Wednesday, June 23, 2021

Revers

Revers on Poolas toodetud soodsa hinnaga kosmeetikabränd, kelle valikust leiab kõik vajalikud meigitooted, et jumestuse algusest lõpuni tehtud saaks. Eestis on nende tooted müügil Rosalind kauplustes, kust saadeti mulle pakk laia valiku Revers toodetega. Enamuste Revers meigitoodete hinnad jäävad vahemikku 2-6 eurot ja valikus leidub vahendeid nii näo, silmade kui huulte jumestamiseks. Tänases postituses räägingi oma esmamuljetest.


Meigipõhjatooted



Camouflage Liquid Corrector peitekreem on keskmise katvuse ja hea püsivusega matt toode, mis varjab silmade aluse tumeduse ja muud nahatooni erinevused. Kuivemat sorti koostisega matt peitekreem sobib eriti hästi rasuse nahaga kasutajatele. Kuiva naha korral see sama hästi ei sobi, sest võib hakata kuivi kohti rõhutama. Minu heledale neutraalse alatooniga nahale sobib kõige heledam toon 101. Hind: 3.90 EUR.

Mineral Perfect jumestuskreem annab keskmiselt katva tulemuse, mis ühtlustab nahatooni kenasti ära, varjab kergemad toonierinevused kuid jätab siiski loomuliku välimuse. Minul on kõige heledam toon Natural 21, mille värv on näha paletil. Jumestuskreem muutub nahale kandes toonivõrra tumedamaks ja ei jää päris sama hele kui ta paletil paistab. Natural 21 sobib heledale või keskmist tooni neutraalse alatooniga nahale. Hind: 6.90 EUR.


Pure Mineral Blush on tugeva pigmendiga täismatt toon. Ta on lihtsalt hajutatav ning püsib hästi. Õhtu lõpuks on toon vaid pisut heledamaks kulunud kui hommikul näole kandes. Põsepunasid on saada kuues erinevas toonis ja minule jäi nende seast kõige rohkem silma roosa toon nr 14, mis annab näole värskust ja kustutab nagu hea mitu aastat vanusest vähemaks. Hind: 2.90 EUR.

Pure Mineral Powder kinnitab meigi tõhusalt, kuid ei ole väga pikaajaliselt matistava tulemusega. Umbes 2-3 tunni pärast hakkab nägu seda kasutades läikima, mistõttu ei sobi ta rasuse nahaga kasutajale. Kuiva naha korral töötab see jälle väga hästi. Pildil on toon 21, mis on ilus hele neutraalse alatooniga värv. Hind: 3 EUR.

Strobe & Glow särapuuder sai proovitud toodetest üheks mu suurimaks lemmikuks. Toosis paistab ta täitsa valge, kuid nahale jääb hoopis roosakas-hõbedase läikena. Tooni nimi on Unicorn ja nimi on sellisele erilisele toonile väga sobiv. Särapuuder ei jäta nahale märgatavaid glitteri tükikesi, vaid annab kuma ja wet-look efekti. Hind: 4.50 EUR.


Valgustpeegeldavad puudripärlid



Valgustpeegeldavaid pärleid kasutatakse näo jumestamisel viimase etapina - siis kui jumestuskreem, peitekreem ja puuder on juba peale kantud. Kuiva naha korral võib seda kasutada üle kogu näo, kombineeritud või rasuse naha korral võiks lauba katmata jätta, sest pärlite valgustpeegeldav efekt kiirendab naha läikima hakkamist. Erinevat värvi puudripärlid aitavad neutraliseerida punetust ja liiga kollakat nahatooni ja nende kergelt valgustpeegeldav efekt aitab silendada naha tekstuuri. Hind: 7.90 EUR.

Egyptian Sun puudripärlid



Egyptian Sun päikesepuudripärlid annavad nahale kauni suvise jume. Pärlid on kergelt kumava efektiga, aga mitte sädelevad. Karbikesest leiab erineva tumedusega pärleid ja see võimaldab neid kasutada aasta läbi. Kui oled suvel rohkem päevitunud, siis korja lihtsalt mõned heledamad pärlid purgist välja ja kui talvel jume hajuma hakkab, siis pane heledad pärlid purki tagasi ja võta mõned tumedamad vähemaks. Nii saad hõlpsasti puudri tumedust reguleerida, et see igas päevitusetapis su nahaga kenasti klapiks. Hind: 5.90 EUR.

Nude collection lauvärvikvartett



Nude sarja lauvärvikvartette on Reversil kuues erinevas toonis. Kõigis neis on esindatud neutraalsed beežikad või pruunikad toonid, kuid igasse paletti on lisatud ka väga kantavaid värvilisi värve. Minu roheliste silmadega sobivad eriti hästi lilla perekonna toonid, niisiis valisin endale välja paleti nr  03, mille keskosas on heledam ja tumedam lilla värv. 

