Monday, May 6, 2019

Murumuru Butter uudistooted

Physicians Formula sari jäi mulle silma tänu välismaistele ilugurudele, kes kiitsid kui ühest suust nende Murumuru Butter Bronzerit ja ka mina armusin sellesse pehmesse, ülihästi hajuvasse ning imeilusa tooniga päikesepuudrisse esimesest pintslitõmbest.

Physicians Formula on oma Butter sarja laiendanud ja lisaks päikesepuudritele-põsepunadele lisandusid valikusse nüüd ka lauvärvipaletid ja huulepulgad.  Eestis on need müügil Ideaal Kosmeetika kauplustes.

Tropical Days lauvärvipalett



Lauvärvidel on samasugune troopiliselt magus lõhn kui vanal heal Butter Bronzeril ning nende pehme ja tugevalt pigmenteeritud koostis meenutab samuti väga Butter Bronzeri tekstuuri. Nii et kes sellele päikesepuudrile oma südame kaotanud on, saavad ka Butter lauvärvidega kohe sõbraks. Lauvärvipalette on saada kaks erinevat ja minule saadeti testimiseks soojades toonides variant nimega Tropical Days.

Paletis on nii matte kui pärlmutriseid lauvärve. Leidub hea valik rahulikke sooje nude toone, aga ka mõned särtsakad värvid, millega jumestusse rohkem mängulusti tuua.

Lauvärvid on pehme koostisega ja pintsliga võttes tuleb värvi pinnalt korraga päris palju lahti, aga õnneks toimub pudisemine ära vaid paletilt värve pintslile võttes ja laugudele hajutamise ajal jääb silmaalune puhtaks. Tropical Days lauvärvid on imelihtsalt hajutatavad ja meigi tegemine lausa lendab käes. Tõeline uus lemmik! Värvid täpselt minu maitsele, hea kasutusmugavus ja suurepärane püsivus! Paleti hind on 18.90 EUR.



Karbi tagaküljel on joonised, mis annavad ideid, kuidas värve omavahel kombineerida võiks:


Pigment on võrdselt hea nii mattidel kui pärlmutristel toonidel. Tänases meigis kasutasin selliseid värve:


Selles jumestuses läksidki silmadel käiku Tropical Days lauvärvid ja huultel on Murumuru Butter huulepulk nimega Pinkini:


Murumuru Butter huulevärvid



Uusi huulepulki on saadaval kuues värvitoonis ja mina sain neist järgi proovida kaks - rahuliku roosaka nimega Pinkini ja tumeda lillakaspunase Acai Berry. Nendes huulevärvides on ühendatud palsami ja  huulepulga parimad omadused ja tulemus on lihtsalt sõltuvusttekitavalt hea! Need on kõige kreemisemad ja niisutavamad huulepulgad mida ma elus proovinud olen. Mainimist väärib ka nende ülihea magushapukas puuviljalõhn, mis kasutamise kohe eriliselt nauditavaks teeb.

Värvidel on tugev pigment ja kreemise huulepulga kohta üllatavalt hea püsivus. Eriliseks lemmikuks sai heledam toon Pinkini, mis on võrratu sobib-kõigega värv. See rändas kohe mu käekotti ja saab nüüd igapäevast kasutust. Pulgad pakuvad ka kerget SPF 15 päikesekaitset, nii et suveks ideaalsed. Physicians Formula toodete hinnaklass on alati rõõmustavalt mõistlik ja need ülihead huulepulgad on saadaval hinnaga 7.90 EUR.

Siin saab parajasti kasutust tumedam huulepulk toonis Acai Berry:


Ootused olid Murumuru Butter toodete proovimise eel väga kõrged, sest Butter Bronzer on lati lihtsalt nii kõrgele seadnud. Physicians Formula suutis aga kõik ootused kuhjaga täita ning uued tooted on lihtsalt suurepärased! Nii et kel kevadine meigikotivärskendus parajasti plaanis on, siis soovitan sammud Ideaal Kosmeetika poole seada ja Physicians Formula lett üles otsida - Butter sari ei valmista kindlasti pettumust!

No comments:

Post a Comment