Monday, June 20, 2022

Catrice Suvi 2022

Catrice hea hinnaga meigitooteid olen aastate jooksul väga palju kasutanud ning iga uue kollektsiooniga lisandub nende valikusse uusi pärle. 2022. aasta suvekollektsioon ei ole selles osas mingi erand - suurepäraseid tooteid leidub seal nii näole, silmadele kui huultele. Tänases postituses räägingi kõigist uudistoodetest lähemalt:

Praimerid



Uuest kollektsioonist leiab kaks praimerit - Oil Control, mis on mõeldud rasusele nahale ja Poreless Blur näole siledama välimuse andmiseks. Mõlemad praimerid aitavad jumestusel ühtlasema kihina peale jääda ning pikendavad meigi püsivust. Minu lemmikuks sai uutest praimeritest Poreless Blur, sest seda kasutades oli nahk hästi sile ja ilus ning minu meelest oli see neist kahest ka tõhusam matistaja. Oil Controli kasutades oli jumestuskreem pisut ühtlasem ja püsis hästi, kuid ei märganud, et nahk oleks tavapärasest kauem matt püsinud mis on selle toote põhiline lubadus. Küll aga oli matistav efekt näha Poreless Bluri kasutades. Nii et uutest primeritest soovitan mina just viimast, sest see nii silendab nahka, pikendab meigi püsivust kui ka hoiab näo pikemalt matina. Hea kõik-ühes suvine meigialuskreem, mis sobib hästi ka kuumadel päevadel.  Ühe praimeri hind on 5.70 EUR.

Meigipõhjatooted



HD Liquid Coverage jumestuskreem on Catrice valikus juba tükk aega olnud ja see on üks tõeliselt hea toode. Jumestuskreem on äsja läbinud väikese uuenduskuuri, mille käigus parandati niigi hea püsivusega toote veekindlaid omadusi, nii et nüüd on ta tõesti erakordselt kauapüsiv. Ta on tugeva katvusega, mati viimistlusega ning peab nahal väga kaua vastu, mis teeb sellest ideaalse jumestuskreemi näiteks lava- või peomeigi tegemiseks. Tantsi või hommikuni ja meik on ikka ilus. Hind: 6.80 EUR.

Liquid Camouflage peitekreem - Catrice peitekreemidega olen alati väga rahul olnud, kuid see uus on kohe eriline kompvek. Tugeva katvusega peitekreem jääb nahale väga õhukese märkamatu kihina, mis ei hakka päeva jooksul miimikakurdudesse kogunema. Toode on väga hea püsivusega - võib nägu puudutada või pisara poetada ja meik ei kulu sellest maha ega lähe laiali. Super peitekreem lihtsalt ülihea hinnaga! Maksab vaid 3.40 EUR.

Hint of Mint lauvärvipalett




Hint of Mint lauvärvipaletis on esindatud kõik vajalikud pruunid-beežid toonid igapäevase nude-meigi tegemiseks, mis teeb sellest ühe väga praktilise paleti. Omapära lisavad värvivalikule münditoonid, millega meigile särtsu lisada. Kõik paletis esindatud matid toonid on hea pigmendi ja püsivusega, sädelevad aga kergema katvusega ning vajavad enda all parema püsivuse huvides lauvärvipraimerit. Hind: 11.90 EUR.

Maniküüritooted



Maxi Stay Gel läbipaistev lakk kuivab väga kiiresti ning kiirendab ka enda all oleva värvilise laki kuivamist. Läbipaistev lakk moodustab tugeva ning läiget lisava kaitsekihi, mis aitab värvilisel lakil mitu päeva kauem ilusana püsida. Tõesti tõhus toode, mis hakkas mulle juba esimesest kasutuskorrast väga meeldima, sest tänu sellele sai küünte lakkimiste vahe oluliselt pikemaks venitada. Hind: 3.50 EUR.

Nail Repair aluslakk aitab küüsi tugevdada. Läbipaistev lakk kuivab kaua, nii et sellega küünehooldust tehes tuleb leida selline aeg, mil saad tükk aega rahulikult istuda. Mina olen suht püsimatu ja mul õnnestus mitu korda see lakk ära rikkuda, sest hakkasin liiga vara taas toimetama. Hind: 3.50 EUR.

