Tuesday, December 4, 2018

Madara Smart Glow pühadekollektsioon

Madara on Lätis toodetud looduslik kosmeetikasari, mis tänu oma tõhusatele toodetele ja suurepärasele hinna-kvaliteedi suhtele on saanud minu suureks lemmikuks. Pühade puhul on nad välja lasknud lustakates pakendites Smart Glow kollektsiooni, mis oma mõnusate lõhnade ja kauni säraga aitab talvekaamosele vastu panna. Natural Goods Company saatis mulle proovimiseks sellised tooted:



Smart Glow sädelev kehakreem



See kreem ilmselt andiski kollektsioonile nime. Kiirestiimenduv kerge kehakreem sisaldab ülipeent kuldset sädelust, mis naha kaunilt kumama paneb. Kuldsed terakesed on väga väikesed ning mõjuvad nagu särapuuder - nahk näeb seda kasutades hoolitsetud ja värske välja. Kõik sõbrannad, kes viimasel ajal külas käinud on, said seda kreemi proovida ja läksid kohe poodi, et endalegi tuub koju tuua, nii et tegu pole mitte ainult minu suure lemmikuga, vaid ta võidab kõigi proovijate südame :) Kreemil on kerge hapukas lõhn, mis ei tohiks vastu hakata ka lõhnatundlikule kasutajale. Väga mõnus! Hind: 11.49 EUR.

Smart Glow kätekreem



Kreemi nimi on küll Smart Glow nagu ka sära andval kehakreemil, aga ta ei sisalda sädelevaid osakesi, vaid on täitsa klassikaline hea kätekreem. Ta imendub väga kiiresti ja ei jäta rasvast kihti, nii et kohe peale käte kreemitamist saab edasi toimetada, kartmata igale poole läikivaid näpujälgi jätta. Käed on pärast ülimalt siidised ja pehmed.  Meeldiv magusvärske lõhn teeb kreemi kasutamise eriti mõnusaks. Üks parimaid kätekreeme, mida üldse kunagi proovinud olen. Soovitan soojalt! Hind: 8.90 EUR.

Smart Glow taaselustav seep



Smart Glow kollektsiooni kuulub kaks tükiseepi ja pumbaga pudelis olev vedelseep. Mina leidsin oma pakist taaselustava tükiseebi. Biolagunev seep sobib nii käte kui keha pesuks, ei kuivata nahka ning tema särtsakas sidrunheinalõhn mõjub tujutõstvalt ja ergutavalt. Hind: 6.90 EUR.

Kas oled Madara toodetest midagi proovinud? Millised on sinu muljed?

No comments:

Post a Comment