Thursday, June 9, 2022

Paese uudistooted

Kui ma teismelisena meiki kasutama hakkasin, siis mingil põhjusel tundus mulle alati, et mida katvamad jumestuspõhjatooted on, seda parem. Vaatasin alati, et pakendil oleks "full coverage" märge ja sageli olin ka siis pettunud, et miks jumestuskreem piisavalt läbipaistmatu ei ole. Endal oli noor ja heas korras nahk, mida polnud kindlasti vaja paksu meigikihi alla peita, aga millegipärast tundus sel ajal, et rohkem on uhkem. Praegu on mu meikimisharjumused hoopis teised ning igapäevase meigi tegemiseks eelistan kergelt läbikumavaid jumestuskreeme ja BB kreeme. MeigiWeb saatis mulle  Paese uued looduslikud tooted, mis on täpselt sellised kerged, värsked ja loomulikku ilu rõhutavad nagu mulle meeldib. Tänases postituses panengi oma mõtted nende kohta kirja.


Hüaluroonhappega BB kreem



Hüaluroonhappega BB kreem on 98% ulatuses valmistatud looduslikest koostisosadest. Tal on keskmine katvus, mis ühtlustab nahatooni kenasti ära, kuid punaste vistrike või suuremate nahatooni erinevuste katmiseks on lisaks vaja kasutada peitepulka. Kreem sulab nahaga väga ilusti üheks ning ei jäta märgatavat meigikihti. Sellega tehtud jumestus on kerge, loomulik ja värske - ideaalne igapäevaseks kasutamiseks. Püsivus on tal samuti hea- ei haju päeva jooksul ära ega hakka miimikakurdudesse kogunema. Kindel uus lemmik!

BB kreemi on saada kolmes toonis. Minul on keskmise tumedusega variant Beige, mis näeb välja selline:




Barley powder



Paese uus puuder on valmistatud 100% looduslikest komponentidest ning üheks tema põhiliseks koostisosaks on odrajahu, mis on nahka rahustavate ja punetust vähendavate omadustega. Puuder kohandub kandja nahatooniga, nii et üks toon sobib kõigile. Ta hajub nahal märkamatuks ning ei tekita paksu meigikihi välimust ja tunnet, samas matistab tõhusalt ning kinnitab meigi terveks päevaks.


Mulle meeldib väga Barley puudri pakend, mis on varustatud keeratava lisakaanega, mille abil kasutamiste vahepeal toosi kindlalt sulgeda saab. Tänu sellele saab puudrit hästi kaasas kanda, kui peaks tekkima soov meiki päeva jooksul kohendada. Puudri hind: 14 EUR.

Stardust huuleläige



Läbipaistev huuleläige sisaldab imepisikesi säraosakesi. Tal on intensiivne läige, mis loob mulje lopsakamatest huultest. Läikel on kergelt magus lõhn, mida on tunda vaid pealekandmise ajal ja pikalt huultele püsima ei jää, mistõttu sobib ta ka lõhnade suhtes tundlikule kasutajale.  Koostis on tal niisutav ja ei kleepu, nii et tundub huultel mõnus ja mugav. Ilus nii omaette kasutades kui huulepulga peal lisaläike andmiseks. Hind: 9 EUR.

Kas oled Paese valikust midagi proovinud? Hetkel on kusjuures  mõned vanemad Paese tooted MeigiWeb e-poes väga suure soodukaga müügil ja maksavad vaid 3 eurot, nii et külastage MeigiWebi, et headest pakkumistest osa saada.


No comments:

Post a Comment