Wednesday, February 26, 2020

Suvemeeleollu koos Physicians Formulaga

Physicians Formula meigitooted on mul ühed kõige suuremad lemmikud üldse. Minu armastus selle sarja vastu algas nende kultustootest Butter Bronzer ja mida rohkem ma seda sarja avastan, seda enam põrutavalt häid meigitooteid leian.

Mul on talvest tõsiselt kõrini ja selleks, et ellu suvist meeleolu tuua, lasin endale afropatsid punuda. Suvesoeng on nüüd 24/7 peas ja meigilaual aitavad õiget jumet anda uued Physicians Formula tooted, millega Ideaal Kosmeetika kauplus mind lahkesti varustas. Etteruttavalt võin öelda, et järjekordselt leidsin uute toodete hulgast mõned suured-suured lemmikud - Physicians Formula lihtsalt oskab...

The Healthy Foundation



See jumestuskreem lõi oma headusega lihtsalt pahviks! Ta on keskmise katvusega ja ühtlustab nahapinna väga kenasti ära, kuid jääb peale märkamatu kihina, mis näeb välja nagu nahk, mitte nagu meigikiht. Uus lemmik päevameigi tegemiseks! Boonusena sisaldab päikesekaitset SPF 20.

Pudelit vaadates olin üsna kindel, et korki pealt võttes tuleb selle alt välja pump, aga tegelikult on pudelil hoopis selline aplikaator nagu tavaliselt peitekreemidel:


Minule täpipealt klappiv toon on LN3. The Healthy Foundationiga tehtud jumestus on väga hea püsivusega ja ka pika päeva lõpuks näeb meik värske välja. Suur-suur uus lemmik, mida teilegi soojalt soovitada julgen. Hind: 18.90 EUR.

Argan Oil Bronzer



Physicians Formulast rääkides ei saa üle ega ümber nende hitt-tootest, milleks on Butter Bronzeri nimeline päikesepuuder. Butter Bronzer oli see, mis mind üldse kunagi Physicians Formula sarja juurde meelitas, kuid tegelikult on nende valikus päikesepuudreid teisigi.

Argan Oil Bronzer jääb tänu oma ilusale disainile teiste hulgas kohe silma. Mosaiikmustriline puuder koosneb erineva tumedusega pruunidest toonidest, millele on kaunistuseks lisatud kuldsed viirud. Kuldsed kohad on pihustatud üliõhukese kihina puudri pealispinnale, nii et need jäävad pintslile vaid esimesel kasutuskorral ja annavad nahale sel korral üsna intensiivse kuldse sädeluse. See kullapalavik leiab aset ainult esimesel kasutamisel ja edaspidi nahale enam kuldseid osakesi ei jää, vaid puuder annab lihtsalt kumava loomuliku päevituse värvi pruunika tooni.

Kui seda kuulsa Butter Bronzeriga võrrelda, siis Argan Oil Bronzer on tugevama läikega. Butter Bronzerit saab kasutada nii modelleerimiseks kui ka üle näo päikesesuudeldud jume andmiseks, sest tal on väga kerge läige. Argan Oil Bronzer sisaldab rohkem kuma andvaid osakesi, nii et ei jää loomuliku varju moodi. Hind: 17.90 EUR.

Physicians Formula puudritoosidel on huvitav pakend - peeglike ei ole kaane sees nagu tavaliselt kombeks on, vaid peidetud hoopis põhja all olevasse laekasse, kust leiab ka väikese pintslikese. Samasuguse disainiga pakendid on ka põsepunal ja särapuudril.


Selles jumestuses leidsid kasutust kõik tänases postituses kirjeldatud tooted. Argan Oil päikesepuudrit kasutasin üle kogu näo, et päevitunud jumet tekitada. Kui tahad päikesepuudriga end jumekamaks toonida, siis tuleb lisaks näole kindlasti üle käia ka kõrvad, kael ja dekoltee, et toonierinevus silmatorkav ei oleks:


Murumuru Butter Blush




Kõik Murumuru Butter sarja tooted lõhnavad nagu suvi, puhkus ja Pina Colada. Hea lõhna tõttu on nende kasutamine puhas rõõm. Olen neist blogis ka varem kirjutanud ning toodetest jätkuvalt suures vaimustuses. Vanemaid postitusi saab lugeda SIIN ja SIIN.

Põsepunatoon Rosy Pink on matt roosa, mis võimaldab värvi väga erineva intensiivsusega üles ehitada. Ühe kihina peale kandes annab kerge ja loomuliku õhetuse, aga kui kanda nahale mitu kihti, siis saab samasuguse erksa värvi kätte nagu ta toosis paistab. Olgugi, et toode on matt, ei jää ta näol kuiv ja puudrine, vaid muudab naha hästi ilusaks värskeks ja siledaks. Puuder muudab naha teskstuuri vähem märgatavaks ning nahk näeb seda kasutades välja lihtsalt veatu. Väga meeldib!!! Hind: 14.90 EUR.

Mineral Glow Pearls Powder



See puuder valmistas paraja üllatuse, sest veebipoes oleval tootepildil on ta hoopis teist värvi. Toosis on ta esmapilgul täiesti sulahõbeda karva ja paaril esimesel kasutuskorral saab seda puudrit kasutada vaid väga intensiivse hõbedase highlighti andmiseks, kuigi tootekirjeldus ütleb, et tegelikult võiks seda kanda üle näo värskelt kumava jume saamiseks ja naha ühtlustamiseks.

Intensiivne hõbedane kiht on tegelikult ainult puudri pealispinnal ja väga õhuke. Selle alt koorub välja erivärvilistest sektoritest puudripalett. Pealekandmiseks valitud pintsliga saab reguleerida, kui intensiivset kuma see nahale annab. Suure koheva pintsliga võib puudrit kanda üle kogu näo (seda aga alles siis, kui kogu hõbedakiht on ära kasutatud, muidu jääb tulemus liiga sädelev). Väikese tihedamate karvadega pintsliga saab seda aga kasutada särapuudrina põsesarnadel või muudel näopiirkondadel, kuhu highlighti lisada tahad.


Väga omamoodi puuder, millesarnast mul varem olnud ei olegi. Hind: 16.90 EUR.

24- Karat Collagen Setting Spray



Kollageeni ja kullaebemetega meigikinnitussprei aitab jumestusel paremini püsida ning annab näole kerge sära. Kuldseid osakesi on pudelis väga palju, kuid nad on hästi pisikesed ja sädelus jääb piisavalt tagasihoidlik, et toode sobib ka igapäevaseks kasutamiseks. Pump pihustab peenelt, kuid kipub vahest välja viskama mõned suuremad piisad, mis jätavad näole märgatavad kuldsed täpid, aga peale sprei kuivamist saab need näpuga hõlpsasti ära hajutada ilma jumestust rikkumata, nii et see ei ole suur probleem. Hind: 15.90 EUR.

Täna öösel alanud lumesadu hävitas lootuse peagi saabuvast kevadest, kuid Physicians Formula suvised meigitooted ei lase tujul sellest hoolimata langeda. Mis on sinu nipid talvemasenduse vastu võitlemiseks?


No comments:

Post a Comment