Tuesday, June 21, 2022

Green Peel näohooldus

Ma armastan tooteid ja hooldusi, mille tulemust näeb koheselt. Enamuste iluhoolduste puhul on vaja varuda kannatust, et efekt välja paistma hakkaks, kuid ma olen avastanud ühe täiesti imelise näohoolduse, mille tulemust näeb kohe kosmeetikutoolist tõustes. Selleks on Green Peel taimne koorimishooldus ja mina käisin seda tegemas Tallinna kesklinnas asuvas MilMil salongis.

Erilise taimse koorimissegu töötas välja Dr. Christine Schrammek ning see sisaldab seitset sorti ürte ja kolme liiki vetikaid, mis aitavad kaasa naha uuenemisele ja võitlevad mitmete nahaprobleemide vastu näiteks nagu vistrikud, halb jume, aknearmid, enneaegne vananemine ja pigmendilaigud. Koorimist saab teha erineva tugevusega vastavalt sellele, millise mure vastu parajasti abi otsitakse. Näiteks Classic hooldus sobib suuremate nahaprobleemide raviks, Energy keskmises korras nahale ja Fresh Up näole värskuse andmiseks ning esimeste vananemismärkide tõrjumiseks.  Minul on heas korras nahk ja kosmeetik soovitas mulle Fresh Up protseduuri.



Green Peel on nii nahasõbralik, et seda võib teha ka suvisel ajal, kartmata hilisemat päikesepõletust. Õrn hooldus sobib kõigile - rasedatele, imetavatele emadele ja noorukite akneprobleemi raviks. Peale Fresh Up näohooldust võib kohe meiki kasutada ning nahk ei ole punetav ega vaja taastumisaega nagu peale keemilisi koorimisi. Fresh Up näohoolduse hind on 75 EUR.


Protseduur kestab umbes tund aega. Kõik etapid näopuhastusest kuni viimase kreemitamiseni toimuvad mõnusalt rahustava näomassaaži saatel ja koorimine ei ole valus ega ebamugav. Väga lõõgastav ja meeldiv kogemus, mille tulemust nägi kohe kosmeetikutoolist tõustes - nahk oli sile, pingul ja niisutatud, poorid vähemmärgatavad ja peenikesed kortsud praktiliselt kadunud. WOW-efekt on selle näohooldusega garanteeritud.

Järgmisel päeval meiki tehes jäi jumestus näole eriti ilusa ja ühtlase kihina. Fresh Up hooldus sobib ideaalselt enne mingit tähtsat üritust, kus tahad ekstra värske ja hea välja näha - peale seda nahk lihtsalt särab! Märgatav vahe on juba peale esimest protseduuri, kuid parima tulemuse saamiseks võib hooldust teha kuurina - 4 korda ühe kuu jooksul, ehk kord nädalas. 

Lisaks salongihooldusele pakub Dr. med. Christine Schrammek nahahooldustooteid ka koduseks kasutamiseks ning neid on võimalik osta nii MilMil salongist kohapealt kui ka nende veebipoest. Kui ise ei oska oma naha seisukorda täpselt hinnata ja sobivaid tooteid valida, saab salongis broneerida konsultatsiooniaja, kus kosmeetik määrab ära su nahatüübi ning soovitab täpselt sinu vajadusetele vastavad tooted. Konsultatsioon on tasuta ja sellega ei kaasne mingit kohustust tooteid osta. Online registreerimisvorm on SIIN.

Protseduuri ajal hindas kosmeetik mu näonaha olukorda ning andis koduseks kasutamiseks kaasa mõned tooted, mida mu nahk suvisel perioodil kõige rohkem vajada võiks.


Solar+ SPF 50 näokreem



Ma olen näohoolduse osas alati hoolikas olnud ning suvisel ajal on tugeva päikesekaitsega kreemi kasutamine mulle juba sissejuurdunud harjumus. Spetsiaalselt näole mõeldud kaitsekreemid on alati paremad kui need, mis mõeldud üle kogu keha määrimiseks, sest nad imenduvad kiiremini ja ei ummista poore. Dr. Christine Schrammeki näole mõeldud päikesekaitsekreemil on SPF 50 ning lisaks päikesekaitsele on ta ka nahka hooldavate omadustega. Olgugi, et tegu on kvaliteetse ja spetsiaalselt näole mõeldud päikesekaitsetootega, on selle all siiski vajalik kasutada ka oma nahatüübile sobivat päevakreemi, sest päikesekaitsekreem ei asenda head päevakreemi. Hetkel on Solar+ kreem MilMil salongis saadaval soodushinnaga 33.21 EUR.

Tugeva päikesekaitsega kehakreem



Body Sun Lotion kehakreemil on samuti väga tugev SPF 50 kaitse. Kreem on intensiivselt niisutav ja tema päikese eest kaitsev toime ei kao ka peale higistamist. Kreem imendub kiiresti ja täielikult ning ei jäta nahale valget kihti. Tal on hästi kerge lõhn, mis ei tohiks häirima hakata ka lõhnatundlikku kasutajat. Hind: 38.10 EUR.

Sensiderm silmakreem



Dr. Schrammeki sarjast leiab sobivad nahahooldustooted ka kõige tundlikuma nahaga inimene. Üks nende uusimatest toodetest on Sensiderm rahustav silmakreem, mis imendub hetkega, jätab naha ülipehmeks ja siidiseks ning on täiesti lõhnatu. Kreem on efektiivne kõik-ühes hooldus - kaotab silmade aluse turse ja tumedad rõngad, silub kortse ja pakub rikkalikku niisutust. Hind: 43.60 EUR.


Lisaks täissuuruses toodetele sain kaasa mõned reisisuuruses kreemid. 

Super Soft Cleanser sai sel aastal maineka Anne & Stiil iluauhinna ja kohe esimesel kasutamisel oli selge, miks ta nii paljude lemmik on. Näopuhastuskreem sobib meigi eemaldamiseks nii silmadelt kui kogu näolt. Ta on nahasõbralik ja õrn, kuid eemaldab kiiresti ja täielikult ka veekindlad jumestustooted. Kreemi maha loputamine käib väga ruttu ja nahk on meigieemalduse järgselt pehme ja niisutatud.

Sain järgi proovida ka kaks Dr. Schrammeki näokreemi. Optimum Protection Cream sobib eriti hästi peale Green Peel hooldust. Niisutab, rahustab ja sisaldab SPF 30 päikesekaitset. Daily Hydra Maximum kreem on aga tõhus niisutaja kuivale nahale.

MilMil salongis toimuvad lisaks näohooldustele ka Green Peel protseduuride koolitused, nii et kui mu lugejate seas on kosmeetikuid, kes tahaksid oma klientidele seda hooldust pakkuma hakata, siis kodulehel MilMil.ee saab end koolitustele registreerida.

Millal sina viimati näohoolduses käisid? Mis on sinu lemmikhooldus kosmeetiku juures?

No comments:

Post a Comment