Monday, June 21, 2021

Looduslikult vistrike vastu

Siiani olen oma blogis põhiliselt kirjutanud niisutavatest ja vananemisvastastest toodetest, ehk siis sellisest kraamist, mida mu enda nahk vajab. Nüüd aga, mil mu tütred on jõudnud teismeikka, tuleb mul end kurssi viia ka noortele mõeldud nahahooldustoodetega, mille abil vistrike vastu võidelda. Noorel nahal tahaks kasutada võimalikult looduslikku kosmeetikat, tegemata järeleandmisi toodete efektiivsuses. Tilk! looduskosmeetika vastab just neile nõudmistele - läbinisti looduslikud tooted, mis tõesti toimivad. Valisin oma tütarde nahahoolduseks välja järgmised tooted:


Vistrikevastases hoolduses on oluline järjepidevus, nii et teismelise näohooldusrutiini ei maksa liiga keeruliseks ja aeganõudvaks ajada. Minu tütardel on igapäevases kasutuses kaks toodet - Spray Me probiootikumide ja teepuuõliga toonik ja Spot  & Care tsingikreem.



Spray Me näovee koostisse kuulub aaloe, mis aitab nahka niisutada ja rahustada, probiootikumid, mis kaitsevad naha loomulikku mikrofloorat ja teepuuõli, mis vähendab põletikku ning on bakteritevastase toimega. Hind: 17.90 EUR.


Tsingikreemil on mitu kasulikku omadust - see võitleb vistrike vastu, kuid samas on ta ka looduslik päikesekaitsevahend. Tsingikreemi tuleb panna vähem kui tavalisi niisutavaid kreeme, sest liiga suur kogus ei taha hästi naha sisse imenduda ja jätab näole valkja kihi. Nii et kindlasti võtta algul väiksem kogus kreemi ja seda vajadusel juurde lisada. Kreem kuivatab vistrikke ja aitab neil kiiremini paraneda, kuid ei muuda ülejäänud nahka liiga kuivaks, nii et seda võib vabalt kasutada üle kogu näo, mitte vaid aknest haaratud aladel. Hind: 19.90 EUR.


Toonik ja tsingikreem on meil siis need igapäevaselt kasutatavad tooted, kuid kord-kaks nädalas võiks nahahooldusele pikemalt aega pühendada ja teha läbi ka koorimise-maskitamise protseduur. Detox Me turbamaski olen ise juba lugematu hulk purgikesi ära kasutanud, sest see on lihtsalt suurepärane kõik-ühes näohooldustoode. Mina kasutan seda tema poore puhastavate, rasueritust kontrollivate ja noorendavate omaduste pärast, kuid lisaks sellele on Detox Me mask ka tõhus vistrikepeletaja, mis kuivatab punne, vähendab nende punetust ja oma poore puhastava ja rasueritust normaliseeriva toime poolest aitab ka uute vistrike tekkimist ennetada. Temast on abi juba siis, kui kasutada üks kord nädalas, kuid eriti tõhus on toime kaks korda nädalas kasutades. Hind: 18.90 EUR.


Tilk! meeskond lisas mu pakki veel ka mõned reisisuuruses tooted, mis samuti on kõik mõeldud akne raviks. See, et paljudest toodetest Tilk! e-poes minisuuruses variandid saadaval on, tuleb tundliku nahaga inimestele väga kasuks, sest saab enne täissuuruses toote ostmist veenduda, kas su nahk seda ikka kannatab.

Smooth Me näoõlil on põletikuvastane toime. Ta vähendab naha tundlikkust ja punetust ning ennetab aknearmide teket. Hind: 6.50 EUR.

Scrub Me teepuuõliga näokoorijal on antibakteriaalne toime ja seda on hea kasutada enne Detox Me näomaski, et enne maski näole kandmist surnud naharakud eemaldada. Hind: 4.50 EUR.

Cleanse Me piparmündilõhnaline näokreem hooldab ja rahustab rasust ning probleemset nahka. Tasakaalustav kreem on kõrge vitamiinide ja mineraalide sisaldusega.  Kreem aitab ühtlustada nahatooni, vähendada punetust ja nahka rahustada. Pooride ummistamise ennetamiseks on kreem kerge koostisega. Hind: 5.50 EUR.

Calm Me kreemis on oma jõu ühendanud põletikuvastased teepuuõli ja pune ning raudrohi, millel on poore ahendav toime. Hind: 7.90 EUR.

Minu tütred on teinud nii, et kui parajasti on nahk probleemsem, siis läheb käiku kõige tugevama toimega tsingikreem, kuid kui olukord on kontrolli all, siis kasutavad nad Calm Me või Cleanse Me kreemi, sest need imenduvad kiiremini ja seetõttu meeldivad neile rohkem kui Spot & Care kreem, mille imendumiseks on vaja pikemalt vaeva näha.


Millised on sinu parimad nipid ja lemmikud tooted, mida aknevastases võitluses kasutada? Kas oled Tilk! toodetest midagi proovinud?



No comments:

Post a Comment