Tuesday, March 19, 2019

Artistry Studio Parisian Edition

Artistry Studio kevadkollektsioon kannab nime Parisian Edition ja see on inspiratsiooni saanud Armastuse Linna stiilsetest naistest. Pakendikujundus on nooruslik ja lustakas ning toodete värvivalik klassikaline, kuid siiski väikese kiiksuga. Uues kollektsioonis on esindatud nii kehahooldus- kui meigitooted. Mulle saadeti valik tooteid tutvumiseks ja olles neid nüüd nädalapäevade jagu kasutanud, saan oma muljetest teilegi rääkida.

Parisian Style lauvärvikomplekt




Palette on saadaval kolmes värvitoonis ja minu oma kannab nime City of Lights. Esindatud on nii soojad kui külmad toonid, kõik värvid on mõnusalt pehme koostisega ja sisaldavad rikkalikult sädelevaid osakesi. Kui mõnikord on sädelevad lauvärvid näpu all katsudes karedad, siis Artistry värvidega seda ohtu pole, et nad ebamugavalt laugusid kriibiksid - säraosakesed on väga peened ja lauvärvid tekstuurilt siidised.

Kasutusmugavus on neil väga hea - värvid ei pudise pealekandmisel üldse ja ei hakka päeva jooksul lauvakku kogunema. Minu erilisteks lemmikuteks said heledad toonid, mille sillerdus on lihtsalt imeilus! See keskmine valge värv käib mul nüüd iga silmameigi tegemisel sisenurka ja vahet pole, kas parajasti on kavas kerge igapäevane meik, või tugevam pidulik jumestus - see toon on alati täpiks i peal, mis kogu silmameigile viimase lihvi annab. Hämaras valguses tuleb tema luksuslik sädelus eriti esile, nii et kindel valik romantiliste küünlavalgusõhtute jaoks.

Ainus toon, mis mulle väikese pettumuse valmistas, on must, sest see kaotab nahale kandes oma sügavuse ja hajub pigem helehalliks. Teised tumedad toonid jäävad nahale samamoodi kui nad karbis paistavad.  Hind: 34.45 EUR.

Toonid nahal:


Geelkreem kulmudele




Kulmugeel on väga hea pigmendiga ja lisaks kulmude toonimisele hoiab ta kõik karvakesed omal kohal. Geel on vee- ja puudutuskindel ning õhtul nägu pestes see niisama loputamise peale maha ei tulegi, vaid vajab eemaldamiseks mõnda meigieemaldusvahendit. Püsivus on nii hea, et seda julgen soovitada ka neile, kes trenni tehes meiki kannavad - geel ei lähe higistades laiali.

Toodet on saadaval kahes toonis ja mina leidsin oma pakist tumedama, mis kannab nime Cafe Chocolat. Geel on ülipigmenteeritud ning temaga saab väga hästi teha seda poppi "instagrami kulmu", mis on lõpuosas teravalt välja joonistatud ja läheb sisenurga poole pehmemaks. Esimestel kasutuskordadel tuleb temaga ettevaatlik olla, sest seda kasutades on päris lihtne üle pingutada ja kulm liiga tumedaks toonida. Selle geeli tugeva pigmendiga töötamine nõuab pisut harjutamist, aga kui käppa saab, siis on tulemus seda väärt. Pudelike on Eiffeli torni kujuga ning korgi sisse on peidetud pisike viltuse otsaga pintslike, millega on geeli mugav kulmudele kanda. Hind: 22.05 EUR.

Tõmbasin triibu kulmuvärvi nahale, et teile tooni näidata ja see on mul siiamaani käe peal alles, sest ka mitmekordne seebiga kätepesu pole teda lahti võtta suutnud, nii et Artistry annab sõnale "kauapüsiv" täiesti uue tähenduse.



Matt huule-põsevärv




Artistry huulevärvid on mulle alati väga meeldinud ja ka uus multipulk ei valmistanud pettumust. Saada on neid kolmes värvitoonis ja minu oma nimeks on Moulin Rouge. Pontsakast pulgast ei ole hea värvi otse huultele kanda ja täpsema tulemuse huvides on parem kasutada pintslit. Värv läheb suures osas huule sisse, mis teeb ta kauapüsivaks ja jätab väga laheda lohakalt glamuurse tulemuse. Huulte peale ei jää tuntavat värvikihti, nii et seda kandes saab rahulikult ka süüa-juua ja huulevärv püsib ikka ilusana. Lõpptulemus on matt, kuid huultel ei tekita see ebamugavat kuivatavat-kiskuvat tunnet.

Põseruužina kasutades olen värvi käeseljal jumestuskreemiga seganud ja alles siis näole kandnud, sest nii on teda märksa lihtsam hajutada. Püsib hästi ning jätab loomuliku tulemuse. Hind: 24.81 EUR.


Huuleläige




Huuleläige on pakitud švammotsikuga tuubi. Ta pakub lausa palsami väärilist niisutust, jätab kena kergelt läbikumava värvi ja ei kleepu. Huuleläike kohta on tootel väga hea püsivus ning ta ei vaja tihedat uuendamist. Minu meelest tunduvad huuled seda kasutades märgatavalt lopsakamad, nii et meeldib väga ja saab igapäevast kasutust. Hind: 22.05 EUR.

Saadaval neljas toonis ning värv Notre Dame Nude näeb välja selline:


Vannipommid



Pariisitari kollektsiooni kuuluvad ka mõned nahahooldustooted - sädelev kehageel, kuivõli, seep ja vannipommid. Mina sain endale viimased. Pakis on kolm kihisevat palli, mis muudavad vee piimjaks, hästi lõhnavaks ning peale vanniskäiku on nahk mõnusalt niisutatud ja ei karju kreemi järele. Hind: 20 EUR.

Tutvu kogu Parisian Style kollektsiooniga Amway kodulehel. Erikollektsioonide tooteid on piiratud koguses, nii et kui mõni neist sulle meeldima hakkas, siis ei maksa ostu sooritamisega liiga pikalt venitada, muidu võib üldse ilma jääda.

No comments:

Post a Comment