Thursday, December 13, 2018

Catrice pintslid

Catrice saatis mulle jõulupaki oma imeilusa pintslikomplektiga. Catrice tooted on alati väga rahakotisõbralikus hinnaklassis ja nende hea hinna-kvaliteedi suhe on saavutatud nii, et põhirõhk läheb toote sisule ja pakendid hoitakse lihtsad ja tagasihoidlikud.  Need pintslid tunduvad aga kätte võttes küll väga luksuslikud ja pimetestis hinda pakkudes ei ütleks ilmaski, et selle kauni komplekti eest vähem kui 20 eurot välja käia tuleb.


Komplekti kuulub kunstnahast vutlar ja kolm pintslit:


Pintslid on ülipehmed ja valmistatud sünteetilisest kiust. Nahkse kattega varred ei libise käes ning muudavad pintslite välimuse pikupüüdvaks ja elegantseks.

Kõige suurem pintsel sobib hästi põsepuna ja päikesepuudri peale kandmiseks, või väikeste alade puuderdamiseks.

Viltuse otsaga pintsliga on mugav särapuudrit näole kanda.

Väike lapik lauvärvipintsel on aga hädavajalik abivahend pea iga silmameigi tegemise juures ja võimaldab värve tugeva kihina liikuvale laule vajutada.


Catrice tooted on müügil suuremates Selverites ja olen nende valikust leidnud tõelisi pärle. Enamus meigivahendite hind jääb 5-10 euro vahele, nii et väga mõistlik hinnaklass. Minu absoluutne lemmik Catrice toode on Liquid Camouflage peitekreem - see teeb tõesti ka kümme korda kallimatele silmad ette.

Kas oled Catrice tooteid proovinud? Millised on sinu lemmikud?

No comments:

Post a Comment