blur filtri. Purgikesest jätkub väga pikaks ajaks, sest ühel kasutuskorral kulub seda üliväike kogus. Hind: 26.95 EUR.

Silmad-kulmud-põsed



Põsepunadest on mul hetkel kaks uut lemmikut. Kui on roosa isu, siis läheb käiku Artdeco kevadkollektsiooni hulka kuuluv Blossom Duo (Hind: 22.90 EUR). Ja kui on tuju hoopis virsikuvärvi järgi, siis aitab hädast välja Moira Ombre Blush toonis Mellow Pink. (Hind: 14.90 EUR). Mõlemad põsepunad on tugeva pigmendiga, lihtsalt hajutatavad, matid ja kauapüsivad.

Beauty Creations Floral Bloom lauvärvipalett - Minu jaoks on päris harv juhus, kus ma lauvärvipaletis kõiki toone kasutan, aga Floral Bloom on täpselt nii minu värvidest kokku pandud, et neist ei jää ükski toon seisma. Lauvärvid on lihtsalt hajutatavad, ei pudise pealekandmisel ja püsivad ülihästi. Hind: 19.90 EUR.

Artdeco kulmupuudrid - Artdeco kulmuvärvid ei ole küll uued lemmikud, vaid on minu lemmiktoodete postitustes figureerinud juba aastaid, kuid kui mõni toode on nii hea nagu need, siis tuleb ju teda jätkuvalt kiita, eks. Artdecol on olemas praktilised magnetpõhjaga karbid, kuhu sisse saab omal valikul kulmu- või lauvärve kinnitada. Minul on näiteks kolmest erinevast pruunist toonist koosnev kulmutrio. Ühe värvi hind: 5.40 EUR.

Catrice särapuuder - Särapuuder nimega Supreme Rose Beam sai juba esimesest kasutuskorrast üheks mu kõige lemmikumaks highlighteriks üldse! Ta laseb end super hästi üles ehitada ja temaga on võimalik saada nii väga kerget kuma kui ka täiesti silmipimestavat metallik tulemust. Ta püsib hästi ja sulab nahaga imeilusalt ühte. Puudris ei sisaldu märgatavaid sädelevaid osakesi, vaid ta annab kumava-läikiva efekti. Särapuudri hind on vaid 4.19 EUR - ma tõesti ei tea parema hinna-kvaliteedi suhtega highlighterit.

Tušid, pliiatsid ja huuled



Essence Volume Booster - Valget värvi alusripsmetušš annab ripsmetele tugevalt juurde nii pikkust kui tihedust. See teeb iga hea ripsmetuši, mis sa tema peale paned, veel palju paremaks. Sisaldab ka ripsmeid hooldavaid komponente, mis aitavad neil paremini kasvada. Hind: 3.99 EUR.

Artdeco All In One ripsmetušš - Nii nagu nimigi ütleb, siis annab see tušš ripsmetele juurde nii pikkust kui tihedust. Püsivus on tal samuti suurepärane - ei määri, ei pudise, ei lähe laiali. Hind: 14.90 EUR.

Artdeco Natural Cream huulepulk - Tugeva pigmendiga huulepulk on kauapüsiv ja täiskatvusega, kuid tänu oma niisutavale koostisele on ta nii mugav, et seda huultel praktiliselt ei olegi tunda. Minu lemmik on mahlakas marjapunane toon Mulberry. Hind: 15.90 EUR.

Wibo sädelev huuleläige - Magusalõhnaline huuleläige on niisutav ja pehmendav nagu hea palsam ning annab huultele intensiivse läike ning lopsakama välimuse. Ei kleepu absoluutselt, nii et väga mugav kasutada. Hind: 6.90 EUR.

Essence kauapüsiv silmapliiats - Essence automaatseid silmapliiatseid on saada väga laias värvivalikus ja hetkel leiab mul kõige rohkem kasutust tumepruun toon Hot Chocolate. Pliiats on tugeva pigmendiga, jätab täiuslikult katva joone juba ühe tõmbega ning püsib kulumata ja laiali minemata terve päeva. Hind: 2.19 EUR.

Lovely Pastel Tropics silmapliiats - Neil päevil kui tahan lihtsa vaevaga silmameiki värvi sisse tuua, on heaks abiliseks Lovely Pastel Tropics lilla silmapliiats. Toon on tal küll üsna helelilla, kuid pigment nii võimas, et täpselt nii tugevana kui ta pliiatsis paistab, ta ka nahale jääb. Püsivus on kõigil Pastel Tropics sarja pliiatsitel samuti esmaklassiline.  Hind: 5.90 EUR.

Catrice Brush Ink lainer - Lihtsalt täiuslik lainer - mugav ja täpne otsik, tugev pigment, kiire kuivamine ning väga hea püsivus. See lainer on mul kasutusel olnud pikka aega ja ei näita veel mingeid otsa lõppemise ega kuivamise märke, nii et lihtsalt super hinna-kvaliteedi suhe. Hind: 5.99 EUR.

Sellised tooted on siis hetkel minu meigikotis aukohal. Millised on sinu viimase aja head meigileiud?

No comments:

Post a Comment