Wednesday, September 16, 2020

Physicians Formula - Rose All Day

Physicians Formula on üks mu läbi aegade kõige lemmikumaid meigibrände. Armastus Physicians Formula toodete vastu sai alguse nende Murumuru Butter Bronzer päikesepuudri tõttu, mis on ilumaailmas juba aastaid täieliku kultustoote staatuses. Aga tegu ei ole mingi one-hit-wonder sarjaga - mida rohkem ma selle brändi tooteid proovin, seda suuremasse vaimustusse neist satun. 

Ideaal Kosmeetika varustas mind mõnede uute toodetega - enamus neist on Physicians Formula uuest Rose All Day kollektsioonist ja üks särapuuder kuulub vanasse heasse Butter perekonda.

Minu Physicians Formula kollektsioon täienes selliste toodete võrra:


Rose All Day näokreem



Olen siiani kasutanud vaid Physicians Formula meigitooteid, aga tegelikult on neil olemas ka nahahooldussari. Rose All Day sarjast leiab nii kreemid, seerumid kui ka näopuhastusgeeli. Mina sain nende hulgast järgi proovida Rose All Day päevakreemi. See on tõhusalt niisutav kreem, mille mõju tunneb koheselt - nahk on juba peale esimest kasutuskorda tunduvalt elastsem. Tootel on ka SPF 30 päikesekaitse, aga ta imendub naha sisse kiiresti ja ilma valkjat kihti jätmata nagu päikesekaitsekreemid seda vahest tegema kipuvad. 

Roosilõhnaliste toodete osas olen alati pisut ettevaatlik, sest vahest on nad lõhnastatud roosi eeterliku õliga ja kui seda liiga palju doseeritud on, siis võib see mul oma tugeva aroomiga pea valutama ajada. Rose All Day kreemi lõhn ei ole mitte roosi eeterlik õli, vaid hoopis selline õrn ja värske nagu lilleõie küljest äsja ära nopitud kroonlehed, nii et sobib hästi ka lõhnatundlikule kasutajale. Hind: 16.90 EUR.

Rose All Day särapuuder



Roosikujulise prindiga särapuuder on ilmselt kõige ilusam puuder, mis mul üldse olnud on. Ei raatsinud kuidagi pintslit sisse lüüagi. Puuder jääb nahal siidine, sulab veatult ülejäänud jumestuse sisse ja kingib nahale kauni kuldse kuma. Särapuuder sobib hästi ka lauvärvina kasutamiseks. Püsivus on tal väga hea - värv ei haju päeva jooksul ära ega hakka nahakurdudesse kogunema. Hind: 15.90 EUR.

Rose Oil huulekoorija



Koorivate osadena sisaldab see roosa võie toorsuhkru kristalle, mis pakuvad tõhusat, kuid samal ajal õrna koorimist. Lisaks sellele sisaldub koorijas ka mitmeid niisutavaid ja toitvaid komponente nagu kibuvitsa- ja kookosõli ning sheavõi, mis koorimisprotsessi ajal huulenaha eriti pehmeks ja elastseks muudavad. Peale koorija mahapühkimist on huuled küll põhjalikult niisutatud, kuid nahale ei jää rasvast-libedat kihti, mille peal huulepulk ujuma hakkaks.

Ideaalne abiline enne kauapüsivate vedelate huulepulkade kasutamist - silub huuled väga ilusti ära, et värv saaks veatu ja ühtlase kihina peale jääda. Hind: 3.95 EUR.

Butter Highlighter



Särapuuder on toosis sulahõbeda karva ja kui seda valguse käes liigutada, siis viskab sekka ka kergelt roosakat läiget. Koostiselt on ta samasugune pehme ja nahka sulav puuder nagu Butter sarja päikesepuuder ja põsepunadki. Nii et kui mõni neist sul olemas on ja meeldib, siis võid kindel olla, et ka Butter Highlighter saab sinu uueks lemmikuks. 

Olgugi, et särapuudri toon on julge ning hõbedane, sulab ta väga ilusti ülejäänud jumestusega kokku, mitte ei jäta näole eraldiseisvat jutti. Valguse käes mängides annab ta kauni wet-look efekti. Toode lubab end kiht-kihi haaval üles ehitada - ühe kihina peale kandes sobib särapuuder igapäevaseks kandmiseks, kui lisad näole 2-3 kihti, saad kaugele paistva efektse highlighti, mis sobib kui valatult õhtu- või lavameigi juurde. Hind: 13.90 EUR.

Sellel pildil on põsesarnadel kasutatud Butter Highlighterit:

Kõik uued tooted esinesid jälle tuntud Physicians Formula headuses. See bränd on ja jääb üheks mu suurimaks lemmikuks - ülimõnusad tekstuurid, kaunid värvid ja mõistlik hinnaklass - mida rohkemat oskaks üldse tahtagi?

No comments:

Post a Comment