Friday, September 25, 2020

Madara mahekosmeetika

Madara EcoCert sertifikaadiga pärjatud nahahooldustooted on ilmselt tuttavad igale looduskosmeetikafännile. Ma olen neid päris palju kasutanud ning alati väga rahule jäänud, nii et kui Natural Goods Company meeskond mulle tutvumiseks Madara uued meigitooted saatis, olid ootused kõrgele kruvitud. Etteruttavalt võin öelda, et pettuma ei pidanud milleski :)

Madara mahekosmeetika sisaldab looduslikke mineraalseid pigmente, taimeekstrakte ja nahka hooldavaid õlisid. Tooted on 100% vegan ja toonide seast leiab nii igapäevaseid õrnu värve kui ka väga pilkupüüdvaid julgeid toone. 

Sain järgi proovida sellised tooted:


Madara peitekreem



Üks parimaid peitekreeme, mida kunagi proovinud olen! See on keskmisest tugevama katvusega ja sulab nahaga veatult ühte. Toode on niisutavate omadustega ja silmaümbrus jääb seda kasutades loomulik ning ilma märgatava meigikihita, samas on kogu tumedus kadunud ja pilk kirgas. Niisutavad peitekreemid kipuvad mõnikord nahal ujuma hakkama ning päeva jooksul miimikakurdudesse kogunema, kuid Madara oma on täiuslikult balansis - niisutab, kuid püsib samal ajal veatult. Väga suur uus lemmik! Minule sobib toon Latte25. Hind: 20 EUR.

Skin Equal jumestuskreem



Jumestuskreemi on saadaval 10 erinevat tooni ja minu heledale neutraalse alatooniga nahale on täpne klapp Ivory 20. Jumestuskreem on keskmise katvusega ja tugevamaid nahaerinevusi ta ära ei kata - pakub pigem kerget ühtlustamist. Nahal jääb ta väga loomulik. Ei mingit märgatavat meigikihti. Ideaalne toode kerge päevameigi tegemiseks. Jumestuskreemil on SPF 15 ja ta jätab kergelt kumava lõpptulemuse. Hind: 33 EUR.

Cosmic Drops vedel highlighter



Vedel highlighter Cosmic Rose võimaldab anda näole erineva tugevusega sära - efekti saad muuta toodet erinevalt peale kandes. Kõige tugevama highlighti saab siis, kui kannad seda nahale sõrmedega ja hajutamiseks lihtsalt tupsutad kergelt. Keskmise katvuse jaoks tuleb särakreemi hajutada niiske švammiga - see võtab intensiivsust pisut tagasihoidlikumaks. Kui soovid vaid kerget kuma, siis tuleb toodet peale kanda niiske švammiga ja kasutada lisaks ka tolmpuudrit - puudri abil saab highlighti mahendada täpselt endale sobivaks.

Õhu käes kuivab särakreem üsna ruttu, nii et korraga tasub pipetist välja pigistada vaid üks tilgake, mis on piisav ühe näopoole jaoks. Kui highlighter on pikemalt õhu käes, siis hakkab ta nakkuma, muutub paksemaks ja ei lase end enam nii lihtsalt nahaga üheks hajutada. Hind: 25 EUR.

Kulmupumat



Kulmupumateid on saada kolmes toonis ja minu oma on neist heledaim Smoky Blonde. Pumatitega on mul mitmel korral olnud see häda, et ka kõige heledam toon jääb minu jaoks liiga tumedaks, sest nad on enamasti väga tugevalt pigmenteeritud tooted. Madara dekoratiivkosmeetika on aga loodud põhjamaist jumet silmas pidades, nii et neil on nii meigipõhjatoodetel kui kulmuvärvidel hea heledate toonide valik olemas. 

Kulmupumatit avades tekkis mul küsimus toote pinnal olevate heledamate täppide osas ja kirjutasin maaletoojale, et kas nii peabki olema, või on toode riknenud. Sain vastuseks, et kõik on ok - pumati pinnale tekkinud täpid tulevad ühe koostisosa kristalliseerumisest ja see ei mõjuta kuidagi toote funktsionaalsust ega kvaliteeti. Pumatit meeldib mulle kõige rohkem peale kanda viltuse otsaga pintsliga, mille abil saab kulmu teravat lõpuosa konkreetsemaks joonistada ja paksemat sisemist osa vaid kergelt täita. Madara kulmuvärv lubab end lihtsalt hajutada ja püsib hästi. Väga mõnus toode! Hind: 20 EUR.

Guilty Shades vedel põsepuna/lauvärv



Guilty Shades vedelaid värve saab kasutada nii lauvärvi, highlighteri kui põsepunana. Saada on neid 5 erinevat tooni ja minule saadeti oranžikas variant nimega Heat. Laugudele kannan seda otse aplikaatoriga ja hajutan ääred sõrme või koheva pintsliga pehmeks. Värv on väga hea püsivusega ja ei hakka päeva jooksul nahakurdudesse kogunema.

Põsepunana kasutades on parem kanda väike kogus värvi käeseljale ning seda sealt siis pintsli või niiske meigišvammiga võtta ja põskedele tupsutada - nii on kergem ühtlaselt hajutatud tulemust saada. Vedel värv ei aja enda all olevat jumestuskreemi laiali ja soovi korral saab seda kasutada ka juba puuderdatud nahal, nii et saab päeva jooksul juurde lisada, kui on vaja meiki uuendada või tugevamaks teha. Hind: 22 EUR.

Sama värvi nii laugudel kui põskedel kasutades on kindel, et jumestus näeb välja kui ühtne tervik:


Glossy Venom huuleläige



Glossy Venom huuleläige Ruby Red paistab tuubis küll tumepunane, kuid huultel jääb läbikumav ja intensiivistab oma huulte puna vaid üsna kergelt. Ülemisel pildil oleva särtsakama tulemuse jaoks värvisin kõigepealt kogu huulepinna sarnases toonis pliiatsiga ära ja kandsin alles siis läike peale. Glossy Venom on pehme ja niisutav, annab huultele väga intensiivse läike, kuid ei ole kleepuv. Tema niisutust võib võrrelda lausa hea palsami omaga. Saadaval 8 erinevat tooni, nende seas nii väga õrnu kui tumedaid variante.  Hind: 19 EUR.

SOS Rich Hydra Barrier näokreem



Lisaks meigitoodetele saatis Natural Goods Company mulle ka Madara uue näokreemi. See on sügavniisutav rikkalik kreem, mille kasutamise järgselt on nahk nii pehme ja elastne nagu oleks äsja toitvat maski teinud. Täpselt selline toode, mida mu nahk külmemal perioodil vajab, nii et talvises näohoolduses kulub see marjaks ära. 

Kreem rahustab ja toidab nahka, kaotab kuiva-kiskuva tunde ning pidurdab enneaegset vananemist. Ma olen seda praegu kasutanud öökreemina, kuid külmade ilmade saabudes, mil nahk tahab rasvasemaid kreeme, läheb see mul ilmselt käiku nii päeva- kui öökreemina. Hind: 32.90 EUR.

Kas oled Madara toodetest midagi kasutanud? Millised on sinu muljed?

No comments:

Post a Comment