Saturday, December 15, 2018

Artistry NYC Edition

Amway meigisari Artistry hullutab oma ülihea kvaliteediga. Nende kauapüsiv blur efektiga jumestuskreem on mul kindel valik fotomeigi tegemiseks ja Artistry lauvärvikvartetid võiks võtta hea hajuvuse etaloniks. Tooted jäävad küll kallimasse hinnaklassi, kuid neid kasutades saad kohe aru, et maksad kvaliteedi eest.

Artistry uus kollektsioon kannab nime NYC Edition ning see on saanud inspiratsiooni suurlinna kiirest elurütmist ja trendikusest. Sain mõned nendest toodetest testimiseks ja tänases postituses oma muljeid teile jagangi.

NYC näopalett




Näopalett sobib ideaalselt inimesele, kes palju reisib, või kellel tuleb jooksu pealt nägu pähe saada. Väikeses käekotisõbralikus paletis on olemas tooted kogu näo jumestamiseks - hea abimees millega meiki päeva jooksul värskendada, või mille abil päevameik kiiresti ja lihtsalt õhtumeigiks muuta.

Paletti on saadaval kahes toonis ja minul on heledam, mis kannab nime Liberty Light. Praktilises väikeses karbis on kolm lauvärvitooni, puuder, põsepuna ja highlighter.

Ruudukesed numbritega 1-3 on lauvärvid. Heledamad neist on satiiniläikesed ja pruun toon matt.  Artistry lauvärvid on läbi aegade olnud mu ühed lemmikud, sest nende kasutusmugavusele ei ole mitte midagi ette heita ja ka uue paleti värvid esinevad tuntud headuses. Nad on lihtsalt hajutatavad, püsivad terve pika päeva ja ei pudise pealekandmisel üldse. Pruuni tooni intensiivusega mängides saab teha kerget ja vaevumärgatavat päevast jumestust, või hoopis tugevat õhtumeiki - nii nagu parajasti soov on.

Ala nr 4 on puuder, mis hajub nahal läbipaistvaks, nii et sobib seega väga erinevatele nahatoonidele. Puuder sisaldab pisut sädelevaid osakesi, mille valgustpeegeldavad omadused muudavad naha värskeks ja kauniks. Ainus miinus on see, et suure puudripintsliga ei pääse hästi nii väiksele sektorile ligi, nii et peab kasutama pisikest pintslit, et mitte puudrit võttes ka põsepuna kaasa tuua. Nii et igahommikuseks meigi tegemiseks ma seda puudrit ei kasuta, kuid päeva jooksul läikima hakanud alade matistamiseks ajab ta asja ära küll.

Number 5 on värske roosa põsepuna, mis on väga hästi üles ehitatav. Ühe kihina peale kandes annab ta õrna õhetuse ja mitme kihina kasutades jääb nahale sama tugevalt kui paletis paistab.

Viimane ristkülik on šampanjatoonis särapuuder. Ta annab nahale kuma ja sisaldab ka peenikesi sädelevaid osakesi. Jääb näol pigem tagasihoidlik ja loomulik, sobides rohkem päevameigi juures kasutamiseks. Suur pluss on highlighteri juures tema hea püsivus - kui teised tagasihoidlikud särapuudrid kipuvad juba poolest päevast ära kaduma, siis selle toote kaunis kuma kestab õhtuni.

Karbi tagaküljelt leiab näpunäited, kuhu erinevaid toone kanda võiks:


Paleti Hind: 52.41 EUR.

Toonitud huulepalsam



Uutest trendidest, mis sel aastal laineid lõid, on minu suurimaks lemmikuks igasugused huulepulga ja palsami hübriidid. Neid on juba päris paljude brändide valikus saadaval ja NYC kollektsioon tõi sellise toote ka Artistry ridadesse. Selles pulgas on ühendatud nii huulepulga kui palsami parimad omadused ja ta pakub ühel ajal nii hästi püsivat värvi kui mõnusat niisutust. Kui vanakooli toonivaid palsameid tuli iga natukese aja tagant uuendada, siis NYC kollektsiooni oma läheb hästi huule sisse ja püsib intensiivsena tunde, nii et ei vaja pidevat värskendamist. Saadaval on kolm tooni ja minu oma kannab nime Pink. Väga-väga mõnus huulepulk, mis sai kõigist katsetatud NYC kollektsiooni toodetest mu suurimaks lemmikuks. Rändas kohe käekotti ja hakkab igapäevast kasutust leidma. Hind: 20.68 EUR.

Sellel pildil on jumestuses kasutatud kõiki Liberty Light paleti värve ja huultel toonitud palsamit. Annab täitsa huulepulga väärilise värvi, kuid samal ajal ka niisutab mõnusalt.


Kaks ühes huulepulk



Kahepoolse pulga ühes otsas on kreemjas huulepulk ja teises otsas švammaplikaatoriga huulepuuder. Pliiatsikujuline vorm teeb tema pealekandmise hästi täpseks. Värv katab huuled läbipaistmatu erksa kihiga, mis püsib väga hästi ja on nii mugav, et seda polegi praktiliselt tunda. Teise otsa korgi sees on sädelev heleroosa huulepuuder, mida  saab sealt švammaplikaatoriga võtta ja kasutada huulepulga peal ombre efekti loomiseks. Huulepuuder annab kena kuma nagu highlighter ja muudab huuled lopsakamaks. Huulepulk ja -puuder hajuvad üksteise sisse väga ilusti ja ei jää mingit nähtavat tesktuuride üleminekut. Ainus häda on see, et puudri võtmiseks mõeldud švamm omandab huulepulgaga kokkupuutel ka erksa värvi ja viib seda osaliselt ka puudri peale, nii et ainult esimesel kasutamisel saab kätte puhast ja heledat puudrit - kui oled švammiga kord juba puudrit huulevärvi peale tupsutanud, siis edasi enam sama heledat highlighti ei saa.


Kaks ühes huulepulkasid on saadaval neljas erksas värvitoonis. Hind: 30.35 EUR.

Toon Fifth Avenue Fuchsia jääb huultel väga efektne. Kasutasin kogu huulepinnal huulepulka ja keskel puudrit:


Artistry on Amway meigisari, mida tavapoodides müügil ei ole. Toodetega tutvuda ja neid tellida saab Amway kodulehelt: https://www.amway-estonia.com/

No comments:

Post a Comment