Sunday, May 5, 2019

Oh Wow! Box - Witchcraft

Mõned nädalad tagasi rääkisin teile äsja turule tulnud Oh Wow! Box üllatuskarbist ja näitasin ette, mida võis leida nende aprillikuu iluboxist. Postitust näed SIIN.

Neil on aga lisaks ilukarpidele veel terve rida erinevate teemadega boxe ja ilmselt kõige intrigeerivam ja omanäolisem nende seast on Witchcraft box. Oh Wow! Boxi meeskond saatis mulle maikuu nõiakunstiteemalise üllatuskarbi, et saaksin ka teile selle sisu tutvustada. Witchcraft box on mõeldud maagia- ja esoteerikahuvilistele ning sealt võib leida loitse, raamatuid, maagilisi esemeid ja abivahendeid erinevate rituaalide läbiviimiseks. Kõik õpetatavad rituaalid on healoomulised ja jõukohased ka neile, kes maagilise maailmaga alles esmatutvust teevad.

Näitangi nüüd ette, mis nõiakunstikarbist välja tuli:





Sulgedega kaunistatud kirjarull sisaldab tervendava rituaali läbiviimise õpetust ja lisaks sellele on karbis ka erinevad abivahendid selle riituse teostamiseks.


Karbist leiab veel Voodoo raamatu, mis annab põhjaliku ülevaate selle maagiasüsteemi tekkeloost, jumalustest, vaimudest ja rituaalidest. Järje pidamiseks on raamatuga kaasas pudelikujuline järjehoidja. Väikestes paberkotikestes sisalduvad ravimtaimed, mida on vaja kirjarullis õpetatud tervistava rituaali läbiviimiseks.


Punasest siidkotikesest tuli välja üks kristall - Küaniit koos tema omadusi tutvustava infolehega.

Ja esmakordse tellija kingitusena oli karpi pistetud kaks ehet - kaelakee ja käevõru:


See omanäoline nahkpaela otsas olev ripats on kusjuures esimene üllatuskarpidest leitud ehe, mida ma kandma hakkan. Üldiselt ei ole mu ehete maitset võimalik niisama huupi ära arvata ja seega jäävad kingiks saadud ehted mul sageli seisma, aga selline maalähedane ja väikese kiiksuga ripats on täitsa minu maitsele.

Witchcraft boxi hinnaks on 26. 90 EUR. Oh Wow! Boxi meeskond andis mu lugejate jaoks ka sooduskoodi - kui paned enne 26. maid tellimuse teele ja kasutad koodi "Penelope", saad kõigi juunikuu boxide hinnast 10% alla. Tutvu üllatuskarpide valikuga Oh Wow! Boxi lehel.

No comments:

Post a Comment