Tuesday, June 1, 2021

Artdeco Green Couture

Artdeco uue Green Couture kollektsiooni märksõnadeks on looduslikkus ja jätkusuutlikkus. 60-99% toodete koostisest on looduslikku päritolu ning pakendites kasutatakse ümbertöödeldud plastikut ning säästva metsandusega saadud puitu ja paberit. Toodete koostis on timmitud võimalikult nahasõbralikuks ja terve sari on julmusevaba.

Rosalind e-poest jõudis minuni pakike Green Couture toodetega ja tänases postituses räägingi oma esmamuljetest.

Põsepuna Terracotta Cheeks




Põsepunasid on Green Couture sarjas kahes toonis - üks oranžikast perekonnast ja teine lillakas-roosakas. Mõlemad on matid, tugeva pigmendiga ja kauapüsiva koostisega. Mina valisin endale oranžikama variandi Terracotta Cheeks. Põsepuna on väga tugeva pigmendiga, kuid hajub hästi ja laseb tooni intensiivust järk-järgult üles ehitada. Ta on küll täismatt, aga ei jää nahal kuiv ja puudrine, sest sisaldab ximenia seemne õli, mis aitab tal nahaga ilusti ja loomulikult ühte sulada. Hind: 16.90 EUR.

Green Couture sarjas on ka üks pintsel, mis on valmistatud sünteetilistest karvadest ja sobib erinevate puudriliste toodete näole kandmiseks. Pintsel on väiksemat sorti ja sobib seega eriti hästi täpsema meigiaplikatsiooni jaoks, näiteks päikesepuudriga nina modelleerimiseks, põsepuna konkreetsetele aladele peale kandmiseks või särapuudri jaoks. Pintslikarvad on tihedalt pakitud ning ei vaju naha vastu surudes lehvikuks, mis võimaldab temaga teha täpset tööd. 

Bronzing Hues päikesepuuder




Matt päikesepuuder koosneb kolmest eri tumedusega alast ja võimaldab sobiva intensiivsusega värvi ise kokku segada. Puuder on tugevalt pressitud ja ei tolma, mistõttu püsib tema pinnal olev muster ilusana üsna pikka aega.



Puuder on neutraalse alatooniga ja jätab kauni loomuliku päevituse laadse tulemuse. See hajub hästi ja püsib kulumata hommikust õhtuni. Hind: 24.90 EUR.

Green Couture huulevärvid




Huulepulki on Green Couture kollektsioonis kaheksas eri toonis ja nendega koos kasutamiseks on loodud ka neli erinevat värvi huulepliiatsit. Minu pilk jäi eriti pidama mahlakatele marjatoonidele ja valisin endale välja särtsaka roosakaspunase tooni Raspberry (pildil ülevalpool) ja tumeda roosakaslilla värvi Mulberry. 

Looduslikud meigitooted kipuvad sageli olema hästi tagasihoidlike värvidega ja mul on hea meel, et Artdeco on oma Green Couture sarjaga astunud teist rada mööda ning võtnud värvivalikusse ka julgemaid toone. Rahuliku nude-meigi armastajatele on kaheksa tooni seas muidugi saada ka õrnu roosakaid ja beežikaid värve. 

Huulepulgad jäävad peale sama efektsena kui nad pulgas paistavad ning püsivad kulumata pikka aega. Nende koostis on mõnusalt niisutav ja värv jääb huultele mugava õhukese kihina, mida praktiliselt ei olegi tunda. Väga mõnusad! 

Huulekontuuri välja joonistamiseks on uues kollektsioonis saadaval ka huulepliiatsid. Mina sain endale tooni nimega Rosy Feelings, mis sobib ilusti kokku mõlema huulepulgaga. Huulepliiats on keskmise tugevusega - piisavalt kreemine, et oleks lihtne peale kanda, kuid samas ikkagi üsna tugev, et võimaldada täpset joont tõmmata. Püsib väga hästi ja pikendab ka huulevärvi püsivust. Hind: 7.90 EUR.

Silmapliiatsid



Artdecol on Green Couture sarja plaanis tulevikus laiendada, nii et silmade jaoks ongi praegu saada vaid silmapliiatsid. Valikus on klassikalised must ja pruunid, tumesinine ja oliiviroheline toon. Mina proovisin järgi musta ja tumepruuni tooni nimega Bark. Pliiatsid on hea pigmendiga ja jätavad tugevalt katva joone juba ühe tõmbega. Ootan põnevusega, millised silmameigitooted rohelise sarja hulka edaspidi lisanduvad. Ühe pliiatsi hind: 7.90 EUR.

Kas oled Artdeco valikust midagi proovinud? Millised on sinu lemmiktooted?

No comments:

Post a Comment