Better Than Fake Lips huuleläiked



Kreemise koostisega huuleläikeid on väga meeldiv kasutada. Nad ei pane huuli kipitama, vaid annavad lopsakust tänu oma efektsele läikele ja niisutusele. Nad tunduvad huultel rohkem nagu palsam, mitte läige - ei jäta kleepuvat kihti ega paksu "moosist" tunnet. Läikiv efekt ja niisutatud tunne püsivad üsna pikalt,  nii et ühed igati mõnusad läiked. Hind: 4.60 EUR.

Särapuuder



Mul on Catrice Oil Infused sarjast olemas juba põsepuna, mis on saanud mu nii suureks lemmikuks, et teisi enam peaaegu ei kasutagi. Nii et olin Oil Infused särapuudri proovimise eel väga positiivselt meelestatud ning toode ei valmistanud pettumust. Roosaka läikega särapuuder muudab naha ülimalt siledaks, mahendab nahatekstuuri ja seda saab vastavalt soovile üles ehitada ning anda kas vaevumärgatava kuma, või tugevalt särav efekt. Suur uus lemmik! Catrice Oil Infused sarjas on olemas ka väga ilus päikesepuuder, mille tahan endale kindlasti tulevikus soetada, sest sama sarja põsepuna ja särapuuder jätsid lihtsalt nii hea mulje. Hind: 6.99 EUR.

Ripsmed-kulmud



Max It rispmetušš- Kõige parem ripsmetušš, mida ma Catrice valikust üldse proovinud olen - annab juurde nii pikkust kui tihedust ja püsib väga hästi. Tal on üsna suur hari, millega harjumine vajas veidi aega, kuid peale mõnda aega kasutamist hakkas tušš mulle väga meeldima.  Hind: 6.50 EUR.

On Point kulmutint - Lainerilaadsed kulmutooted võimaldavad joonistada väikeseid kulmukarvakeste moodi joonekesi ning luua hästi loomuliku välimusega tiheda kulmukaare. On Point lainer on ilusa värvi ja hea püsivusega, kuid miinuspoole pealt on ta kuivavõitu. Lainerit tuleb iga natukese aja tagant aktiivselt raputada, et otsikusse tinti juurde voolaks, nii et minu meelest ei olnud temaga töötamine eriti mugav ja eelistan kulme kujundada ikka puudri või pliiatsi abil. Hind: 4.90 EUR.

Huultele



Catrice toonivad huulepalsamid on mul igapäevases kasutuses. Siiani on olnud lemmik nende vaarikapildiga palsam, kuid uus punane hibiskuse palsam on täpselt sama hea. Ta on väga niisutav ning annab kauapüsiva tooni, mis elab kulumata üle ka tugevama söömise-joomise. Toonivate palsamite sarjas on olemas ka arbuusi- ja kanepipalsamid, kuid need mulle samavõrd ei meeldi, sest ei anna nii pikka niisutust kui vaarika- või hibiskusepalsamid. Hind: 5.70 EUR.

Drunk`n Diamonds huulepalsam on läbipaistev ning tooni ei anna, aga tema sees on ülipeened säraosaked, mis huultele kerge sädeluse kingivad.  Tema niisutus ei kesta väga pikka aega ning seda on vaja nii umbes iga tunni aja tagant värskendada. Seetõttu eelistan ma temale Catrice toonivaid palsameid, mis huultele pikemaks ajaks mõnusalt niisutatud tunde tekitavad. Hind: 5.70 EUR.


Volumizing Lip Booster tekitab kergelt õhetava efekti ja tal on omapärane hapukas maitse. Läige muudab huulte pinna väga siledaks ning lisab lopsakust. Väga ilus nii huulepulga peal kui ka omaette kasutades. Hind: 3.99 EUR.

Sellised uued tooted on siis suve alguses Catrice lettidele lisandunud. Kas oled midagi neist juba proovida jõudnud? Millised on sinu muljed?


1 comment: