Friday, August 14, 2020

Vivienne Sabo suvekollektsioon Polynesie Francaise

Vivienne Sabo on üks lahe meigibränd, kes suudab rahakotisõbraliku hinnaga pakkuda väga hea kvaliteediga jumestustooteid. Nende pakendid on ilusad ja pilkupüüdvad ning peale vaadates ei usukski, et nad kõik vähem kui 10 eurot maksavad. Vivienne Sabo sari on müügil L Cosmetics kauplustes ja sealt jõudiski minuni pakike uute suvekollektsiooni toodetega.


Polynesie Francaise lauvärvikvartett



Polynesie Francaise lauvärvikvartett sai proovitud toodetest minu lemmikuks. Paletis on kolm matti ja üks sädelev toon:


Matid neutraalsed värvid on just need kõige praktilisemad ja vajalikumad, mis pea iga silmameigi juures kasutust leiavad. Heleda kreemika tooniga katan kogu liikuva lau, et silmi paremini esile tuua. Helepruuni tooniga varjutan koopajoonele õrnad üleminekud ja tumepruuni värvi kasutan silma välisnurgas ning alumisel ripsmepiiril sügavuse lisamiseks. Nende nude toonide juurde saab edukalt sobitada ka kõiki teisi juba olemasolevaid lauvärve ja ilus tulemus on garanteeritud iga kord.  Mattidel toonidel on tugev pigment, nad hajuvad imelihtsalt ning püsivad lauvakku kogunemata terve pika päeva. Väga väga meeldib!


Paleti neljas värv on  kuldselt sädelev virsikutoon. Tema pigment ei ole sama tugev kui mattidel lauvärvidel ja seda on kõige parem peale kanda märja lapiku pintsliga, sest nii jääb toon paremini näha. Hind: 6.50 EUR.

Veekindel ripsmetušš



Must veekindel ripsmetušš on pikendava efektiga, eraldab ripsmed kenasti üksteisest ja jätab hästi korrektse värvimistulemuse. Peenikese kummiharjaga on lihtne ligi pääseda ka väikestele alumistele ripsmetele. Tema veekindlus on tõesti super ja ei tušš lähe laiali, ei määri ega pudise ka siis, kui täitsa märjaks saab. Väga meeldib! Hind: 7 EUR.

Polynesie Francaise huuleläige



Läbipaistev huuleläige sisaldab rikkalikult sädelevaid osakesi. Läikel on jahutav efekt ning pealekandmise järgselt paneb see huuled umbes kümneks minutiks õhetama. Koostis on väga mõnus ning ei jää üldse kleepuv. Ma olen rohkem erksate huulevärvide kandja, nii et enamasti olen Polynesie Francaise läiget kasutanud mõne huulepulga peal, et anda sellele läikiv ja sädelev viimistlus. Hind: 5 EUR.

Sädelev kehasprei


Kogu kollektsioon on rannateemaline, nii et lisaks jumestustoodetele leiab sealt ka sädeleva kehasprei, millega oma päikesepruun nahk särama lüüa. Säraosakesed on ülipeened ning annavad maitsekalt tagasihoidliku kuma. Spreil on ka kergelt niisutavad omadused ja nahk jääb seda kasutades pehme nagu oleks värskelt ihupiimaga sisse määritud. Pakendiinfo ütleb, et spreid võib kasutada ka jumestuse peal, kuid ta väljub pihustist üsna jämedate tilkadena ning teeb naha märjaks, nii et mina seda seetõttu meigi peale ei laseks. Hind: 5 EUR.

Vivienne Sabo sari on müügil L Cosmetics kauplustes. Toodevalikuga saab tutvuda ka nende instagrami lehel.

No comments:

Post a Comment