Monday, February 24, 2020

Wibo uudistooted

Wibo meigisari jõudis Eestise alles eelmise aasta lõpus, kuid on juba iluhuviliste suureks lemmikuks saanud. Nende hinna-kvaliteedi suhe on lihtsalt suurepärane ja äsja toimunud Buduaari ilulemmikute valimisel said mitmed Wibo tooted auhindadega pärjatud. Minagi olen nende tootesarjast enda jaoks mitu superlemmikut avastanud. Pikemat postitust saab lugeda SIIN.

Wibo tootevalik täieneb pidevalt ja mulle saadeti nende värskeimad uudistooted katsetamiseks. Nendest tänases postituses juttu tulebki.

Healthy Glow Booster



Healthy Glow Booster on näole ja kehale mõeldud ülipeeneid säraosakesi sisaldav sprei, mis annab kauni kuma ja sisaldab nahka niisutavaid koostisosi. Säraosakesed on nii väikesed, et esmapilgul neid ei näegi - silma paistavad nad vaid siis, kui päike otse peale paistab ja hoolega uurida, nii et see toode ei tohiks ära ehmatada ka selliseid inimesi, kes muidu üle näo sädelevaid tooteid ei kasuta.

Nahk jääb seda kasutades väga värske välimusega ja isegi tugevam jumestus paistab välja loomulik, sest sprei aitab meigipõhjatoodetel nahaga paremini üheks sulada. Sprei kaotab meigi puudrilise välimuse, nii et kes armastab jumestuse parema püsivuse huvides tugevalt puuderdada, kuid tahab, et meik näeks välja nagu puudrit lisatud ei oleks, siis see toode ongi sellise töö jaoks loodud. Pihusti on ülipeen ja vedelik väljub sellest õrna uduna, mida nahale langemas peaaegu ei tunnegi. 

Mul kipub laup päeva jooksul läikima hakkama, nii et kui sprei on täielikult kuivanud, siis laubale lisan viimase lihvi andmiseks veel kerge puudrikihi, aga ülejäänud näol on selline värske ja kerge kuma väga ilus. Sprei hind: 9.90 EUR.

Ink Liner



Klassikaline must lainer on täpse ja peene viltotsikuga pliiatsi kujul, mis võimaldab teha ilusat peenikest lainerijoont. Ta on kuivemat sorti, nii et kasutamise ajal tuleb teda paar korda raputada, et vedelik uuesti otsiku sisse voolaks. Kuivade lainerite miinus on see, et tuleb joont mitu korda üle teha, et intensiivset ning ühtlast tulemust saada, samas on ta püsivus jälle parem ja must tint ei hakka mööda nahakurdusid minema voolama. Pealekandmine võttis kuivuse tõttu rohkem aega, kui teiste laineritega, aga ta andis sügavmusta täismati lainerijoone, mis on ülihea püsivusega, nii et lõppkokkuvõttes oli ilus ja kauapüsiv tulemus pealekandmiseks kulunud vaeva väärt. Hind: 7.90 EUR.

Kas oled Wibo toodetest midagi kasutanud? Millised on sinu muljed?

No comments:

Post a Comment