Sunday, March 31, 2019

Põhi Peal!

Üks kuu jälle lõppemas ja aeg hüvasti jätta vahepeal tühjaks kasutatud purkide-pudelitega. Täna saan oma lõpliku hinnangu anda selliste toodete kohta:


Natura Siberica astelpaju palsam - See on ilmselt toode, mida olen kõige rohkem uuesti ostnud, sest palsamit kulub meie peres palju. Kasutavad seda ju lisaks minule ka mu pikapatsilised tütred. Natura Siberica palsam jätab juuksed läikivaks ja kergelt kammitavaks, tal on väga mõnus astelpajulõhn. Tõesti lõhnab nagu värsked marjad, mitte mingi laboris kokku keedetud "lõhnalaadne toode". Suur pluss on ka see, et seda müüakse paljudes supermarketites ja saab mugavalt igapäevaseid oste tehes palsami ka ostukorvi visata. Väga meeldib ja kindlasti ostan veel. Hind: 6.45 EUR.

Pulanna mitsellaarvesi - Tõhus toode, mis sai jagu ka veekindlast silmameigist. Seda tuli vatipadjale panna umbes poole väiksem kogus kui teisi samalaadseid tooteid, sest imelikul kombel hakkas liiga suur kogus näol vahutama ja jättis nahale tuntava kihi. Väikese kogusega seda muret polnud. Sama suureks lemmikuks ei saanud kui Pulanna kaaviari mitsellaarvesi, mis on siiani üks mu parimaid leide näopuhastuse vallas.  Hind: 9.76 EUR.

Holika Holika Lazy and Easy mask - Korea kangasmaskid on alati väga head ja erand ei olnud ka Lazy and Easy mask. Ta oli omamoodi selles osas, et koosnes kahest etapist - kõigepealt tuli pakist välja näopuhastusrätik ja siis kangast mask. Niisutas tõhusalt ja muutis naha mõnusalt elastseks. Tundub, et hetkel on see Holika Holika e-poes otsa saanud, aga hind oli 5 euro ringis.

Tilk näokoorija - Tilk koorija sisaldab aprikoosituuma osakesi, mis pakuvad näole tõhusat koorimist, olles samal ajal naha vastu õrnad. Toode on niisutav ja peale koorija maha loputamist on nahk hästi mõnus - puhas, kuid ei kuiva ega kisu. Hind: 15.90 EUR.

Isabella's Clearly silmaümbrusõli - Head silmakreemid on enamasti kulla hinnaga, aga Isabella's Clearly suudab pakkuda tõhusat toimet väga rahakotisõbralikus hinnaklassis. Ma ei ole varem silmaümbrusõli kasutanud ja mu kuivale nahale sobis see ideaalselt. 100% looduslikest ja nahasõbralikest koostisosadest õlisegu niisutab sügavuti ning imendub hetkega - lihtsalt super! Hind: 14 EUR.

Idun Minerals kulmutušš - Idun Minerals kulmutušš on kolm ühes - toonib, hoiab kulmukarvad omal kohal ja tänu väikestele fiiberkiududele annab ka volüümi. Hästi mugava pisikese harjakesega, mis võimaldas teha täpset täitmistööd. Minule sobis toon Medium. Hind: 14.69 EUR.

Australian Bodycare vistrikupulk - Teepuuõliga rullik on mul alati vannitoas olemas, sest see on tõhus vahend punnide peletamiseks. Aitab kaasa vistrike paranemisele ja kui varakult jaole saab, siis ei lase punnidel suureks paisudagi. Hind: 10.02 EUR.

Oma mudamask - Kodumaine loodustoode, mis teeb näo mõnusalt siledaks ja ahendab poore. Soovitatakse küll rohkem rasusele nahale, kuid ka minu kuiv nahk tundis end seda kasutades väga hästi. Hind: 22.99 EUR.

Max Factor Excess Shimmer lauvärv - Esimene monolauvärv mu elus, mille olen lõpuni kasutanud. Enamasti tulevad ikka mingid uued ja huvitavad peale ja vanad jäävad poolikuna seisma, aga see oli tõeline lemmik, mida põnevad uustulnukad mu meigikotist välja puksida ei suutnud. Toon Copper on hästi mõnus värv igapäevase kiire silmameigi tegemiseks - annab kerge sädeluse, hajub hetkega ilusaks pehmeks ning püsib lauvakku kogunemata terve pika päeva. Selle kasutamiseks ei ole isegi pintslit vaja, sest geelja koostisega värvi saab väga hästi ka sõrmega laugudele kanda. Toote nimi on minu meelest halvasti valitud, sest Copper tähendab ju vaske, aga vaskset tooni ei viska ta küll ühegi nurga alt, vaid on rahulik beežikas šampanjatoon. Hind: 9.90 EUR.

Marrakesh juukseõli - Väga tõhus toitev õli kuivadele jookseotstele. Sisaldab argaania- ja kanepiseemneõli, mis pehmendavad juukseid, siluvad kahusust ja lisavad läiget. Marrakesh sarja puhul on eriliseks maiuspalaks nende idamaine viirukine lõhn. Super hea toode, mida soojalt teilegi soovitan! Hind: 24.90 EUR.

Madara Smart Glow kätekreem - Täiuslik kätekreem, mis niisutab tõhusalt, kuid imendub hetkega ja ei jäta kätele mingit rasvast-libedat kihti. Kohe peale kreemitamist saab edasi toimetada. Sellise kujundusega pakendit enam müügil ei ole, sest tegu oli piiratud koguses toodetud pühadekollektsiooniga, kuid kreem peaks olema täpselt sama kui püsivalikusse kuuluv Madara Infusion Vert. Üks parimaid kätekreeme, mida proovinud olen, nii et kindlasti ostan seda tulevikus uuesti. Hind: 11.99 EUR.

Sellised tühjad tooted siis märtsikuus. Kas oled midagi neist kasutanud? Millised on sinu muljed?

1 comment:

  1. Madara Infusion VERT on ka minu lemmikuim kätekreem, mis ka kõige kuivemad käed kiirelt korda teeb :)

    ReplyDelete