Lauvärvid on oma tekstuurilt kuivad ja puudrised ning paletist pintsliga värvi võttes lööb päris palju pulbrit korraga lahti. Õnneks toimub kogu tolmutamine ära vaid paleti peal ning värvi laugudele kandes nad enam ei pudise. Kvartetti on lihtne kasutada, sest kõik neli tooni sobivad üksteisega ideaalselt, nii et kombineeri milliseid tahad ja tulemus on alati kenasti harmoonias. Hind: 3.50 EUR.


Ripsmetušid



Ripsmetuššide juures on minu jaoks kõige olulisem omadus kauapüsiv veekindel koostis, sest mul on üsna tundlikud silmad, mis tuule või päikese peale kergelt vesistama hakkavad. Reversi tuššidel ei olnud ühelgi juures veekindluse märget, nii et valisin endale välja kaks tükki, mille nime järgi võiks eeldada kauapüsivust.

Kuldses tuubis Big Flash Effecti kirjeldatakse nii: "Kunstripsmete efektiga kauapüsiv tihendav ripsmetušš on klassikalise harjaga. Ei lähe tükki ja ei pudene." Nendest väidetest on osad tõsi, teised mitte. Tušš on tõesti kauapüsiv, ei moodusta klompe, vaid eraldab ripsmed kenasti üksteisest ja ei pudene. Kuid kunstripsmete efekti ma sellega kahjuks kätte ei saanud. Iseloomustaksin seda pigem kui kergelt pikendavat-tihendavat tušši. Püsivus on tal väga hea, nii et kasutan seda rõõmuga, kuid kuna mul on üsna lühikesed ripsmed, siis kasutan selle all pikendavat ripsmepraimerit. Hind: 4.90 EUR.

Magic Eyes tušš on pisikese kummiharjaga, millega saab puhtalt ära värvida ka kõige väiksemad ripsmed. Temaga saavutatud tulemus on sarnaselt Big Flash Effect kergelt pikendav-tihendav ja ilusti eraldav. Peenikese harja tõttu on sellega väga hea värvida alumisi ripsmeid - tušš püsib väga hästi ja ei määri.  Hind: 3.90 EUR.

Lainer



Sügavmusta värvi lainer on ülihea püsivusega ning püsib silmadel veatult ka praeguste kuumade ilmadega. Tal on täpne kõva otsaga aplikaator, millist mul varem ei olegi olnud. See ei libise mööda nahka samamoodi nagu pintsliga variandid ja esmakordne kasutamine oli natuke raske, kuid peale paari korda harjutamist sai temaga töötamise kenasti käppa. Hind: 3.90 EUR.

Huuled



Huulepalsameid on Reversil erinevate eksootiliste puuviljade lõhnaga ja mina valisin endale välja granaatõunalõhnalise variandi. Palsam sisaldab sheavõid, kastoorõli ja avokaadoõli ning on huultele tõhus niisutaja. Tal on üsna tugev ja püsiv lõhn, mistõttu ei pruugi ta sobida lõhnade suhtes tundlikule kasutajale. Hind: 1.90 EUR.

Contour & Matt huulepliiatsid on tugeva pigmendi ja kauapüsiva koostisega. Pliiats aitab huulekontuuri piiritleda ja väldib huulepulga või läike kontuurist välja valgumist. Mina olen suur roosa huulevärvi fänn ja valisin endale välja tooni nimega Rose, mis sobib kokku kõigi mu roosade huulevärvidega ja annab tänu oma erksale toonile neile veidi särtsu juurde. Hind: 1.90 EUR.


Huuleläikeid on Reversil kahte sorti - Beauty Balm läiked on läbikumava tooniga ja annavad huultele vaid hästi kerge värvivarjundi. Mina valisin endale välja kõige julgema roosa tooni, mis tuubis näib lausa neoonroosa,  kuid huultel hajub peaaegu läbipaistvaks. Beauty Balm läigetel on magus mullinätsulõhn, mida on tunda vaid pealekandmise ajal ja pikalt see huultele püsima ei jää. Ta mõjub pehmelt ja niisutavalt nagu palsam ning ei pane huuli kleepuma, mistõttu sai Beauty Balm kahest proovitud huuleläikest minu lemmikuks.

Lip Booster läiked on paksema koostise ja tugevama pigmendiga, ning annavad huultele võrdlemisi kauapüsiva värvi ja läike. Esimesed 20 minutit on läige huultel pisut kleepuv, kuid pikemalt kandes see kleepuv tunne kaob.

Kas oled Reves toodetest midagi kasutanud? Jaga oma muljeid kommentaariumis.

No comments:

Post a Comment