Thursday, June 24, 2021

Essence

Essence laseb kaks korda aastas välja suurema kollektsiooni ning aegajalt üllatab veel ka põhikollektsioonide vahel mõnede uudistoodetega. Värskelt ongi lettidele jõudnud mõned uued Essence tooted - kõik ikka tuntud headuses ja meeldivalt rahakotisõbralike hindadega.  


Essence meeskond saatis uued tooted mulle katsetamiseks ja olles neid nüüd mõnda aega igapäevaselt kasutanud, on paras aeg teilegi muljetest rääkida.


Pretty Fast lakk - See on parim küünelakk, mida ma kunagi kasutanud olen!  Sageli on küünelakipudelitele kirjutatud ülikiireid kuivamisaegu ning nimetatud neid ultra-super-mega-fast-drying nimedega ja enamasti ei vasta need kiitlemised tõele ning laki kuivamine võtab ikka aega mitu minutit. Essence Pretty Fast küünelakk aga kuivab tõepoolest vähem kui minutiga ning annab täielikult katva tulemuse juba ühe kihiga. Hind on lakil vaid 1.39 EUR, nii et neid lakke on mul küll kavas osta igas värvitoonis. Lihtsalt ülihea! Proovi ja ma luban, et sa ei kahetse!


Liquid Ink lainer on olnud mul läbi aegade üks lemmiklainereid, sest tal on esmaklassiline püsivus, tugevalt pigmenteeritud väga kiirelt kuivav koostis ning mugav ja täpne pintslike pealekandmiseks. Siiani olen kasutanud klassikalist musta varianti, kuid nüüd on vanast heast tootest antud välja ka tumepruun versioon, mis oma headuselt mustale millegi poolest alla ei jää. Sai juba esimesest kasutuskorrast suureks lemmikuks! 2.29 EUR.

Brow wax pen - Läbipaistev vahapliiats kinnitab kulmukarvad soovitud suunas, muutmata kulmude värvi. Seda saab edukalt kasutada nii meikimata kulmudel kui pliiatsi või kulmupuudriga täidetud kulmudel - see ei aja enda all olevaid meigitooteid laiali. Vaha jääb kulmudel täiesti märkamatuks ja isegi näpuga katsudes ei ole seda tunda. Hind: 1.69 EUR.


Nahatoonis silmapliiats on tugevalt pigmenteeritud ja kauapüsiv. Seda kasutatakse alumise lau limaskestal, et katta ära limaskesta roosakas toon. Nii tunduvad silmad suuremad ja kirkamad. Nahavärvi pliiatsiga saavutab õrnema ja tagasihoidlikuma tulemuse kui valge pliiatsiga ja see sobib ideaalselt kerge päevameigi juures kasutamiseks. Hind: 1.09 EUR.


Lip Care Booster on niisutav avokaadoõli sisaldusega huulepalsam, mille sees on huvitava lisana natuke koorivaid osakesi. Koorivad terad on väikesed, õrnad ja sulavad huultel kiiresti ära, nii et toodet saab kasutada nagu tavalist huulepalsamit ja ei pea koorivaid osakesi pärast huultelt eemaldama. Väga mõnus! Hind: 1.99 EUR.

Essence meigišvamm tuleb enne kasutamist märjaks teha. See on mõnusalt pehme ja vetruv ning kannab jumestuskreemi peale väga ühtlase kihina. Kui tahad võimalikult tugeva katvusega kauapüsivat ja matti meigipõhja, siis võib lisaks jumestuskreemile sama niiske švammiga näole kanda ka puudri - puudrikiht jääb nii küll paksem kui pintsliga peale kandes, kuid püsib ja matistab paremini. Švammi hind: 3.39 EUR.

Kulmupintsel  - Kaldu lõigatud otsaga sünteetilistest karvadest pintsel on tihe ja hoiab hästi vormi, nii et temaga on puudriliste või geeljate kulmuvärvide pealekandmine imelihtne. Võimaldab ilusti nii kulmukuju täpset väljajoonistamist kui ka õrnalt hajutatud täitmist. Hind: 1.69 EUR.

Essence tooted on müügil suuremates Selverites. Kas oled neist midagi proovinud? Millised on sinu lemmikud?

No comments:

Post a Comment