Friday, June 25, 2021

Põnevad Korea kosmeetikatooted

Leyakoreya on Korea kosmeetika müügile spetsialiseerunud e-pood, kus ringi vaadates jääb alati silma midagi uut ja põnevat. Lõuna-Korea kosmeetikatööstus paistab silma oma uuenduslikkusega ja paljud seal alguse saanud trendid on muutunud ülemaailmseteks iluhittideks. 

Leyakoreya meeskond saatis mulle karbitäie ideaalselt suviseks kasutamiseks mõeldud tooteid, näiteks tugeva päikesekaitsega jumestuskreemi ja erinevaid niisutavaid juuksehooldustooteid. Tänases postituses tahangi neid teile tutvustada.

Bueno jumestuskreem SPF 50



Päikesekaitse vajalikkusest ei ole ilmselt põhjust pikalt rääkida - kes kortse ja pigmendilaike vältida tahab, ei tohiks suvel ilma tugeva päikesekaitsekreemita ninagi toast välja pista. Korea naised suhtuvad nahahooldusesse ja jume kirkana hoidmisesse kohe erilise tõsidusega ning paljudel nende BB- ja jumestuskreemidel on päikesekaitsefaktor 30-50. Bueno cushion-tüüpi jumestuskreem on eriti tugeva päikesekaitsega - lausa SPF 50. Jumestuskreemi on saadaval kahes toonis ja minule sobib neist tumedam nimega Naked Beige.  


Kreemi pakend erineb tavalistest jumestuskreemidest - toosis on vedela jumestuskreemiga niisutatud käsnalaadne sisu, mida vajutades imbub jumestuskreem meigišvammile. Karbikesega tuleb kaasa silikoonist ümmargune padjake, millega toodet nahale kanda. Jumestuskreem on vedel ja kerge koostisega ning jääb näole väga õhukese kihina mida nahal praktiliselt ei tunnegi. Tal on keskmine katvus, niisutav koostis ning hea püsivus. Ideaalne suvetoode, mis ühtlustab kenasti nahatooni ära, kuid mõjub erakordselt loomuliku ja värskena.  Hind: 28.90 EUR.

Kangasmask juustele



Kangast näomaske olen kasutanud ja armastanud juba aastaid, kuid samasugust ühekordset juuksemaski nägin esimest korda elus. Mütsikujuline mask on väljast kilejast materjalist ning seest vooderdatud kreemja maskiga immutatud kangaga. Enne maskitamist tuleb juuksed ära pesta, suurem vesi rätikuga ära kuivatada, maskimüts pähe tõmmata ning pea kergelt läbi masseerida, et kõik juuksed tootega ühtlaselt kokku saaks. Mõjuaeg on maskil 15 minutit ja peale toote maha loputamist on juuksed siidised, libedad ja kergelt kammitavad. Palsamit lisaks kasutada ei ole vaja. Hind: 3.90 EUR.


Missha Salted Nude palett


  
Missha nude paletist leiab 4 lauvärvi ja ühe mitmeotstarbelise värvi, mida võib kasutada nii lauvärvi kui põsepunana. See seob meigi alati ilusti üheks tervikuks, kui sama toon põskedel ja silmameigis kordub, nii et kasutan selle paletiga jumestust tehes alati seda õrna roosakat värvi nii põskedel kui lauvärvide üleminekutoonina.

Missha lauvärvid on lihtsalt hajutatavad ja väga hea püsivusega. Sädelev kuldne toon on ainus, mis pealekandmise ajal pisut pudisema kipub - teised toonid ei pudise absoluutselt ja meigi saab tehtud täiesti puhtalt, nii et lauvärvipuru põskedele ei lange. Nendega tehtud silmameik püsib väga hästi ja ei hakka päeva jooksul lauvakku kogunema. Väga mõnus pisike kuid praktiline värvikvintett. Hind: 21. 90 EUR.


Bueno kooriv toonik



Bueno kooriva efektiga toonik silendab naha tekstuuri, vähendab rasueritust, ahendab poore ning võitleb akne ja kortsude vastu. Toonik värskendab nahka, annab kauni jume ja vähendab punetust. Toode on mõeldud rohkem rasusele nahale, kuid ka minu kombineeritud nahale sobib see väga hästi - hoiab laubal ja ninal rasuerituse kontrolli all, kuid ei mõju ülejäänud näole kuivatavalt. Väga meeldib! Minisuuruses toote hind on 3.90 EUR.

Masil juuksehooldus



Masil Salon Hair pakikestes on šampoon ja kaks erinevat juuksemaski. Hallides pakkides olevad maskid on vedelad, nii et neid juustele kandes tuleb olla ettevaatlik, et toode kogemata maha ei voolaks. Nad on tugevalt silendava efektiga, eriti positiivselt üllatas mind roosade kirjadega mask, mis juustele kandmise järel koheselt juuksed ülisiledaks ja libedaks muutis, nii et kõik pusad hetkega kadusid. Masil Salon Hair tooted on Leyakoreya poes müügil nii komplektina kui ükshaaval. Minu lemmikuks sai roosade kirjadega 8 seconds mask, mille väiksed üksikpakendid maksavad 1.50 EUR ja suur pudel 25 EUR. See on kõige kiiremini toimiv juuksemask, mida ma proovinud olen - pakendil lubatud 8 sekundit ei ole nali, sest maski mõju avaldub tõesti koheselt peale juustega kokku puutumist. Hoidsin seda juustel kindluse mõttes muidugi kauem, kuid silendav efekt oli tunda kohe peale kandes.

Rohelises tuubis peanahamask on kooriva ja rahustava toimega, ergutab juuksekasvu, eemaldab peanahalt sinna kuhjunud toodete jäägid, on kõõmavastane ning jahutab ja rahustab peanahka. Mask tekitab meeldiva jahutava efekti, mis praeguse kuumalaine ajal on ülimõnus. Üks tuub maksab 2.90 EUR ja neljane komplekt on saadaval hinnaga 10.90 EUR. Hästi üllatav oli selle maski puhul see, et peale tema kasutamist püsisid juuksed kauem puhtad ja olid kenasti kohevad. Tavaliselt on peanahamaske kasutades vastupidi, et nad kipuvad juukseid raskeks ja luduks muutma, nii et need lähevad kiiremini rasuseks.

Masil juuksehooldustoodete valikus on olemas ka peanaha masseerimise hari, mida võib kasutada nii šampoonitamise ajal kui maski tehes. Harja silikoonist nublakad aitavad šampoonitamise ajal peanahka paremini puhtaks saada ning massaaž mõjub vereringet ergutavalt ja kiirendab juuksekasvu. Hind: 5.90 EUR.

Mis on sinu parimad avastused Korea kosmeetika vallas? Jaga oma häid leide kommentaariumis.

No comments:

Post a Comment