Wednesday, December 5, 2018

Gerard's meigitooted

Gerard's meigitoodetest olen blogis varemgi kirjutanud. Itaalias toodetud sari on mõeldud ilusalongides professionaalseks kasutamiseks ja nende dekoratiivkosmeetika on nii nahasõbralik, et sobib kasutamiseks ka vahetult peale näohooldusi. Femina.ee veebipoest jõudsid minuni mõned uued Gerard's tooted ja ootused olid testima asudes kõrgel, sest varasem kokkupuude selle sarjaga on olnud väga positiivne. Proovisin järgi järgmised tooted:

Silky Finish jumestuskreem



Väga hea katvusega jumestuskreem loob mulje ühtlasest ja veatust nahast. Mul ei olnud temaga koos peitekreemi kasutada vajagi, sest jumestuskreem suutis kõik nahavead kenasti ära katta. Toode sisaldab vananemisvastaseid komponente, nii et lisaks ilusale jumestustulemusele on ta ka nahka hooldav. Kreemi on saadaval vaid kahes toonis ja see ongi tema puhul ainus miinus, sest igaüks ei pruugi nende seast endale õiget tooni leida.  Aga minul läks hästi, sest heledam variant nimega Ivory on mulle ideaalne klapp. See on neutraalse alatooniga ja ei kaldu ei roosa ega kollase poole.

Silky Finish jumestuskreem annab mati tulemuse ning tema kinnitamiseks läheb vaja vaid õhkõrna puudrikihti. Kreem püsib väga hästi ja muudab nahapinna ühtlaseks. Ta silub poore ja kortsukesi ning on seetõttu saanud minu suureks lemmikuks!  Hind: 24 EUR.

Tender Rose huulepulk



Tender Rose on selline värv, mille tooni jaoks vist nimetust ei olegi. Ta on pruunikas-roosakas, aga mingi valguse käes viskab sekka ka lillakat tooni. Selline iseloomuga nude toon, mis jätab poolmati lõpptulemuse. Huulepulk on väga hea püsivusega ja huultel mugav. Ta ei tekita kuivatavat tunnet ega  rõhuta huultel olevaid joonekesi. Huulepulga pakend on väga praktiline - selle avamiseks tuleb kõigepealt vajutada põhja alla ja alles siis saab huulepulga kätte. Käekotis kaasas kandmiseks ideaalne, sest pole ohtu, et kork pealt libiseb ja kotis olevad asjad ära määrib. Hetkel Femina e-poes saadaval soodushinnaga 16.80 EUR.

Selle meigi tegemisel kasutasin Silky Finish jumestuskreemi ja Tender Rose huulepulka:


Lovely Nude huulepulk



Teine uus toon Gerard's huulepulkade seas on hele värv nimega "Lovely Nude". Ta on samuti poolmati viimistlusega ja huultel mugav. Minu kahvatu jumega nii hele huulevärv kahjuks ei sobi - ta on mu oma nahatooniga liiga sarnane ja seda kandes jääb mulje nagu oleksin huuled ära kustutanud. Nii et sobib pigem jumekale kasutajale. Ka Lovely Nude huulepulk on hetkel soodushinnaga 16.80 EUR.

Femina andis täpselt samasuguse toodete komplekti ka mu lugejate vahel välja loosimiseks. Nii et kui Gerard'si uued tooted sinus huvi äratasid, siis külasta Force of Beauty Facebooki lehte, kus auhinnamäng kohe käima läheb.

No comments:

Post a Comment