Monday, December 3, 2018

Pupa Rock & Rose

Pupa värske Rock & Rose kollektsioon on tõeline pilgupüüdja. Kuldsete karbikeste peale liimitud tekstiilist roosid annavad pakenditele eriliselt naiseliku ja luksusliku välimuse.  Ideaalkosmeetika saatis Rock & Rose tooted mulle testimiseks ja tänases postituses saan teilegi oma muljeid jagada.

Rock & Rose lauvärvid




Neid ilusaid toose ei raatsi meigikotti pannagi, vaid jätsin nad lauakaunistusena kõige nähtavamale kohale. Neid on saadaval kolmes toonis ja mina sain järgi proovida kaks - kuldse ja pronksikarva. Mõlemad neist on hea pigmendiga ja väga püsivad sädelevad värvid, mis on lihtsalt hajutatavad ning ei pudise pealekandmisel. Ühesõnaga täispunktid! Isegi sädelevad osakesed ei liigu päeva jooksul laugudelt kuskile, nii et püsivus on neil lihtsalt esmaklassiline. Mõlema lauvärvikarbi kaane sees peidab end peeglike ja värviga tuleb kaasa väike švammaplikaator. See oli mu esimene kokkupuude Pupa lauvärvidega ning leidsin nende näol kohe uued suured lemmikud. Ühe värvi hind: 17.50 EUR.

Rock & Rose särapuuder




Rock & Rose särapuuder on roosakaskuldse helgiga ja lisaks näole kuma andmisele sisaldab ta ka ülipeenikesi sädelevaid osakesi. Väga pehme ning siidine puuder hajub hästi ja ei rõhuta poore või muid naha ebatasasusi, nii et ka lähedalt vaadates on sellega tehtud jumestus värske ja loomulik.


Ilus pakend lausa kutsub end kasutama. Kindlasti on Pupa särapuuder ka hea jõulukingiidee - usun, et iga naine, kes vähegi meigitooteid kasutab, oleks selle kauni puudritoosi üle väga rõõmus. Hind: 21.50 EUR.

Lauvärvid ja särapuuder nahale kantuna:


Rock & Rose Metalmatt Lip Fluid



Metalmatt vedelad huulepulgad ei ole mõeldud tagasihoidlikule kasutajale. Saadaval on kolm julget tooni, mis kõik on rokkstaarile kohaselt üliefektsed. Need on nii püsivad, et pead täiesti kindel olema, kas tahad ikka sellist värvi huultega terve päeva ringi käia - kord peale kantuna püsivad nad veatult terve pika päeva ja eemaldamiseks vajavad mõnda õli baasil meigieemaldajat. Nad kuivavad poolmatiks ja katavad huuled läbipaistmatu värvikihiga. Paari tunni pärast tekib neid kandes kergelt kuivatav tunne, nii et päris igapäevast kandmist nad mul seega saama ei hakka, kuid on kindel valik piduõhtute jaoks.  Ühe tooni hind: 14.50 EUR.

Toonid nahal:


Rock & Rose tooteid kasutades tuli jumestus välja selline:


Huultel on siin kõige heledam punane toon Insolent Red. See on üks neist võrratutest värvidest, mille kõrval hambad eriti valged tunduvad.

Rock & Rose sarjast leiab ka väga omalaadsed küünelakid:

Metalmatt Nail Polish



Need lakid on ühel ajal matid ja sädelevad. Värvikiht kuivab täiesti matiks, aga laki sees on rikkalikult sädelevaid osakesi. Väga lahe efekt, mis eriti hästi just veinipunase lakiga esile tuleb. Lakid kuivavad rõõmustavalt kiiresti ja katavad küüned ilusti juba ühe kihiga, nii et hakkavad kindlasti sageli kasutust saama. Hind: 6.50 EUR.

Kas oled Pupa toodetest midagi proovinud? Milline Rock & Rose sarja toode sinule kõige enam silma jäi?

No comments:

Post a Comment