Friday, November 30, 2018

Põhi peal!

November saab tänasega läbi ja aeg üle vaadata viimase kuu jooksul lõpuni kasutatud tooted. Hüvasti tuli jätta selliste purkide-pudelitega:



Inshape kuivšampoon - Üks parimaid kuivšampoone, mida üldse kasutanud olen. Väljub pihustist ühtlase joana, ei muuda juukseid märjaks, kergesti väljakammitav ning ei jäta mingit reetlikku hallikat kihti. Muudab juuksed puhtaks ja kohevaks. Väga suur lemmik! Hind: 15.90 EUR.

Essex kreem - Kiiresti imenduv niisutav kreem, mis pakendi info kohaselt peaks olema lõhnatu. Minu meelest lõhnavad kõik kirjade järgi lõhnatud tooted tolmu järgi, nii ka see kreem. Iseenesest ei olnud tal viga midagi, aga just see imelik "lõhnatu" lõhn ei meeldinud eriti, seetõttu oli hea meel, kui otsa sai ja rohkem ei osta. Hind: 6.75 EUR.

Whamisa näopesukreem - Kõik Whamisa tooted on fermenteeritud, veevabad ja pungil nahale kasulikest ainetest. Vahutav puhastuskreem eemaldas näolt meigi ja mustuse nahka kuivatamata. Suurest tuubist jätkus väga pikaks ajaks.
Hind: 29.99 EUR.

Jowae kehakreem - Paks niisutav kreem nägi purgis välja tahke nagu või, kuid oli üllatavalt kiire imendumisega ja ei jätnud nahka rasvaseks. Väga mõnusa lõhnaga ja üliniisutav. Suur lemmik! Hind: 15.83 EUR.

Vestige Verdant Infinity silmaseerum - Kodumaise kosmeetika tippsaavutus. Infinity seerumit olen tühjaks kasutanud juba kolm pudelit ja olen sellest täielikus vaimustuses! Kiire imenduvusega jahutav seerum muudab silmaümbruse värskeks ja pinguldatuks. Vestige Verdant plaanib laieneda ja aasta lõpuni kestab Fundwise kampaania, mille ajal iga soovija saab omandada ilubrändis osaluse. Olen üsna kindel, et Vestige Verdant läbimurre kosmeetikamaailma vägevate hulka ei ole kaugel, nii et kes otsib võimalusi investeerimiseks, siis saab kampaaniaga tutvuda SIIN. Infinity seerumi hind: 56 EUR.

Hoia sidrunheina kehakoorija - Ülimalt mõnusa lõhnaga suhkruteradega koorija, mille kasutamine oli lausa lust. Kindlasti soovitan kohe osta suure purgi, sest 75 ml topsik sai liiiiga kiiresti otsa. Väga meeldis! 75 ml purgi hind: 9.90 EUR.

Make Up Revolution švamm - Lõigatud otsaga meigišvamm on väga hea kujuga, aga minu meelest oli ta liiga pehme ja kippus väga palju toodet ära sööma. Jumestuskreemid jäid temaga peale vähem katvalt kui teiste švammidega. Hind: 7.90 EUR.

Päästja salv - See salv peab mul koduapteegis alati olemas olema, sest ta aitab iga nahahäda vastu. Kriimustused, punnid, putukahammustused, lööbed, katkised suunurgad, või beebi haudunud mähkmepiirkond - alati võib Päästjat peale määrida ja paranemine on kohe silmaga näha. Lõhnab vastikult, aga toimib hästi. Uus tuub juba olemas. Hind: 2.70 EUR.

Gerard's ripsmetušš - Pikendava ja tihendava toimega ripsmetušš, mis tõesti ripsmed märgatavalt lopsakamaks ehitada suutis. Väga meeldis see, et ta oli lõpuni kasutatav ja isegi siis, kui tundus, et tuubis enam suurt midagi ei ole, polnud tema omadused muutunud ja tušš ei pudisenud ega kleepinud ripsmeid kokku nagu teised tušid sageli teevad, kui otsa lõppema hakkavad. Hind: 22 EUR.

Kas oled neist toodetest midagi kasutanud? Millised on sinu muljed?


No comments:

Post a Comment