Monday, May 20, 2019

Essence - This Is Me sari

Essence põhikollektsiooni lisandub uusi tooteid tavaliselt kaks korda aastas - kevadel ja sügisel. Sel korral tegid nad aga erandi ja lasid ka aasta keskel välja hulga tooteid, mis püsivaliku hulka kuuluma hakkavad. Kollektsiooni highlight on  20 huulepulka ja nende juurde täpipealt klappivad küünelakid.


Fookuses on nude - rahulikud loomulikku ilu rõhutavad toonid. Selleks, et valiku tegemine oleks lihtsam, on tooted grupeeritud nelja ossa - heledale nahale, keskmisele, lõunamaisele jumele ning tumedale nahale. Igas grupis on esindatud viis tooni, nende hulgas nii väga rahulikke beežikaid nude värve kui ka värvikamaid roosakaid ning lillasid.

Huulepulgad on poolmati viimistlusega, kreemjad ja huultel mugavad. Kõik on hea katvusega ning oma huulevärv ei jää alt läbi kumama. Püsivus on samuti hea ning värv elab kulumata üle ka söömise-joomise. Essence toodete hinnaklass on alati meeldivalt taskukohane ja ühe huulepulga hinnaks on 2.59 EUR.

Küünelakid katavad täiuslikult juba ühe õhukese kihiga ning on väga kiire kuivamisega, nii et said samuti suureks lemmikuks. Lakid tulevad müüki hinnaga 1.79 EUR.

Oma lemmiktoonid leidsingi viie esimese värvi hulgast, sest olen ju väga heleda jumega. Samas on ka Medium valikus mitu sellist tooni, mida heameelega kannan. Heleda ja keskmise nahatooni jaoks loodud toonid on sellised.


Lõunamaisele ja tumedale nahale sellised:


Ma ei hakanud kõiki huulepulkasid lahti korkima, sest karbi parempoolne ots jääb minu jaoks liiga tumedaks. Panen need hoopis kingiloosi kotti, et kedagi oma lugejate seast rõõmustada. Heledale nahatoonile mõeldud pulgad keerasin lahti ja välja näevad nad sellised. Minu lemmikuteks said teine ja neljas nimedega Happy ja Amazing:



Toon Amazing on õrn lillakas, mida on lihtne erinevate jumestuste juurde sobitada ja see on ideaalne igapäevaseks kandmiseks. Hele ja tagasihoidlik, kuid siiski piisavalt iseloomukas. Huultel näeb Amazing välja selline:


Teine toon, mis kindlasti sagedat kasutamist leidma hakkab, on Happy:


Rahulik roosa, millel on siiski piisavalt särtsu, et huuled kenasti rõhutatud oleksid:


Seekordne PR pakk oli kohe eriti rikkalik ja sain endale terve kollektsiooni, kuid kõik värvid mul kindlasti kasutust leidma ei hakka, nii et teen blogi Facebooki lehel ühe loosimise, mille võitja saab endale 5 tumedamat tooni huulepulka koos nende juurde mõeldud küünelakkidega:


Kui oled tumeda huulevärvi kandja, siis võta kindlasti loosimisest osa!

No comments:

Post a Comment