Tuesday, June 28, 2022

Artdeco Collect Sunshine Memories

Artdeco väga laiast meigitoodete valikust leiab kõik vajaliku, et jumestus algusest lõpuni tehtud saaks. Lisaks toodete tõhusale toimele paneb Artdeco suurt rõhku ka oma erikollektsioonide pakendidisainile. 2022 suvekollektsioon Collect Sunshine Memories on kohe eriti pikupüüdev ning inspireeritud Itaalia valgest linnast Ostunist, kus valmistatakse kaunist keraamikat. Vaata vaid neid mosaiigimustreid, lihtsalt nii ilusad!!!


Rosalind saatis mulle paki uue kollektsiooni toodetega ja tänases postituses räägingi oma muljetest.

All Seasons päikesepuuder



All Seasons päikesepuuder on Artdeco suvekollektsioonide hulka kuulunud nii kaua, kui ma nende brändiga tuttav olen. Ülipraktiline päikesepuuder kuulub kindlasti mu TOP 3 lemmiku Artdeco toote hulka ning aastate jooksul olen neid juba mitu tükki ära kasutada jõudnud. Toode ise on alati ühesugune, erinevus on ainult pakendi välimuses. Puuder koosneb kolmest sektorist - keskel on kerge sädelusega osa ning äärtes matid hele- ja tumepruun värv. Puuder on suur, nii et saab pintsliga kenasti pihta vaid soovitud sektorile. Talvel olen kasutanud vaid heledamat tooni, suvel tumedamat, või seganud kõiki toone kokku, täpselt sellise tumedusega nagu nahatooniga parajasti sobib. 

Päikesepuuder hajub hästi ning ei kulu päeva jooksul heledamaks. Toon on ilus neutraalne pruun, millega saab nahale väga loomulikku päikesest suudeldud jumet kinkida, või kontuurida. Selleaastane variant on tänu oma ilusale karbile kohe eriline maiuspala ning saab tõenäoliselt üheks mu kõige rohkem kasutust leidvaks meigitooteks terve suve jooksul. Olen All Seasons bronzeri suur fänn! Hind: 27.90 EUR.

Puudripintsel



Collect Sunshine Memories kollektsioonis on üks hea suur pintsel ka, mis sobib võrdselt hästi nii näo puuderdamiseks kui päikesepuudri või põsepuna peale kandmiseks. Minul leiab ta põhiliselt kasutust põsepunapintslina. Sünteetilistest karvadest pintsel on ülipehme ning karvad on lõigatud eri pikkusega, mis teeb temaga puudrite pealekandmise ja hajutamise täpseks ja lihtsaks. Pintsli saba kaunistab sarnane muster kui teiste suvekollektsiooni toodete kaasi, nii et mitte ainult praktiline, vaid ikka ilus ka, nagu Artdecol alati kombeks on. Hind: 19.90 EUR.

Põsepuna




Uus põsepuna koosneb kolmest sektorist nagu päikesepuudergi. Südamikus on hele virsikutoon ning äärtes tumedam virsik ja lillaka alatooniga värv. Põsepuna sobib nii soojades kui külmades toonides meigi juurde - ainult virsikuvärve kasutades passib see hästi soojades toonides meigiga, segades sekka ka lillakat, klapib põsepuna ka külmatoonilise jumestuse juurde. Põsepunal on väga hea pigment - täpselt nii tugevalt kui värv toosis paistab, jääb ta ka nahale ning püsib hajumata terve päeva. Hind: 24.90 EUR.

Volume Sensation ripsmetušš



Volume Sensation rispsmetušš annab juurde nii pikkust kui tihedust ning tiheda harja abil saab ripsmeid palju lopsakamaks ehitada. Tušš püsib hästi - ei määri ega pudise. Mulle meeldib tuši värvikas pakend lisaks silmailule ka seetõttu, et teda on meigikotist oma eristuva välimuse tõttu väga lihtne üles leida. Ripsmetušš on selline toode, mida ma kasutan igapäevaselt, ka siis, kui ülejäänud meigi tegemiseks viitsimist ei ole, nii et kui tahangi kasutada vaid ripsmetušši, siis see ilus sinine tuub on meigikoti sügavusest hõlpsasti leitav. Hind: 14.90 EUR.

Sensitive Fine Liner



Uues kollektsioonis on lainereid saadaval kahes toonis - tumepruun ja sinine. Nende ots on väga peenike, mis võimaldab teha erakordselt täpset joont. Lainer ei lähe laiali, kuid hajub päeva jooksul pisut heledamaks, nii et kui hommikul on temaga tehtud joon tumepruun, siis õhtuks jääb järgi keskmist pruuni tooni triip. Hind: 9.50 EUR.

Hydra Care huulepulk



Hydra Care niisutava südamikuga huulepulkade värvivalikusse tõi värske suvekollektsioon juurde kaks uut tooni, mõlemad neist oranžika perekonna seast. Minu oma kannab nime Terracota Oasis ja on oranžika alatooniga nude värv. Huulepulk on keskmise katvusega ja tänu hüaluroonhapet sisaldavale südamikule mugav ja niisutav, mis teeb temast ideaalse huulevärvi igapäevaseks kasutamiseks. Oranžikas-nude värv sobib väga hästi kokku suvekollektsiooni põsepuna virsikutoonidega, nii et eriti ilusad on need kaks toodet koos kasutades, andes kauni toon-toonis meigi. Hind: 13.90 EUR.

Lauvärvipliiatsid



High Performance lauvärvipliiatsite abil saab väga kiiresti ja lihtsalt teha suitsusilma. Nendega töötamiseks pole isegi pintslit vaja - näpuga saab värvi väga edukalt pehmeks hajutada. Lauvärvipliiatsid on kreemja koostisega ning parema püsivuse huvides on vaja nad sarnases toonis kuiva lauvärviga kergelt üle tupsutada, et meik lauvakku kogunema ei hakkaks. Pruunika tooni kinnitamiseks sobib hästi ka päikesepuuder.


High Performance lauvärvipliiatseid on Artdecol hästi laias valikus ja uus kollektsioon tõi juurde 4 uut tooni. Mina olen suur suitsusilmafänn, seega jäid mulle esimestena silma sügavpruun matt värv Antique Pottery ja kerge satiinläikega huvitav toon Italian Art, mis on segu pruunikast hallikast ja lillakast värvist. Lisaks neile lisandusid valikusse sügavsinine ja hele kreemjas toon. Hind: 12.90 EUR.

Lisaks postituses kirjeldatud toodetele on Collect Sunshine Memories kollektsioonis veel ka sädelev päikesepuuder ja huuli lopsakamaks muutev huuleläige. Kõigi uudistoodetega saab tutvuda Rosalind e-poes.

Kas oled Artdeco tooteid kasutanud? Millised on sinu lemmikud?

No comments:

Post a Comment