Wednesday, November 14, 2018

Unmask Senses kangast maskid

Kangast maskid on minu jaoks enamasti selline kiirabi toode, mis leiavad kasutust siis, kui enne mingit tähtsamat üritust nahk väsinud välja näeb ja kohest turgutust vajab. Üldiselt on nad hästi niisutavad ja täidavad naha ära, nii et juba vahetult pärast kasutamist näeb pingutavat efekti ja värske välimus saabub peale ühekordset maskitamist. Tavaliselt on kangast maskid kohe kasutamisvalmis ja pakendatud ühekaupa. Oraneran Cosmetics Unmask Senses kangast maskid on aga midagi päris omalaadset ja tulevad kaheksases komplektis ning näo järgi vormi lõigatud kangas tuleb maskivedelikuga niisutada vahetult enne nahale kandmist.

Uutsorti maskid saatis mulle testimiseks Forme Ilukaubamaja. Kaheksase komplekti hind on 46 EUR, nii et ühe maski hinnaks tuleb 5.75 EUR.



Näohooldustootete juures on mõned märksõnad, mis alati mu tähelepanu eriliselt köidavad - nendeks on kollageen ja hüaluroonhape. Unmask Senses maskide kirjelduses ongi mõlemad minu lemmiksõnad välja toodud ja lisaks nendele sisaldavad maskid veel nahka rahustavat aloe verat ning C ja E vitamiini, mis aitavad võidelda vabade radikaalide vastu.

Kui tavaliselt on kangast maskid hästi õrnad ja niisutavad, siis selle toote kasutamist saaks kirjeldada rohkem kui ergutavat ja värskendavat. Mask lõhnab päris intensiivselt eeterlike õlide järgi ja nahale kandes tekitab ta tugevalt jahutava tunde. Nii et ta ei ole selline pikalt mõnulemise mask, mille saab näole ära unustada, vaid tema õhetav-jahutav tunne pani ikka kella vaatama, et kas mõjuaeg juba täis ja võib maski maha võtta.

Aga ilu nõuab ohvreid ja kui 10 minuti pärast maski eemaldasin, oli nahk kohe märgatavalt rohkem pingul, siledam ja väiksemate pooridega. Õhetav tunne püsib peale maski eemaldamist veel mõned minutid, kuid nahk ei ole punetav või ärritunud, vaid kohe kena ühtlase jumega. Nägu ei ole vaja peale maskitamist loputada, kuid minu jaoks ei olnud tema niisutavad omadused piisavad ja kasutasin peale maski tegemist alati ka lisaks niisutavat kreemi.

Kui aega ilusalongi minemiseks napib, aga nahk pingutamist ja värskendamist vajab, siis saab Unmask Senses kangasmaskide abil kodus näole ise ühe intensiivhoolduskuuri pakkuda. Maskid on saadaval Forme Ilukaubamajas.

No comments:

Post a Comment