Sunday, November 4, 2018

Pulanna kuldne näohooldus

Pulanna näohooldustooted eristuvad nii sisult kui vormilt. Kuld, hõbe, siid ja kaaviar on vaid mõned luksuslikud koostisosad, mida nende kreemidest leida võib. Kohe, kui ilmad jahenevad, läheb minu kuiv nahk eriti nõudlikule talvisele režiimile ja aegajalt tundub, et ükski kreem ei ole siis enam piisavalt niisutav ja toitev. Pulanna saatis mulle erinevaid tooteid, millega oma nägu jahedal ajal turgutada võiksin.

Bio kulla ja viinamarja päevakreem



Väga põneva välimusega toode, mis koosneb läbipaistvast geelist, mille sees hõljuvad kullahelbed ja pehmed kreemipallid. Tootesarja kuuluvad päeva- ja öökreem, silmakreem ja toonikum. Tooteid on võimalik osta ühekaupa või kauni kinkekomplektina. Bio kulla ja viinamarja sari on vananemisvastane ja soovitatud alates 25. eluaastast.


Kreemipurgiga tuleb kaasa väike lusikas, millega vajalik kogus toodet purgist hügieeniliselt välja võtta. Nahale kandes sulavad geel ja kreemipallid hetkega üheks ning ka kullahelbed imenduvad naha sisse nendega samas tempos. Lisaks vananemisvastastele omadustele aitab kreem võidelda pigmendilaikude vastu. Geelja kreemi kohta on toode väga niisutav ja kuivale nahale seetõttu igati sobilik. Peale kreemi kasutamist jääb nahk matiks, niisiis sobib toode väga hästi ka meigialuskreemiks ja jumestama saab hakata vahetult peale kreemitamist. Hind: 22.25 EUR.

Bio kulla ja viinamarja öökreem



Bio kulla sarjast sain järgi proovida ka öökreemi. Ta on päevakreemile välimuselt üsna sarnane ja geeli sees leidub samuti rikkalikult kuldseid helbeid. Kreemipallikeste asemel on geeli sees aga hoopis kreemiviirud. Kui päevakreemis tundus olevat rohkem kreemi ja vähem geeli, siis öökreemis just vastupidi - purgi täidab põhiliselt geeljas osa ja kreemi on selle sees vähem.

Kui tavaliselt on öökreemid päevastest rasvasemad ja imenduvad aeglasemalt, siis selle sarjaga on vastupidi. Öökreem imendub päevakreemist kiiremini ja ei ole sama rammus. Minu kuivale nahale jäi tema niisutusest väheks ja ilmselt sobib geeljas kreem rohkem rasusema nahatüübiga kasutajale. Hind: 22.25 EUR.

Belamcanda mitsellaarvesi



Belamcanda chinensis on iiriste perekonda kuuluv taim, mida on Hiina traditsioonilises meditsiinis juba sajandeid kasutatud. Sari on tegelikult mõeldud 40+ vanusele ja minul see vanus veel käes ei ole, kuid talvisel perioodil valin alati pigem pisut rammusamad ja tugevatoimelisemad tooted, et aidata nahal noorust ja värskust säilitada.

Belamcanda mitsellaarvett kulub palju vähem kui teisi sarnaseid tooteid. Vatile kandes hakkab ta kergelt vahutama ja paisub, nii et kui niisutasin vatti päris tagasihoidlikult, suutis see tilgake siiski lõpuks kogu vatipadja läbi niisutada. Esimese hooga valasin vatile harjunud koguse toodet ja siis hakkas ta nahal vahutama ja jättis imendumata kihi. Nii et selle toote puhul - vähem on parem!

Mitsellaarvesi puhastab tõhusalt ja sobib jumestuse eemaldamiseks kogu näolt. Ta saab kenasti jagu nii kauapüsivast lainerist kui veekindlast ripsmetušist ja ei pane silmi kipitama. Toode on niisutav ja teeb kohe ära ka näotooniku töö, nii et puhastus ja toniseerimine üheskoos. Hind: 10.91 EUR.

Belamcanda silmaseerum



Belamcanda seerum on mõeldud silmade aluse tumeduse ja kortsukeste vastu võitlemiseks. Ta on kiiresti imenduv ja omab pinguldavat efekti. Kreemis sisaldub rikkalikult sädelevaid osakesi, mis oma valgust peegeldavate omaduste tõttu aitavad silmade ümbrust kirkamaks muuta. Hind: 13.20 EUR.

Ženšenni talvekreem



Hiina ženšennist valmistatud tooted tugevdavad nahka, stimuleerivad rakkude taastootmist ja pidurdavad vananemist. Proovitud kreemidest näeb ženšenni kreem kõige tagasihoidlikum välja, kuid sai tänu oma rikkalikult niisutavale koostisele minu lemmikuks. Ta jätab naha mõneks ajaks läikima ja on kõigist proovitud kreemidest kõige aeglasema imendumisega, kuid see rikkalik niisutus, mida kreem pakub, on seda väärt. Tootel on SPF 15 ja pakendi info kohaselt on tal tedretäppe pleegitav mõju. Mõned inimesed armastavad oma tedretäppe, teised jälle ei salli neid üldse, nii et kas see viimane omadus on pluss või miinus, teab iga kasutaja ise. Pulanna ženšenni tootesari sobib alates 18. eluaastast. Hind: 13.38 EUR.

Pulannal on hästi mõnus veebipood, mille otsingusüsteemi abil on enda nahatüübile sobivate toodete leidmine väga lihtsaks tehtud. Tooteid saab filtreerida nii vanuse, nahatüübi kui otstarbe järgi ja kõiki kolme lahtrit täites saab nende rikkaliku valiku seast päris täpsed soovitused.

Pulanna andis mulle oma lugejatega jagamiseks sooduskoodi, mida kasutades saab 5% hinnast alla. Sisesta ostu sooritades sooduskood "penelope", et allahindlus rakenduks. Sooduskoodil ei ole piiranguid ja see kehtib tähtajatult.

No comments:

Post a Comment