Tuesday, February 25, 2020

Meigišvammid Aliexpressist

Aliexpress näitab mulle pidevalt igasuguste iluvidinate reklaame ja vahepeal ahvatles ta mind iga päev erikujuliste ja-värviliste meigiaplikaatoritega. Kuna need on tooted, mida mul ikka kulub, siis sai uudishimu võitu ja tellisin valiku švamme ära. Kui proovinud ei ole, siis ei tea ju kunagi, äkki on need vigurid jumestuskreemi nahale kandmiseks hoopis etemad kui munakujulised švammid. Tellisin viis erikujulist meigikäsna, mis tänaseks päevaks on kõik kohale jõudnud ja järgi proovitud, nii et saan nüüd oma kasutuskogemust jagada.

Kõige kiiremini jõudis kohale selline teemantikujuline švamm, mida tuli oodata 3 nädalat:


Švamm on tavalisest Beauty Blenderist väiksem ja kõvem. Niisutatuna paisub ta umbes poole suuremaks.


Tal on erinevalt lõigatud küljed, mis kõik on siledad ja sellega ei ole sama mugav jumestust nahale kanda kui ovaalse muna abil. Sile pind ei jälgi näo kuju üldse sama hästi kui muna ja kuna see käsn on veel kõvemat sorti ka, siis oli tema kasutamine üsna ebamugav.

Teemantšvamm kipub ka jumestuskreemi ära sööma. Kui tavaliselt saan näo kaetud 2 pumbatäie jumestuskreemiga, siis sellega kulub 3 pumbatäit ja katvus on ikka lahjem kui Beauty Blenderiga. Näeb kena ja armas välja, kuid kasutada mulle seda ei meeldi ja uuesti kindlasti ei osta.


Kingituseks oli temaga kaasa pandud väike lapikpintsel, mis mulle tegelikult isegi rohkem meeldis, kui švamm ise. Pintslil on hästi hea tugevusega siidised harjased, millega saab lauvärve väga ilusa ja ühtlase kihina nahale vajutada. Hind: 4.99 $.


Teisena jõudis kohale sellise põneva kujuga švamm:


Tarneaeg oli tal täpselt 4 nädalat ja hinnaks 2 dollarit. Pilti vaadates mõtlesin, et äkki on nende teravate tippudega kiirem ja mugavam jumestuskreemi silmaümbrustele ja ninatiibade kõrvale kanda, aga kasutama hakates ei meeldinud see mulle üldse. Kippus jumestuskreemi kuidagi triibuliseks jätma ja meigipõhja tegemine võttis sellega tunduvalt rohkem aega kui munakujulise švammiga. Lisaks ei olnud tulemus sellega üldse püsiv ja jumestuskreem kippus nahal ringi ujuma. Kindel EI sellele tootele. Kasutasin seda vaid 2 korda, aga kuna mõlemal päeval püsis meik väga halvasti, siis lendas švamm prügikasti. Tuleviku tarbeks siis tean, et vähemalt üks külg peab meigikäsnal olema lai ja soovitavalt kumer, sest selliste teravatipuliste vigurpindadega ei ole võimalik jumestust naha külge korralikult vajutada.


Viimased 3 meigikäsna jõudsid Eestisse 5 nädalaga. Neoonrohelise švammi hind on 1.99 $.


Veega niisutamine paneb ta üsna tugevalt paisuma, nii et švamm on kogukam kui Beauty Blender. Piltidel on ta kuivana, kuid märjalt kasvab umbes poole suuremaks. Švamm on mõnusast metarjalist ja kannab jumestuskreemi nahale ühtlase ja kauapüsiva kihina. See sai kõigist proovitud švammidest minu lemmikuks ja on ainus, mida uuesti ostaksin. Kuna ta on üsna kopsakas, siis ei ole temaga sama mugav silmade ja nina ümbrust katta kui munakujulise käsnaga, aga ülejäänud näo meikimine käis sellega väga kiirelt ja lihtsalt, jumestuskreem jäi näole korralikult katva kihina ning püsis hästi.


Need roosad švammid olid müügil kahese komplektina ja hinnaks oli 1.22 EUR.


Nad on mõlemad mõnusast pehmest materjalist, mis meenutab väga Beauty Blenderit, nii et nende kasutamise eel lootsin parimat. Ühel švammil on kaks sibulakujulist külge, millega ei ole mugav jumestust kanda ei suurtele näoaladele ega ka raskemini ligipääsetavatesse kohtadesse. Väiksem pool on liiga kohmakas, et silmade ja ninatiibade lähedale pääseda ja see, et suurem ots ka sibulakujuline on, segab suuremate alade korraliku ületupsutamist. Selline kuju mulle üldse ei meeldinud.


Teine roosa käsn istub käes väga mugavalt ja tema kuju on tõesti praktiline - laia lameda küljega saab jumestuskreemi ilusti laubale, põskedele ja lõuale vajutada ning peenikese otsaga pääseb hästi ligi silmadele ja nina külgedele. Algus oli paljutõotav, kuid kahjuks kipub nende roosade švammide materjal hirmus palju jumestuskreemi ära sööma ja katvus on nendega kehv. Pidin 3 korda rohkem jumestuskreemi kasutama kui tavaliselt, et harjumuspärast katvust välja võluda, nii et olgugi, et selle švammi kuju mulle meeldis, siis fakt, et ta jumestuskreemi raiskab, annab talle jälle rasvase miinuse.


Lootsin avastade midagi uut ja huvitavat, kuid kahjuks pidin sel korral tõdema, et mõni uuendus ei lähe alati asja ette. Klassikaline munakujuline meigikäsn on jumestuskreemi pealekandmiseks kõige praktilisem ning Beauty Blenderi head katvust odavad švammid enamasti järgi teha ei suuda.

Milline on sinu lemmikvahend jumestuskreemi näole kandmiseks? Meigikäsn, pintsel, või vanad head sõrmed?

No comments:

Post a Comment