Monday, November 26, 2018

Kogu tõde näokreemidest

Eelmisel nädalal osalesin Ilunurk.ee poolt korraldatud üritusel "Kogu tõde näokreemidest". Tegu oli väikeses grupis ja vabas vormis toimuva vestlusringiga, mis toimus vanalinnas asuvas hubases Femina kontoris. Meie näohoolduse teemalistele küsimustele andis vastuseid pikaajalise kogemusega kosmeetik- koolitaja Irina Tuhkru.

Selliseid vestlusringe tuleb ka edaspidi - järgmisel nädalal näiteks Pärnus. 6. detsembril toimuvatele üritustele on veel ka mõned vabad kohad: https://www.facebook.com/events/301792350658804/

Iga vestlusõhtu saab olema osalejate nägu, sest rangelt etteantud teemasid ei ole ja vastavalt osalejate küsimustele liigubki jutt sinna, mis parajasti kõige rohkem huvi pakub. Meie grupis saime teada näiteks seda, milliste liigutustega on kõige õigem seerumeid ja kreeme nahale kanda, et nende lifting efekt paremini välja tuleks, lisaks arutlesime, kas kosmeetiku juures tehtavad hoolitsused on kortsude vastases võitluses sama tõhusad kui ilusüstid. Põhjalikult rääkisime ka sellest, kuidas valida enda jaoks sobivad näohooldused kosmeetiku juures ja kuidas pärast koduste vahenditega saavutatud tulemust säilitada.

Irina on väga pikalt töötanud Itaalias toodetud Gerard's sarjaga ning jagas soovitusi, kuidas enda nahatüübile kõige paremini sobivaid tooteid valida.

Mina sain ürituselt kaasa Gerard's ensüümkoorija Exfolight:



See toode töötab nii maski kui koorijana. Proteolüütilise ensüümi (3%) kooriv toime eemaldab surnud rakud, vähendades naha ebatäiusi ja enneaegse vananemise märke. Aloe Vera, kase ja nõiapuu pehmendav ning rahustav koostis tugevdab nahka, muutes koorimise protseduuriks nauditavaks ka tundlikul nahatüübil. 

Toode on:

  • Ideaalne tundlikule, kuivale ja vananevale nahale
  • Soodustab raku uuenemist
  • Parandab naha välimust

Mask tuleb paksu kihina näole kanda ja tema maksimaalne mõjuaeg on kuni 15 minutit. Kuskil poole peal tekkis mul kergelt kipitav tunne, kuid mingit punetust või ärritust see ei põhjustanud. Nägu oli peale mask-koorija maha loputamist märgatavalt värskem, ühtlane ja klaar. Tundus nagu olekski väsinud vanad naharakud minema pühitud ning värskelt kumav nahk nende alt välja võlutud. 

Kui peale koorija maha pesemist oma tavalist seerumit-kreemi kasutasin, oli tunne, et need imenduvad hoopis paremini ja ühtlasemalt. Nii et kui sa veel ensüümkoorijate headust omal nahal kogenud ei ole, siis Gerard'si Exfolilighti julgen küll soovitada.

Gerard's tooted on saadaval Femina.ee veebipoes ja Exfolighti hinnaks on 20. 58 EUR.

No comments:

Post a Comment